17

бай петко

преди 7 години

да знаеш че страна като либия която е 7млн население ще напълни Европа с бежанци...точно обратното Кадафи спираше бежанците към Европа а защо го убиха? защото знаеха че ако го бяха оставили жив след като видят каква "демокрация" ще им докаратщяха да си го върнат

16

АТАКИСТ

преди 7 години

Така се прави политика ХАРДЛАИНЪР не като мекия Юнкер

15

Анонимен

преди 7 години

Тъй като гледам Путин и Меркел са решили да се връщат кам халифатите, а Тръмп мисли да се скрие като мишка зад мексиканската стена си стена във емигрантската си държава все пак и той не може да понася тия двама шизоиди.

14

Циник

преди 7 години

Не Путин...и извъндемно да е - ще му стискам палци - да измете арабските кочини от всякаква ислямистка г*нус! На тарамбуките им трябват такива като Садам, и Кадафи - да ги държат с желязна ръка....не да ми карат тирове из Европа!

13

странно

преди 7 години

До ЦиникКадафи пазеше Европа от бежанците,а се оказа че самите Европейци заедно с САЩ го свалиха и убиха и се почна .....

12

Анонимен

преди 7 години

Погледнете кои са съюзниците на Русия в Близкия изток и може да си направитекаква държава е. Иран е териристична държава N1, Хамас и Хузбулла са терористични организации а Асад е касапин на собствения си народ. С какъвти се събереш, такъв ставаш!

11

Патриот

преди 7 години

на нож срещу западната атлантическа терористина пасмина!

10

бай петко

преди 7 години

добре бе малоумницииииикой нападна всички тези страни и така ги демократизира че там е пълна анархия... Русия ли бе?или САЩ + НАТО?

9

ха ха

преди 7 години

Кучетата си лаят а Русия си върви напред .....

8

за 14

преди 7 години

С тоя ник така както ги обясняваш нещата ако Асад свърши като Саддам то и и всички ще свършим като тях.

7

Анонимен

преди 7 години

Споко либерални толерасти! След близкия изток, Велика Русия ще си върне и източно европейсите владения и губернии.Но от това либералните няма да се променят - остават си меки китки за винаги.

6

да

преди 7 години

Запада преди да изпада в паника да се сети кой нападна Либия ,кой уби Кадафи и съсипа тази някога богата страна и тогава да плямпат глупости,и няма нищо лошо ако Русия помогне на Либия да заживее единно и мирно.

5

Анонимен

преди 7 години

Е, щом и с Медведев се е скарал...а, Медведев е човек е доста по-модерна визия за Русия.

4

Баба Ванга

преди 7 години

Асад ще свърши като Саддам , а Путин ще свърши като Кадафи!

3

не го послушаха

преди 7 години

Днес се навършват 10 год.от Мюнхенската реч на Путин,в която той предупреди за събитията случили се по късно.

2

Анонимен

преди 7 години

Джуджо Африкански накрая ще настъпи котето по опашката и ще види как се пърди в джамия и дали се вика на ходжа пезевенк.

1

до Путин

преди 7 години

Просто мачкай !