119

Бай ви Ганя

преди 7 години

Беновска се размириса и изложи като кифладжийка и си заработи 2-та сребърника от Отворено общество.

118

ДО 130

преди 7 години

А ТИЯ,ДЕТО ОТИВАТ В ХАМЕРИКАТА ,СА СТРАШНО ПРЕУСПЕЛИ:Я МИЯЧ НА СЪДОВЕ,Я МИЯЧ НА ***,Я СЛУГА В НЕЧИЙ ДОМ,НУУУУУУУУ,КАТОА ДОЙДАТ В БЪЛГАРИЯ-ФАСОНИ ,ФАСОНИ,С НОСА СИ ЩЕ РАЗРЕЖАТ ОБЛАЦИТЕ.А ИМА И ТАКИВА НЕЩАСТНИЦИ,КОИТО НЕ СА СИ ИДВАЛИ В БЪЛГАРИЯ ПО ЧЕТВЪРТ ВЕК ,ЗАРАДИ МЪНИИИИИИИ

117

БАБА БУНА

преди 7 години

ЦРУ НАПАДНА УКРАЙНА И ИЗБИ НАРОД ДОСТАТЪЧНО ЗА ЕДИН ПУЧ И СЛЕД ТОВА НАРОДА ЩЕ ЗАГИНЕ,КАКТО НИЕ ОТ 9 МЛН,ОСТАНАХМЕ 6 МЛН.

116

Анонимен

преди 7 години

Правилно са постъпили от НСО! Може да е преродената Виолета Янкова.

115

БГТРАКИЕЦ

преди 7 години

БРАВО НА БЕНОВСКА,ВЪПРОСИТЕ Й СА ТОЧНИ И НАВРЕМЕННИ,ОСТАНАЛИТЕ Й "КОЛЕГИ"ГЛЕДАХА КАК ЕДНА ЖЕНА СЕ МЪЧИ С ДЕМОКРАЦИЯТА,ЗАЩО НЕ ИЗЛЯЗОХА ВСИЧКИ ОТ ЗАЛАТА В ЗНАК НА СОЛИДАРНОСТ,НАЛИ ИМА ДЕМОКРАЦИЯ,КАК Е ВЪЗМОЖНО ЕДНА ЖЕНА ДА Е ТОЛКОВА СТРАШНА С ТОЧНИТЕ СИ ВЪПРОСИ.НЕ ЗНАМ КАКВО ЩЕ РАБОТИ И ДАЛИ ЩЕ РАБОТИ ПЛЕВЕЛА,НИ СИ ОСТАНА ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ.

114

Анонимен

преди 7 години

Браво! Жена с топки.

113

Анонимен

преди 7 години

До бгИди кажи на някой украниец, че путин им е приятел и да си сложи шапка от алуминиево фолио, че ЦРУ му промива мозъка.

112

Анонимен

преди 7 години

следващия път ще я гръмнат, тая па за кво се мисли!

111

slovenia

преди 7 години

Браво на комунистите.Дали президента е десен или ляв,все е техен.А антикомунистите са толкова некадърни и неуки,че дори и селски кмет нямат избран.И тези,които плюват Русия са бивши червени или техни отрочета и внучета

110

честит

преди 7 години

Че тоя не става за нищо , дори и с ябълка да го целиш е ясно. Но Беновска според мен преклява. В САЩ затова нещо и арест и дело я чакаше. Все пак трябва да има опредлени браници в поведението ни.

109

Анонимен

преди 7 години

Според мен по-голяма новина би било, ако към тази новина няма нито едни коментар.

108

БАБА КУНА

преди 7 години

БЕНОВСКА Е НЕВЕРОЯТЕН КУКУМИЦИН И Е ЛУДА ЗА ВРЪЗВАНЕ. НЯМА ЛИ НЯКАКВА ЕТИЧНА КОМИСИЯ ОТГОВАРЯЩА ЗА МЕДИИТЕ ДА И ОТНЕМЕ АКРЕДИТАЦИЯТА НА ЖУРНАЛИСТ ЗА ДА НЕ И ГЛЕДАМЕ ЦИРКАДЖИЙСКИТЕ НОМЕРА?!

107

Кривондел

преди 7 години

Съдейки как троловете се дерат срещу него, мога да кажа само едно: Браво, Росене, жалко е, че не се кандидатира за втори мандат.

106

бг

преди 7 години

До мерзавеца 104- ЦРУ не нападна Крим,ама нападна Майдана и уби стотина човека от двете страни.

105

Слава на Русия

преди 7 години

Нищoжеството наречено Плевел достига все нови и нови "висоти"

104

Наблюдаващ

преди 7 години

До 104"ЦРУ ли нападна Крим? Интелигент!"Айде разкарай се с тези клизми. Крим никой не го е нападал. Може би именно защото за "нещастие" на бандеровската пасмина там поначало си имаше руски контингент войски (както и украински). Те не позволиха на "Десен сектор" и подобни бандюги да се разправят с населението, както направиха с половин Донбас.

103

Анонимен

преди 7 години

вярно е че тая Беновска се държи аругантно но пък въпроса беше зададен точно а отговор нямаше което е по интересно

102

Учителя

преди 7 години

Плевналиев беше най-успешния и достоен президент...най-признат в Европа...единствено в Пустинстан не го харесват.

101

inatut

преди 7 години

Какво ще стане обаче с другарите като путин ритне камбаната. Кой ще финансира тролеите?Беноска навремето не беше ли тя вход към ББ, после се овъртя около трактора и дебелото дуо, а сега пак обърна знаменцето. Кой ще я финансира и нея милата, след има няма 2-3 годинки..

100

бг

преди 7 години

До Валя- Значи Николае Чаушеску е трябвало да си стои в Президенството,за да не му се случи нещо лошо?