20

Така е

преди 6 години

Този материял е лошо зготвена чорба.Китай бил бесев и разтревожен , пък после не бил разтревожен...САЩ няма да използват ядрено оръжие за тези мишки от СК.Ще ги смлатят за 24 ч. и Русия и Китай само ще гледат сеир.И те не искат Кимчо да има ядрено оръжие.Допотопните му ракети може да паднат и на тяхна територия.А и двете държави искат да видят какви са военните възможности на САЩ.

19

Анонимен

преди 6 години

Обзема ме дилема, дали да си купя смартфон Самсунг, или Ейпъл. Май нито един от двата, защото скоро фабриките им в Южна Кореа и САЩ ще бъдат равна стъкловидна маса, излъчваща хиляди рентгени радиация

18

PD

преди 6 години

Северна корея не е комунистическа държава. Идеологията им се нарича Чухче, и има смисъл на самодостатъчност. Останалите внушения са за публиката.Добър или лош. техния модел, е единствено уникален на планетата, и различен от господстващите идеологии, и като такъв, изключва междудържавната експлоатация. За това е безкрайно опасен за опитите на определен елит да наложи световно господство над народите в разни държави. За това е целия цирк. Не трябва да му се даде възможност да покаже потенциала си

17

Анонимен

преди 6 години

Само гнуснии българи могат да застават зад гнуснии глигани .

16

факт

преди 6 години

САЩ ядоха вече голям бой от Севера и Китай през петдесетте години,бягаха към морето като плъхове....

15

Анонимен

преди 6 години

Хора, този път шега не бива. Корейците имат ядрено оръжие и ако запукат атомните бомби ще стане лошо! Ще бъде отровена почвата и въздуха по цялото земно кълбо. Всички живи организми на този свят ще пострадата. Това е лудост, хора! Осъзнайте се, Ким и Тръмп са двама психично болни нарциси!

14

Анонимен

преди 6 години

Китай ще ползва Ким да му свърши ммръсната работа. Като пусне някоя ракета в сащ. Също като гнусните кравари, които искат същото от нас, срещу Русия

13

Анонимен

преди 6 години

Внимавайте какво си пожелавате, щото после като почнат да се раждат *** друга песен ще запеете. Америка е далеко и има нужда от нова война.

12

Анонимен

преди 6 години

Само щатите имат портокали на тоя свят. След ВСВ ....Днес виждаме отново. От 200 държави ....само Те застанаха зад спиране на ядрената програма . Всички други оцапаха гащите. Браво момчета ...истински мъже сте когато трябва. Успех с тоя военно престъпник.

11

Анонимен

преди 6 години

Китайците са мъдър народ и накрая ще унищожат Кравария, защото им писна от тях. От които няма никаква полза. Трилиони за ресурси, труд, енергия, а накрая получават зелени хартийки, отпечатани предният ден.

10

Анонимен

преди 6 години

Сега е време да екстрадираме всички български комунисти в КНДР да защитават комунизма, хем и ния ще се избавим от тая чyма.

9

Анонимен

преди 6 години

Много лесно ще се реши проблема. ООН ще им спре хранителните помощи и ще изпукат от глад тия червени ***, Те това заслужават, щом си харесват толкова дебелия Ким.

8

Анонимен

преди 6 години

На *** отрочето защо е в САЩ, а не в КНДР?! Тя нали комунистка, да го прати там да се труди за другаря Ким. Изверги долни!

7

Анонимен

преди 6 години

най-много да му пуснат дрон на Ким, той е толкова дебел че няма да е трудна цел

6

Анонимен

преди 6 години

Това е комунизъм в действие: На юг Самсунг Хюндай и Киа. На север глад мизерия и ***-диктатор. Един народ-два свята. Вижте ги много добре и ще разберете какви гнусни животни са всички комунисти по света БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ.

5

Комунизъм

преди 6 години

Ким е копие на Станишев,наследствен диктатор.Светът ще намери сили да го смаже.Както ние изгонихме нашия.

4

Анонимен

преди 6 години

Така става ,когато даваш оръжия на индианци и сега ти плюят в устата. Сега Пекин се срами , защото не ги ебаватт от СК . За това има резолюция да не се разработва ядрени оръжия. Точно за това. Сега Китай ще си носи кръста , ако избухне ядрен конфликт на границата им.

3

Анонимен

преди 6 години

Белия завоевател отдавна не е натискал с ботуша жълтия човек... скоро баммммм :)

2

Анонимен

преди 6 години

все някога трябва да свърши тази пародия наречена кндр .

1

Анонимен

преди 6 години

Тоя *** Ким трябва да бъде смазан с масиран ядрен удар.