16

Petrov

преди 7 години

Тези двамата си мислят че ще я карат само с еб.не, помощи огт НОИ и кредити ама то така не става. Трябва някой и да работи.

15

Циник

преди 7 години

Всичко се случва! Ситуации всякакви! Не разбирам лу*мпените защитаващи банките!

14

Циник 2

преди 7 години

...и той е казал - не ще внеса 49лв.! Касиера му е казал окей, и му е издал квитанцията!Побеснях, и и казах на тъ*пата ***, че ще ида при шефа и с квитанцията, и ще го попитам - те банка ли са - или лафка за вестници! Не внесох въпросният лев...последствия нямаше!Наглостта, и простотията у нас - не познават граници!

13

Анонимен

преди 7 години

Не си дръжте парите в банки и си закрийте дебитните карти като ви намери ЧСИ-то и му фърляте един як бой Сега на въпроса кой е прокарал такъв закон и кой го е одобрил мирише на корупция ЧСИ-тата трябва да се закрият.

12

Циник 1

преди 7 години

Навремето бях теглил кредит от Сосиете Женерал...смених си работата, и известно време внасях парите кеш на ръка! Бях дал на баща ми да внесе точната сума за месеца...той я внесе,в петък и ми даде квитанцията! В следващия понеделник ми се обадиха, и най-нахално ме осведомиха, че не съм внесъл парите! Казах им номера на квитанцията, и че са супер нагли - след 1 час ми се обадиха, и ми казаха, че не съм внесъл цялата сума! Попитах-как си го представят това - касиера е казал на баща ми 50лв.и той ..

11

Иван

преди 7 години

Ама аз взех парите и те не ми казаха че ще си ги търсят. НЕ СЪМ УВЕДОМЕН

10

Анонимен

преди 7 години

Тотална забрана на лихвата.Тотална забрана на лихвени кредити. Декриминализация на невръщането на лихва.

9

Осман

преди 7 години

Ако действително не са уведомени или информирани с писмо по пощата им значи един вид са изльгани изнудени!

8

Анонимен

преди 7 години

ЧСИ тата умишлено не уведомяват хората после почва едно ходене, а за всяко нещо трябва да се плаща. Тука идва въпроса защо закона е прокаран така Сега имотите на ЧСИ - тата тРябва да се конфискуват и всеки който е имал запорирани сметки да му бъдат изплатени обратно таксите за ЧСИ.

7

x

преди 7 години

га тегли кредита не рива

6

"Бърз кредит&qu

преди 7 години

Само като прочетох "Бърз кредит" и ми стана ясно. Иначе у нас е проблем липсата на финансова култура! Което е доста странно, защото днес може лесно да се инфопрмираш за нещата от интернет. А, че съдиите изпълнители и други по веригата си правят каквото си искат е ясно като бял ден!

5

иван

преди 7 години

България се управлява от небългари, такова управление е дискриминация и геноцид на българския народ.

4

Анонимен

преди 7 години

Бързи заеми от мутрите винаги са се плащали дебело :) Това си е било винаги.Хем си взел бърз кредит хем го просроч ваш. .. радвайте се че има ЧСИ. .. преди 20 години щяхте да ядете и бой . Хахахах

3

Ff

преди 7 години

Как взимаш пари, подписваш се под условия, с които явно си съгласен, не връщаш парите и после олеле майко. Ама аз съм бременна. Това много ми напомня на онази част от обществото, която строи бараки където им дойде незаконно и в деня на багерите "Ама аз съм много детна майка, децата са ми 'невалид"

2

Gaskoing

преди 7 години

Нямат право да удържат болнични, детски и друг вид помощи. Още едно нещо ми прави впечатление когато теглим заем или прекратяваме някакъв договор винаги ще се намери някаква малка сума 'нарочно забравена' да излезе от нищото и длъжника за 50 лева може да дължи 500 лв

1

Циник

преди 7 години

В Германия - човек може да обяви Privatinsolvenz ( фалит като частно лице ), сметките му се запорират от банките..НО!!!Средствата необходими му за минимален жизнен стандарт - не биват отнети!В България - боkлуците от банки..и разни частни кредитори го ошушкват до стотинка без да им пука ситуацията в която го поставят!