17

турчина

преди 7 години

Цялата тази бежанска "криза" в Европа беше замислена преди години. Беше предизвикана нарочно бежанската вълна. Европееца се изнежи и остаря. Близкия Изток е пренаселен и все още има петрол а го тъпчат всякакви враждуващи помежду си етнически и религиозни групи. И това е добре дошло за демократите. Никой не мисли за малките страни и народи. Големите си гледат интересите. А големите не са държавите а големите корпорации които ги командват.Капиталиста не се интересува в какво вярваш а да му работиш

16

турчина

преди 7 години

до 16Не са баш 5 милиона ама са над 3 милиона. И половината са кюрди. Това, че са сирийци не озачава, че са араби. Президента Йозал също кюрд вкара два милиона кюрди от севрен Ирак когато Саддам ги тровеше. Сега грузинеца вкарва още почти два милиона. Те без това са повече от 15 милиона. Бомба със закъснител с тази тяхна раждаемост с 10 деца на семейство. Не само кюрдите и при арабите е същото. В Западна Турция турците имат по 3 деца максимум. В Анадола по 4 ама 10 са доста.

15

tur4in

преди 7 години

AZ OT 24 GODINI JIVEYA VIV GERMANIA .BILGARITE PO NISTO NE SE RAZLI4AVAT OT SIRIYTSITE.PROSENE PROSTITUTSIA .KRAJBI.....

14

Анонимен

преди 7 години

KAKVO SE SLU4VA SIS 5 MILIONA BEJANTSI VIV TURTSIA VE4E 6 CODINI.TURTSIYA GI HRANI I POYI .A V GERMANIYA 1 MILIYON 4E OREVAHA ORTALIKA.AZ SE GORDEYA 4E SIM TUR4IN

13

Анонимен

преди 7 години

Германия бог да я прости. 15 години живях в Мюнхен но преди 1 година се преместих в Норвегия. От тази напаст неможе да се разминеш по улиците не само в Мюнхен но и във всички по големи градове. Миризливи брадясали това може да се види вече в Германия. Бял човек не се вижда. Всички са кафени и от Афрканската джунгла. Които са ходили преди години в Германия знаят каква държава беше сега ако отидат ще останат много изненадани. Това не е държавата която помнят от преди години. Германия умря!

12

Брежнев Л. И.

преди 7 години

Истината не е новина, а новината не е истина.Ха сега.

11

турчина

преди 7 години

В Турция са 3 милиона. Ердоган иска да им дава гражданство, да излизат на трудовия пазар. Но сметките излизат криви. Мъжете работят но не могат да хранят семейства с 8 , 9 деца.Беше измислена работа и за жените като шивачки и в земеделието (работа в парници - бране на домати) но повечето жени не желаят да работят. По турския сайт екши-созлук (кисел речник или разговор) има стотици мнения. Преобладаващи са мнения, че докато балканските преселници си купиха коли и жилища - сирийците просят.

10

Брежнев Л. И.

преди 7 години

Пропаганда, пропаганда...Както искате го кръстете. Ако щете лъжливи новини, fake news, фейковые новости или Gefälschte Nachrichten, се тая. Такава беше пропагандата и в СССР и Третия райх и стигнаха до пълен крах.

9

Знайко

преди 7 години

Професионална селекция се извършва в Турция , а болшинството , които са неуки навлизат във вътрешността на Европа.

8

men

преди 7 години

1.2 милиона беха първото лято. от тогава са минали две години и всеки месец се точат още и охсте главно от италия. просто сега се мълчи и потулва. а като мерят бройката да се знае че у дойчистаня има 5 милиона мъже между 22 и 40 години. за едно лято дойдоха 1.2 милиона млади мъже с боен опит от близкия изток. сметките си правете сами като доде гражданската война. този път германците ще бъдат заличени. богатите вече напускат в посока австралия, нова зеландия и селските рани на американистан.

7

Анонимен

преди 7 години

1,2 млн бежанци ... половината се готвели да излязат на трудовия пазар .... Ииих ама ... колко много лекари ... инженери ...

6

Анонимен

преди 7 години

халал да са им на германците, щом си ги търпят. Германия е готина държава, но човек като се разхожда не е много приятно постоянно да гледаш забрадки и бурки. противно е.

5

men

преди 7 години

разкажете и за арапингелските криминални фамилии превзели берлинистан, добре ли са, как вървят дрогичката, рекета и прощитуцията. добре ли се интегрират новопристигналите "единици".

4

Анонимен

преди 7 години

Що не напишат с колко хиляди процента са скочили изнасилванията и грабежите?Добре,щом им харесва да ги напъват талибани аз нямам нищо против.И без тва сега искат да пробват нещо нестандартно с африканци.

3

Анонимен

преди 7 години

На лудата бабка лекарите, учителите инженерите -къде са ? Това не са мигранти дори - това е войска

2

Язе

преди 7 години

Е как какво? Наркотици, проституция, ислямизъм, кражби, изнасилвания, точене на социални помощи и мързел по ориенталски.

1

Хитър Петър

преди 7 години

Какви бежанци, това са си направо нелегални мигранти, пресекли нелегално няколко европейски граници.