11

Анонимен

преди 7 години

Тоя смотан ла***р - силистренски сърбин в СДВР пуска посред нощ сръбска сатанинска секта, въоръжени с то се вижда какво. Не искаме повече да ги пускаш.

10

Анонимен

преди 7 години

Елче,Ние не ти се сърдим.Собственикът на този сайт пасквил поммиявсеки спечелен лев да си ги даде за лечение в Турция

9

Анонимен

преди 7 години

"Възхвалите на Доналд Тръмп за руския президент Владимир Путин и непостоянните му изявления за НАТО притесняват някои американски гласоподаватели, чийто произход е от Източна Европа, и създават политическа възможност"Ройтерс хептен го удари на свободни съчинения, руснаците, които са най-многобройните представители на Източна Европа в САЩ обявиха, че ще гласуват за Тръмп.

8

Анонимен

преди 7 години

Путин е диктатор щото не разпусна руската армията ,не обяви халифат и не нацепи Русия на малки губерни.Тва им е болката на "демократите " в САЩ. Да не би някой друг освен фамилия Клинтън и онова влечуго Маккейн се целуват и прегръщат с абсолютно всеки ръководител на ИДИЛ,Ал-кайда и почти всички ислямистки терористични групировки от така нареченият 'близък изток"?В интернет и ютюб е пълно с клипчета и снимки-бест френдс"Дали палавият Били не е пуснал половинката за един креватен тур с тях?

7

Анонимен

преди 7 години

"В реч на 3 октомври в град Акрън, където живеят хиляди американци, пристигнали от Източна Европа, тя заяви, че Тръмп "изпитва странен интерес към диктатори като Владимир Путин"."Щом и демократично избран президент като Путин е "диктатор" според лудата госпожа с припадъците, вече е ясно, че се готви да подпали света ако тя стане президент на САЩ.

6

Ба ги в смешниците,

преди 7 години

До мамунатаНяма какво да се граби от САЩ, те сами всичко си изнесоха в Китай. Докарали са я до там да вземат кредити от Китай за да могат да купуват китайските стоки.

5

маймуната

преди 7 години

Може,би трябва да изпитваме желание за контакти с демокрадите.

4

мамуната

преди 7 години

Няма нищо по привлекателно от идеята за разграбването на Америка.Момента настъпва.

3

Анонимен

преди 7 години

Ако Путин е дикатотор, то този от САЩ как да го кръстим освободител ли?

2

смЕх

преди 7 години

ХЕ-ХЕ Е л к е пак ли ти ?

1

Аз

преди 7 години

путин ли е диктатор, бе, *** герберастки? няма спасение за вас. никакво.