17

БайХ

преди 7 години

Te пък като че ли не чистеха.

16

хи-хи-хи

преди 7 години

А този червенобузест свищовски счетоводител от кои е?Като му гледам мишата физиономия ,не става и за секретарка.А старите областни безделници от коя партия са?За никого не е тайна, че в ОА са събрани само партийни кадри от Герб.Само калинки и лилянки.Самите ОА са напълно ненужна структура.ЗАКРИВАЙ ! Всички гербави дух.ачи на борсата.Да видим колко от тях ще си намерят работа.

15

я

преди 7 години

налазиха хората на крадливия дедо цар и се видя какъв цвят са тия дето ни спасяваха

14

зетьо-тъщие

преди 7 години

Областните управители сами трябва да си подават оставката при падане на правителство, защото са политически назначения. Например областният на Пловдив и Пазарджик назначени от ГЕРБ са зет и тъща ?

13

Нормална практика 2

преди 7 години

По-сериозни проблеми има БГ. СЕТА. Мигрантите. ББД - 600 лв. за всички безработни жени. Замразяване на поскъпването на ток, вода, данъци. Фиксиране на максимална заплата. В бедна БГ да не е повече от 4000 лв. Банкерите да носят наказателна отговорност - фалит банка, лекарите - за смърт, нотариуси - имотни измами.Премахване на лимити, доплащане в болници и лекарства. Премахване на частна практика в здравеопазване. Безплатни лекарства. Битова престъпност. Излизане от НАТО, без чужди бази в БГ.

12

Иван

преди 7 години

Все едно, хората не знаят, че сте мафия, крадци и измамници. Управниците (депутати и общински съветници) крадат от народа.Когато заговорят за техните далавери, започват да лъжат и мажат.Бог да пази България от старите, а и` следващи депутати.Държавата върви към своята гибел. За да се спаси нацията, трябва да емигрира от собствената си страна.Такъв геноцид е имало само по време на войни. Явно, депутатите и държавните институции са обявили война на своя народ...Излиза, че мафията печели.

11

Анонимен

преди 7 години

"Според него това поставяло под съмнение процеса по гарантиране на честни избори."Това как да го разбираме?! Дали ако областните бяха от ГЕРБ, честните избори бяха гарантирани или точно обратно, прави паралел с манипулациите на изборите когато на власт бяха ГЕРБ?!

10

г-н Борисов

преди 7 години

Ако искате да спечелите изборите освободете г-жа Деси ,г-н Горанов ,г-жа Лиляна - прекалено Много дразнят народа с надменното си говорене ,а на какво отгоре ? Кои са те ? Никои -Вие ги назначихте ,за тях никой не би гласувал.

9

Нормална практика

преди 7 години

Нормална практика. Вместо да се занимавате с прием на ББД (безусловен базов доход)- за всички безработни жени над 18 г. - като махнете пенсиите за жени, далаверите с инвалидните, вдовишките, социалните пенсии, майчинските, помощи за първолаци, издръжка на бащи, самотни майки,. Така вместо Айше да взима 1200 лв. помощи, безработната Иванка с 2 деца на 40 с две висши, която никой не я взима на работа ще взима 600 лв. Водят се дългогодишни дебати в ЕС. Така БГ ще си възпитава детето.

8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 5Червен *** да говори , че други крадат повече от БСП е все едно педофил да иска да стане детски учител . Тази партия БКП-БСП е крала 50 години народа и всяка фалшива новина от фабриката за лъжи на Позитано 20 е разгадана .

7

Ss

преди 7 години

Имаше една песен навремето и се споменаваше Умрииии

6

:(

преди 7 години

Това не е новина. Беше ясно от самото начало.Посъберат ли се парички, левите пощуряват от амбиция да вземат властта. Успеят ли, набързо разграбват всичко, а каквото не успеят да откраднат - съсипват го. После сдават властта, а пред народа се оправдават, че са имали добри намерения, но не са успели да ги реализират поради "лошо наследство" от предишното правителство.Така е по цял свят, това не е патент само на нашите цър_вул_ковци.

5

Анонимен

преди 7 години

Влади, не плачи момче, вие гонехте по същия начин. Да ви махат щото пукнат лев не остана в държавата. Но не само да ви изгонят, да ви проверят как живеете в такъв лукс и пари а получавате ограничени средства! И като ви осъдят да ви конфискуват цялото имущество и пари, защото са откраднете от българите. Толкова омраза има към вас, особено към Гинко Пружинко, че без охрани не може да си покажете носовете навън.

4

ивчо

преди 7 години

еййй наследника на пистните пици, кск ксто управляваше финансите пари все нямаше, сега щели да увеличат с 50%

3

Анонимен

преди 7 години

Ами нали НДСВ бяха в коалиция с БСП и ДПС т.е. пенсионера Герджиков си е скрита лимонка на БСП. Как иначе др. Лъжа щеше да го назначи за Премиер .

2

анонимен

преди 7 години

стига сте пискали пак ще управлявате с паричния фонд бсп губи изборитеи няма с кого да се коалира по добре да вьрне мандата и да ви изчака да сеолеете добре

1

Анонимен

преди 7 години

Едните залагат мини, другите пускат миночистачка.