20

абсурдистан

преди 7 години

А,дано ,ама ?Те и сега са си на пазара,ама не на труда, Ром да работи ? - Трябват закони и силна воля .Лошото е ,че до 2020 няма да има работещи Българи та да хранят тези Роми .

19

Анонимен

преди 7 години

Значи през 2020 всички *** ще вземат стипендии по 100 евро, а за българчетата няма да има пари, нали така бе, Кунева проста?

18

Анонимен

преди 7 години

Е те не работят , значи 25% дефицит на работна ръка !

17

ТЪМНИТЕ ВЕКОВЕ

преди 7 години

Предстоят нови Тъмни векове, не просто заради цвета на генофонда, а заради качествата на същия генофонд! Много коментари описват, че ще си вземат чукалата и ще избягат! АЗ ПИТАМ: КЪДЕ ЩЕ ИДЕТЕ? В Лондон ли? Там е същото! В Марсилия ли? Къде ще идете? На пръсти се броят възможностите! Предстои фалит на целия Запад, тогава тези от генофонда, който виждате ще мачакат, а вие няма да има къде да отидете на "уредено". Не си правете илюзии и не хейтвайте BG, защото нямате алтернатива! Истината боли!

16

gtf

преди 7 години

Министър от сегашното правителство каза преди 3-4 години, че 1/4 от излизащите на пазара на труда са цыгане. Де спахте до сега, кой ще издържа толкова много безработни ?

15

Анонимен

преди 7 години

пълни глупости, не само издържаме децата на ромите, храним и децата, раждащи деца, ами ако стигнат 8-ми клас ще им плащам и образованието. СТИГА! безполезно е, безпощадно за нас, ОСТАВКААА!

14

Анонимен

преди 7 години

Aбе *** дето пишете статията само да ви питам 20 % 1/4 или 1/5 се падат ?

13

Анонимен

преди 7 години

ПРОКЛИНАМ ТАЗ ЕВРЕЙКА БЪЛГАЛОФОБКА НА СКОРОПОСТИЖНО ДА УМ РЕ!ТОБИВА ДИСКРИМИВАЦИЯ ВА БЪЛГАРИТЕИВА..АМА!С ТАЗИ ДИВА ЦИГ АНИЗАЦИЯ СЛЕД 10 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ ВЯМА ДА Я ИМА!ОСТАВКА НА ТИКВАТА И *** МУ ПРОДАЖНИ МЕКЕРЕТА!АЗ МЪРЗЕЛИВИ ПРИВИЛЕГИРОВАНИ ИНДИЯНЦИ НЕ ЩА ДА ХРАНТУТЯ *** КРИВОУСТО!

12

Анонимен

преди 7 години

Мдааа... След 3 години 20%, след още 10--15 г. - 50% и това е краят! Бог да я прости, хубава държава беше.

11

Анонимен

преди 7 години

Откъде идват парите, с които разполага този ромски фонд?Да не би случайно самите роми да работят и да внасят там пари?Или пак някой присвоява парите на българския данъкоплатец и, без да го пита, дава тези пари някому, който да се прави на много благороден?Нашият народ си има пословица: "С чужда пита помен прави!"

10

Анонимен

преди 7 години

ми ще трябва да избират, да получават помощ като многодетни майки или стипендии, те ще изберат това което могат по-добре и за което дават повече.

9

До 3

преди 7 години

Точно такива мерки са нужни.Но не Кунева и такива като нея ще ги измислят. Те НЕ МОГАТ, пък и не желаят. Нужен им е само послушен електорат, та да доят бюджета в своя полза колкото е възможно по-дълго време.

8

безпартиен

преди 7 години

Кой ще провери дали парите на този "ромски" фонд са чисти,а не от престъпна дейност?

7

Г7

преди 7 години

Щастлива новина за работодателите! Тогава *** търси квалифицирана работна ръка...

6

Грешка!

преди 7 години

20% от българските граждани в трудоспособна възраст вероятно ще са от ромски произход.Но това не означава, те смятат да излизат на пазара на труда. Защото преобладаващата част от тях са с ниско образование или изобщо не са образовани. Това означава, че на пазара на труда могат да им бъдат предложени само ниски заплати и ако ги приемат, ще изгубят помощите, които пък им докарват доходи не много по-различни от заплатите за нискоквалифициран труд.Затова не желаят да работятНУЖНИ СА ПРОМЕНИ !!!

5

ТРЗ

преди 7 години

Трябва да се открият нови кодове в Националния код на професиите и длъжностите, като напримерМладши и старши джебчия,Крадец на кокошки и друг селскостопански ***,Изнасилвач на стари бабички, Бияч на беззащитни пенсионери по домовете и много други.

4

ист

преди 7 години

Ромите ще са на пазара но не на труда.

3

Анонимен

преди 7 години

Ха да ги видим тогава г-да работодателите как ще предявяват претенции за каквото и да било! :)) А Куневица вместо да мисли глупости и да раздава пари на база произход (което само по себе ди е дискриминационно) да вземе да измисли нещо сериозно и заедно с останалите "мъдри глави" да намерят начин да криминализират ранните бракове и раждането на деца от деца. Това е проблемът! А яма да се реши с пари, а с наказания за педофилия.

2

Анонимен

преди 7 години

Държавата е пред закриване!

1

Моряк и половина

преди 7 години

Значи, просто бизнеса ще се оттегли от България и ще останат само сметосъбирателните картели!