7

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

Ние в Русия обаче винаги сме смятали, че бранейки собствените си национални интереси, трябва да зачитаме и интересите на другите, припомни той.ТУК ВЕЧЕ ИЗЛЪГА ! ЗНАЧИ БРАНЕЙКИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В УКРАЙНА , ЗАЧИТАТЕ И ИНТЕРЕСИТЕ НА УКРАЙНА ,ТАКА ЛИ ДА ГО РАЗБИРАМ ?! АЗ МНОГО МРАЗЯ ХОРА ,КОИТО ЛЪЖАТ !

6

Varna

преди 7 години

Г-н Путин Гледали ли сте скоро с колко са паднали валутните резерви на Русия .Ако това е цената на двуполюсния модел .Не ми се връзва икономически да ти отива на халос резерва само заради появата на втори полюс на световната политическа сцена .

5

С

преди 7 години

Светът се промени щото китайските пари и власти седят зад политиката на Руснака Путин,а САЩ и ЕС се държат като надути балони в безтегловност,и ще става още по интересно с включването на Индия,Бразил и може би Индонезия и Мексико на световната сцена!

4

Анонимен

преди 7 години

Като гледам снимките, все ми се струва, че Русия е президент на САЩ, а Плешивия е президент на Москва. Като чета статиите и нещо се обърквам...

3

Анонимен

преди 7 години

Нека да има рок-енд-рол!

2

Браво!

преди 7 години

Браво!Истински лидер, който денонощно мисли за благото на православния народ!

1

ВЯТЪРЪТ НА ПРОМЯНАТА

преди 7 години

Господ здраве да дава на Владимир Путин !Той промени света и го спаси от най-зловещата система на тоталитаризъм, каквато беше Новия световен ред.Путин е спасителят на човечеството, но промитите мозъци трудно могат да осъзнаят това !