14

Анонимен

преди 6 години

Добре, някой от нашите сороси може ли да обясни, как точно Русия е накарала избирателите във Флорида, Охайо, Оклахома, фермерите в Тексас, планинците в Колорадо и Монтана и пр., да пуснат бюлетина за Тръмп???Обяснете ми как Русия е повлияла на обикновения американец, и ще приема че "лошите" руснаци са виновни

13

TO :DOR

преди 6 години

До ГюнтерНапълно прав си. Само, че нали знаеш, че демокрацията в България повреди много хора..

12

Анонимен

преди 6 години

Американци, излагате се вече! Суперсила се оплаква като малко дете, че някой й е счупил играчката! Не осъзнавате ли, че изглеждате смешно отстрани вече? Колко още ще ни занимавате с личните си проблеми? Путин вече се чуди да се смее ли да плаче ли. А че ЦРУ не става за нищо е ясно и това беше установено още през 9/11 2001г. когато шепа саудитци успяха да пробият националната сигурност и да вривят самолети в Кулите и Пентагона - срам и позор сте!!

11

Гюнтер

преди 6 години

Никой НОРМАЛЕН човек не вярва на тези глупости!!!..Достатъчно е,само да,се огледаш и ако имаш очи да Видиш и мизък да Разбереш!!...И докога ще тиражирате тези безумия!?

10

Анонимен

преди 6 години

Болните мозъци на американците друго не могат да снесат.Да го докажат.

9

Анонимен

преди 6 години

Китайските хакери, проникнали в мрежата на Пентагона, били силно учудени, срещайки в чата на главния сървър група руски ученици.

8

д

преди 6 години

ЦРУ предупредиха ли Кенеди за залива на прасетата ? ЦРУ-държава в държавата.

7

Анонимен

преди 6 години

На всяко действие има равно по сила и противоположно по посока противодействие. Ще усети Путин когато трябва отговорът.

6

ScriptKiddies

преди 6 години

И защо Путин да отговаря за заминанията на децата от 2-ри клас от кръжока по програмиране дето разкатаха фамилиите на ЦРУ.

5

слабаци

преди 6 години

То на практика САЩ се оказаха много слаба държава,хакери да променят изборите било лесно а къде са прословутите специални и контра разузнавателни служби на САЩ???

4

Анонимен

преди 6 години

ЦРУ и Обама и Клинтъница са безпомощни пред силлата на Путин.

3

лудост

преди 6 години

САЩ който имат над 15 специални и тайни служби уж не са могли да спрат Руските хакерски атаки?!стига с този лов на вещици....

2

Нас не догонят

преди 6 години

Путин тури пастир на краварника.

1

Анонимен

преди 6 години

Изборите ги хакна лично Обама тй беше президент по онова време бама е виновен.