13

Анонимен

преди 7 години

Значи, за мутри портите на буда са отворени а за обикновения човек гьрч и само мизерия а? Добре че се махнах от тази лицемерна мутренска територия!

12

Писна ми!

преди 7 години

Самолети хвърчат за пияндета с инсулти, полуграмотни спортисти, за хора работили по 45 години пари няма, за образование няма. За млади семейства и специалисти няма. И тези ще ми дуднат, че трябвало да ходя в казарма, че съм имал дълг към отечество, родина?! Аре бегайте бе!

11

Парламентарна републ

преди 7 години

Веднага да се сформира комисия в парламента и да се разследва лицето Б.М.Б. за злоупотреби с държавни средства! Налага се по време на разследването да бъде отсранен от длъжност.

10

Анонимен

преди 7 години

Този самолет със вода ли лети? Ама и с вода да беше пак щеше да ни излезе скъпо 2 лв. на кубик.. Много сме богати бе за един човек цял самолет! А пък аз си мислех че нямаме пари за пенсии заплати социални! Но пък имаме за дупетатите на всеки 3 месецада си ги вдигат заплатките за лимузините да си возят дупе.тата за командировки за комисии и тем подобни дупетатски благинки! Ех офце офцеее !!!

9

абсурдистан

преди 7 години

-----------------------------------------

8

Анонимен

преди 7 години

Това да не е държавния глава че да се праща правителствен самолет???!!!?

7

Вбесен

преди 7 години

Абе тоя самолет да не му е бащиния?! Как изобщо се случват тези свинщини в тази прокълната територия!!!

6

Анонимен

преди 7 години

Първо... кви са тия глупости и кога за мен и за обикновените хора ще пращат разни Спартани? Второ... "екип на ВМА"... смяяяяххх!!! Искат тези касапи да уморят човека ли?! Няма по-лоша болница в България сигурно!

5

Хм

преди 7 години

А овцете блеят в кошарата и се чудят що няма пари за тях....

4

1234

преди 7 години

Добре де, сърбите нямат ли болници където да му се окаже медицинска помощ и после по нормалния начин да му се продължи лечението на това момче в България???? Защо са тези хиляди лева разходи, ей така за нищото, вместо да ги дарят на някого тежко болен, чакащ лечение от години?????

3

Анонимен

преди 7 години

Пак се почва. Бойко спасява, строи, дарява. Но не със своите пари, братя, а с парите на народа.

2

vah

преди 7 години

Евтин пиар! Борисов да не се занимава с зрелища, а да сяда и да почва да работи, че Борисов 4 няма да има!

1

Гого

преди 7 години

Така трябва, ама да попитам ти&вочев ли го пилотира и защо трябва да го споменавате и дразните хората!?