33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 36Няколко тона ръждясал винкел - "символа на България"?!?Хе, хе - в склада за старо желязо!

32

Анонимен

преди 6 години

Щом там е стоял символа на България,трябва отново там да стои символа на България.След като не го харесват,да построят по-красив и достолепен от него,но не и да поставят плоча на мъртъвци там!Може да поставят тези плочи 10 метра в страни.

31

Анонимен

преди 6 години

Само турците се радват на свалянето на паметника... аааа да... СДС също се радват, защото е построен през комунизма.. в такъв случай трябва и самото НДК да го бутнат..

30

Анонимен

преди 6 години

лично мнение-не паметник, а грозна съборетина, града се разхубавява и това нещо пречи!

29

Анонимен

преди 6 години

Грозен или красив.. тоя паметник се казва "1300 години България" и всеки, който се радва на събарянето му, трябва да си стяга куфарите и да се маха от тука.. еничари скапани...

28

събаряй

преди 6 години

Паметника е изключително пошло произведение на един некадърен партиен скулптор , подобна негова грозотия е пльосната и в Стара Загора , но все пак по -поносима . ТОЗИ ПАМЕТНИК Е ПОДИГРАВКА С БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ ! И не е вярно , че няма комунистически символи в него , последните две фигури са комунистическа апология !

27

Анонимен

преди 6 години

До до 22Скъпи крайно кОлтурен ДрОгарьо, Мемориалът на Желязната дивизия си има своето неотменно историческо място. В момента разчистват въпросното място от железните ***, които го задръстваха в последните 37 години. След това Мемориалът тържествено ще се завърне на мястото, където винаги е бил!А пластиките от паметника на г-н Старчев ще бъдат изложени безопасно за хората на друго място. Там им е мястото!

26

Анонимен

преди 6 години

До ***, ААА ИМА И ДРУГИ ИЗВЕСТНИ като новата депут..ка Нона Йотова/ако не и бъркам фамилията на тая застаряваща ../ и артиста Стефан Мавродиев който сега разбирам че е комуняр ,ама тука не са ги показали,накиприла се Нона,свила устата като някоя "чалгарка"да си праи селфи хахахаха а уж другарката трябва да е със здрав комунистически морал ХАХАХАХАХАХА !У ЛЕВУ ПРИ КОРНЕЛА,МАРШ!!

25

Анонимен

преди 6 години

Не манипулирайте,тук няма НИКАКВА идеология или партии,това е исторически паметник на 1300 годишната история на България,който няма нищо общо с политикатаСамото му сваляне е гавра с България.Можеше да го укрепят и го доуформят с по-добър естетически вид,но не и да го събарят.Самото намерение да поставят точно на мястото му плоча с имена на мъртъвци също е гавра,може да я поставят на друго място.Само българомразци биха сторили товаИли просто постройте по-красив паметник за 1300 г. България там

24

до 22

преди 6 години

Събаряйте паметника на Рейгън и там си стройте мемориал на желязнага дивизия няма проблеми. А тоя паметник е 1300 год БГ няма нищо общо с комунизма, но ти откъде да знаеш неграмотно герберче. Прочете ли вече Винету или още го четеш ?

23

гьон-сурат

преди 6 години

Червените пенсионери- бивши служители на ДС , партийни секретари, активни" борци" и казионни култур-трегери , които нищо не са дали на тази държава и не са заработили нито 1 лев през живота си , получават възможно най-високите пенсии плащани от нас работещите в момента , имат наглостта и да протестират !

22

Анонимен

преди 6 години

Да му се "инсталира" стъпала и микрофони и да бъде преместен в Пленарната Зала на Народното събрание, та нашите родни убавци да правят изказвания от там. Паметника беше грозен преди 15-20 години. Сега обаче е символ на това на какво ни прилича държавата така че е нормално да е в парламента на показ

21

Анонимен

преди 6 години

Да издигнат паметник на Путин. Последният човек, който защитава свободата и независимостта на България и всички братски Народи

20

МУУрзилка

преди 6 години

Некви червени пенсии развяват нескопосани надписи, очевидно напечатани от Позитано 20 по нареждане от Решетников.....Нищо ново, просто поредния платен МУУрзилаж

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 15Интересно, че не си задавате въпроса защо г-н Старчев преди години спокойно е приел паметникът му да се експонира, като за целта се разруши една национална светиня - Мемориалът на Желязната дивизия, а сега, при възстановяването на въпросната светиня, вие на умряло по всички медии!Типично мислене за комунисти - след нас и потоп!...

18

Анонимен

преди 6 години

Червените пенсии да си седят в къщи. Изкарваме им пенсиите които не са си изкарали едно време, а те само ни пречат.

17

Анонимен

преди 6 години

Преброяване на идеотите

16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16Скъпи Червен Дедо, сега "там" ще се завърне един стар и много истински паметник. Нещо, което Вие и всички, като Вас, просто не знаете!

15

Дени

преди 6 години

Простаци бранят една грозотия от която се отвръщават гостите на София.такова изкуство не пожелавам в нито една държава.Отдавна трябваше да се махне а то цели 3 години се протака за да се произнесе съдът.

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2Скъпи другарю, истинската гавра е през 79-81, когато, за да бъде построен Петопенисника, е разрушен вандалски Мемориалът на Желязната дивизия.Е, сега Мемориалът ще бъде възстановен на законното си място. То е негово, а не на БКП.