17

Генералисимус

преди 7 години

20, можеш спокойно да ми подържиш генералския жезъл в устата си, докато му свърши костния мозък...

16

Анонимен

преди 7 години

"Кандидатът за вицепрезидент, подкрепен от БСП, Илияна Йотова прогнозира, че освен ДПС и други политически партии ще заявят подкрепа за кандидатпрезидентската двойка Радев- Йотова на балотажа в неделя."------------Как бе, нали вашият шапкар се прави на патриот, а сега се оказва, че е имал предварителна уговорка с ДПС.

15

торо росо

преди 7 години

Народа почти измете Бойко като остави Цецка втора. Похвално, но това не трябваше да е червения генерал. Ама от генерали. Градът ми се управлява от генерал, а сега генерал е на път да стане президент. Тук има нещо гнило - генералите завземат лека полека властта.

14

Анонимен

преди 7 години

Цачева-президент, това е по-малкото зло и всички го знаем. Алтернативата е някакъв си летец без самолет напуснал армията, без ден в политиката, който ще бъде командорен от Йотова и Нинова. Оставки, избори, дестабилизация, нов грабеж, ктб, спрени фондове и бедност. Не мерси, не съм за никой, но прагматичният избор за всеки българин към настоящия момент е Цачева.Не си правете илюзии, Радев ще направи промяна, но към по-лошо.Ако това искате-гласувайте за него, но първо мислете.

13

Анонимен

преди 7 години

Гееееерррп

12

Анонимен

преди 7 години

До МомоМи то вие сами сте си го окастрили с глупавите си въпроси в него.

11

Анонимен

преди 7 години

Факт е, че Мустафа Карадайъ публично обяви,че ДПС ще подкрепи генералчето ви Радев на втори тур.Факт, а?

10

Анонимен

преди 7 години

България ще се оправи и просперира, само ако се измъкне изпод руския ботуш!!! Колкото по-бързо се справи толкова по-добре, така или иначе изкуственото положение е до време,40,50,60години и крайй, разбра ли андрешко

9

накуково

преди 7 години

В България референдум ще мине само на високосна година при пълно лунно ои слънчево затъмнение ,ако гласуват и умрелите.

8

Пешо

преди 7 години

Значи времето ще стане много променливо!

7

ами

преди 7 години

Цецка президентка............майтап бе Уили

6

Доган

преди 7 години

До 1.да доста подкрепя герб я помисли кой ще учи турски

5

Момо

преди 7 години

Значи референдума минава 50% активност. Какво следва сега? Задължителен ли е или пак ще го окастрят както вече веднъж го направиха?

4

Анонимен

преди 7 години

"Т.н. генерал Радев вече усилено учи турски език -"Усилен курс по турски минават само гербавите. Наслучайно Цецка спечели турския вот и Местан я подкрепя, факт!

3

Анонимъс Максимус

преди 7 години

Тия мутри са ми ясни, че референдумът е популистки - също, ама беше важно да се види колко хора в страната мислят трезво все още... Да се надяваме поне да се мине тази пуста граница и да видят, че ние определяме правилата!

2

Анонимен

преди 7 години

Началото на края за ГЕРП

1

Анонимен

преди 7 години

Т.н. генерал Радев вече усилено учи турски език - първият му урок е изнесен от Мустафа Карадайъ, който оповести решението на ДПС да го подкрепи на балотажа.Ви искате ли България да се управлява от човек на ДПС следващите 5 години?Е, аз не искам!!!