60

Анонимен

преди 7 години

Още ли има матрял да не знае че Солун е в Македония.

59

Анонимен

преди 7 години

Путин е искал да каже че ,Македония е Българска ! Ама кой да разбере !!!

58

Анонимен

преди 7 години

Бойко прави толкова много за държавата всеки ден гради, ето сега защити и азбуката, правилно е да се признае приноса му и като частичен създател на кирилицата. Може там да са я открили в древноста, но без примиера нямаше да я има. Народа единодушно подкрепя правителството и нашия премиер.

57

Анонимен

преди 7 години

Ние българите ще си пишем на кирилица, а руснаците да карат на македоница, щом тяхната псменост била дошла от македонските земи!

56

Анонимен

преди 7 години

да се внесе в ЕК предложение за пълно ембарго!

55

Анонимен

преди 7 години

С всеки изминат ден Русия губи почва под краката си на Балканите. Само през последните месеци, неуспял опит за проруски преврат в Черна Гора и последвалото и влизане в НАТО. Неуспяло дестабилизиране на обстановката в Македония по руско-сръбски сценарий. Неуспялото вземане на властта от русопоклонническата БСП в България. Всички тези фактори влияят много зле на кремълския геополитически пигмей и го принуждават него и руската дипломация да правят гаф след гаф.

54

Анонимен

преди 7 години

Най ме кефи трепета на потурестите, неграмотни селаци, които сега откриват, че съвременна Русия не е това което им е набивано 50 години от червената пропаганда.

53

Къде е по-опасно?

преди 7 години

Кое е по-важно за нас в момента - гафа с азбуката или провокацията от Турция вчера, която пряко е свързана с националните граници. Путин нека да ходи да пасе, а вие сте слепи ако не виждате, че след като Турция завзе територии на Сирия сега се готви да анексира цяла България.Нека Тиквата да ходи при Ердоган и турския посланник да иска обяснения - има ли топки този страхлив СИК-аджия?

52

Анонимен

преди 7 години

Коментари за руската икономика някак си не са по темата, ходи плюй другаде.

51

упс...

преди 7 години

Напоследък Путин си вкарва доста автоголове!- и във външен - по-малко, но ги има.- и във в трешен - особенно в икономически и социален аспектПравителството на Медведев - съставено от доста некомпетентни и корумпирани министри - все повече е неподконтролно на Вожда и си прави "реформи" в своя полза.Бедноста и недоволството на хората - особенно в провинцията на необятна Русия - расте.Икономиката и финансовото състояние на РФ се огъват под натиска на санкциите, колкото и да не го признават

50

Анонимен

преди 7 години

От Солун идва азбуката. Това е МАКЕДОНИЯ и до днес. Това няма обяо нищо с бившата сръбска република македония, какво не разбрахте???

49

тъп

преди 7 години

Путин ней *** човек - не бъзика радиото току тъй

48

Анонимен

преди 7 години

Да,усеща се засилена инвазия от страна на расия - щели да ни купят, сега азбуката не била наша, натресоха ни оня гнусляр да ни представлява на евровизия - наглеят смело!безкрайно са ми неприятни като характер и повеение - мазни,па нагли ,па с претенции ,абе отврат.

47

Анонимен

преди 7 години

Патриархът казва-от България.Президентът-от македонската земя.Това аз го разбирам ,че в контекстът на македонските политически неразбории,президентът Путин намеква на македонските славяни да преосмислят глупостите които вършат ежедневно и да се върнат към корените си и Майка България.Но малцина го разбират.Дано президентът на Македония е разшифровал какво му се е казало.

46

Mundi

преди 7 години

Sia ostaa radef efendi i guspuja desa da gi pokaniat na losta, varlinata ili na halkite...che umrem ot smeh...

45

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 55Еднокнижника тези неща във Винету ли ги е чел ?.еднокнижен, ама се харесва.това е!

44

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 44Бог да пази България от путнова Русия и ерДоганова Турция !=май така излезе - вчера пропадна и последното съмнение

43

Анонимен

преди 7 години

Подигравате се на гърците, ама има още хиляда години докато ги стигнете. После плачете за куклите и парцалките.

42

Българин

преди 7 години

Путин бие по България, защото всъщност ни обича. Ако утре окупира България това ще е приятелска окупация, ако хвърли ядрена бомба над София това ще е приятелска ядрена бомба.

41

Борисов пак сбърка

преди 7 години

Борисов посочил и инвестициите, които българската държава И ЕВРОФОНДОВЕТЕ правЯТ за реставрацията на Голямата базилика, под чиито стени Климент и Ангеларий пишат първите книги на кирилица.