51

гербер

преди 6 години

ПодкрепяХ партия, но нещата определено не върят в правилна посока. Много е вероятно пак да не изкарат цял мандат.

50

Unufri

преди 6 години

До 51: Доволните от ГЕРБ не лаят като теб по форумите, затова няма да ги видиш тук. Обикновено това са работещи, образовани хора, които виждат посоката, в която държавата се движи, а не се хващат за суджуци и тем подобни...Тези хора са заети да си гледат живота и да са щастливи, вместо да се оплавкат в интернет, че Бойко Борисов им е виновен за всичко.

49

Пешко

преди 6 години

Поне на половината министри никой не им знае имената, при това говорим за вътрешния да речем. От тоя кабинет единствените, дето ги чуваме, са малоуметата Ангелкова и Валката Симеонов

48

Пешко

преди 6 години

смех

47

Court of justice

преди 6 години

Време е този алозавър да получи някоя от следните присъди (без съд),за национално предателство.1.Газова камера2.Смъртоносна инжекция3.Електрически стол4.ЛапидацияЕстествено това важи и за личните му слуги.

46

Анонимен

преди 6 години

Тук повечето от пишещите са против ГЕРБ, аз не познавам хора подкрепящи тази крадлива партия.Обаче доверието нараства, ама в празните ви кратуни.Те ГЕРБ са за трепане, ама тези които гласуват за тях са още повече за трепане.Най вредната партия за България до момента, дори разминаха мръсните комунисти.

45

Анонимен

преди 6 години

Ще скочи ами, който Му няма доверие го водят в БОПА.

44

Unufri

преди 6 години

До 33: Точно статистиките показват възходящ тренд във всеки един аспект на обществено-икономическото развитие на държавата. От БВП до доходи на населението. Днес излезе статистика, че само за година ръста на заплатите е 11%. Преди седмица излезе статистика за свръхпроизводство на зърно, каквото дори и при бай тошо е нямало. Износът в други сектори също расте.Не е правилно да съдиш по собствената си мизерия за цяла една държава.

43

Анонимен

преди 6 години

Барометъра тоя път счупи тъпометъра!Я да кажат колко са 97+22= :-) :-) :-)

42

А в Япония?

преди 6 години

Ако в Япония се бяха случили двата скандала с НДК и Суджук, техния министър-председател щеше да изкара целия кабинет на площада пред Министерски Съвет и щяха да си направят групово харакири.За сметка на това Бай Х** подкупва социологически агенции за изнасянето на фалшиви резулати.

41

alf

преди 6 години

пак промиване на мозеци че доверието към тази партия скача а то пада резко

40

Capital

преди 6 години

Сроред мен са около 100% +- 5

39

ТРАДИЦИОННИ ЛЪЖИ

преди 6 години

Прави впечатление, че думата "традиционно" се повтаря постоянно.Доколко традиционна беше подкрепата за ГЕРБ за президентските избори?Защо не се пише каква е "традиционната" подкрепа за Лиляна Павлова - чантата или за Цецка Цачева, която нейните съпартийци от Плевен изхвърлиха от парламента? Нали и те са министри в това правителство?

38

федерален резерв

преди 6 години

Ако мислите,че вие управлявате съдбата си чрез избори,дълбоко се лъжете.Проверете кои са истинските собственици на банки и медии и дишайте.

37

Тато из Правец

преди 6 години

Намалили сте от % на момчето ! Поне 84 % са...А може би 99,99 %...

36

Анонимен

преди 6 години

"Барометър" има нужда от термометър че нещо е слънчасал от жегите..и един суджук половин метър там дето слънце не я огрява!

35

Анонимен

преди 6 години

Тази агенция "Барометър" как ли се издържа?Защото ако вярвам на реакцията на хората по форумите,не само,че рейтинга е драстично нисък,ами не е над 20% преко сила.

34

Анонимен

преди 6 години

42%Без паника!

33

Анонимен

преди 6 години

Нашата Тиква - най-голямата Тиква в света.

32

kolio99

преди 6 години

До Анонименминимум 1000% подкрепата ще идва от няколко континента и половин....Марс