41

мулти-култи

преди 7 години

ЕС нали призна македонската азбука е каквo повече искате. Путин изобщо дори не му е работа да се занимава с вас той говори свободно 3 езика, свири пиано и лови акули във водите на Крим. искайте си Меркел да ви признава и Афганистан

40

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен А демократична Америка и демократична Ивропа, извор на истина и чистота .

39

Анонимен

преди 7 години

Савецките учени навремето уважаваха *** и го пращаха да лети в космоса, въпреки че *** им беше враг през ВСВ. Cега *** иска да е в изпадналата организация НАТО и пак някой да му дължи признания, никой с нищо не е длъжен на НАТО и гейовете вътре .

38

историк

преди 7 години

Всъщност идеята ,че кирилицата е наше дело е науката на СССР и то с политически мотив.Днес вече няма СССР и знаем истината и тя е че е дело на Византия както и глаголицата.

37

МРАВКА

преди 7 години

ТУЙ НЕ Е ВЕРНО.ЛЕНИН Е ИЗМИСЛИЛ АЗБУКАТА.

36

Анонимен

преди 7 години

До ГалинПутин намеква на русофили като теб да усилят плюенето по България и българите.

35

до48

преди 7 години

Путин е най-великият да го наричаш интригант е смешно Tой само припомни на жалките мишки населяващи тия територии кой държи юздите на Балканите и си седнаха като ударени с мокър ***. Почнаха да вадят савецки учебници в несвяст и скоро ще насъска и Ердоган пак нещо да вряска и ще си седнат на дупетата. Така е силните изяждат слабите, а ние сме слабо и болно общесто пропито със злоба .

34

Анонимен

преди 7 години

Не мога да разбера тази истерия? Путин каза ли, че буквите са дошли в Русия от Македония или, че азбуката е македонска? Каза, че са дошли от "македонската земя" - та да попитам БАН Охрид и в миналото и сега в кои земи се намира? Не е ли Охрид македонска земя? Аз приемам тази истерия като признак на комплексарщина.

33

Ха- ха- ха

преди 7 години

Внучето на Спиридон Путин, готвача на Сталин се опитва да влезе в ботушите на диктатора и да бъде като него "Баща на народите". Не му се отдава, защото е много посредствен и жалък интригант, но в очите на шепа мизерници е гениален и неповторим ръководител.

32

До 42 Русофилите никога няма да си спомнят, че са българи. Те са днешните еничари!!!

31

Анонимен

преди 7 години

През 893 г. Преславският народен събор обявил българската писменост за официална в държавно-административния и църковен живот. Към времето на това събитие българската азбука е била безспорен факт, защото няма как да се въведе нещо дето го няма?!Путин в случая е един интригант. Най-добре е да не му обръщаме внимание. Ако имаме държавни мъже догодина Путин не трябва да припарва в България за 140 г. от Освобождението.

30

Анонимен

преди 7 години

Вече почваме да се съмняваме по всичко личи, че азбуката е дошла от Мкедония в Русия. Вече няма СССР и учебниците им са невалидни както и Маседония е отделна държава. С падането на СССР нямаме и писменост.Сега има банани и тоалетна хартия за Нова Година .

29

избирател

преди 7 години

Другарю Путин,не биваше така да се излагате!!!Така Ви харесвах,мислех си че сте мъжко момче мам_ка му........Един много по-велик по онова време държавник от Вас Борис 1 е свършил нужното за да я има тая азбука.Държавник казвам,защото Вие тогава сте били прости племена а ние една от най-важните държави в Европа!!!ЕХ ДРУГАРЮ ПУТИН.НАИСТИНА ЛИ ГО НАПРАВИХТЕ ТОВА ЗА ДА СЕ ПОДМАЖЕТЕ ТОЧНО НА МАКЕДОНСКИЯ ВОЖД?!

28

Анонимен

преди 7 години

До АМАН ОТ ЛЪЖЦИОт руската *** очакваме да ни остави намира и да не ни натрапва "приятелството" си. А от русофилите очакваме да си спомнят от време на време, че някога са били българи.

27

Анонимен

преди 7 години

До Местене в крачолЩе му задреме на джуджето като Македония стане член на НАТО. Затова ги прави кагебееца всичките тези упражнения. А такива като теб му се радват.

26

Анонимен

преди 7 години

Покрай тази шумотевица стана ясно че нито македонците нито ние имаме общо със създаването на кирилицата, а са двама византийци аристократи - т.е. римляни. Честито, спука се балон десетилетия насаждан от бкп

25

Анонимен

преди 7 години

Късмет имаме че учениците на Кирил и Методий минават първо през България и после забиват към руските степи.Можеше да е обратното и тогава нашите русофоби трябваше да намерят други теми за храчене.

24

Анонимен

преди 7 години

Няма какво друго да се очаква от руската измеет. Азиатските диваци освен че са пияници, ами са и неуки. Начело разбира се *** от КГБ. *** та дрънка.

23

Анонимен

преди 7 години

Браво на историците от БАН! Някой трябваше да каже истината!

22

Анонимен

преди 7 години

Голяма мъка по райската градина ви тресе, а трагедията ви е, че не осъзнавате.Травата у дома, зеленията злак що дава семе... И рече Бог: ето, давам ви всякаква трева, що дава семе, каквато има по цялата земя, и всякакво дърво, чийто плод е дървесен и дава семе - това ще ви бъде за храна;