16

Анонимен

преди 9 години

китай си поиска далечния изток. кнр не признава окупацията и айгунския и пекинския договори от 1858-1860 година. русия се е възползвала от гражданската война в китай за да окупира 1.6 млн кв км китайска територия. китайското население е било избито и прогонено.

15

Анонимен

преди 9 години

Който владее Източна Европа, управлява Централната земя. Който владее Централната земя, управлява Световния остров Евразия. Който владее Световния остров, управлява света. (Макиндър, 1943).

14

за 24 часа

преди 9 години

За последните 24 часа, укропите са загубили: два танка, 7 броя БМП/БТР, 5 артилерийски системи, 6 автомобила, 60 убити.

13

Анонимен

преди 9 години

Мир ще има когато опълченците стъпят в Киев.

12

Циганин

преди 9 години

През ВСВ когато Германия подписва капитулация (договор за поражение ) ,то всички техни войници си хвърлят и оставят оръжието се предават ,а тези които не се предадоха бяха избити ,а ЗАЩО тези в Дебалцово на Киев не си хвърлят оръжието и да спрат да воюват или те искат да излезнат от котела ,но с оръжие и техникат си ! Е ,кой ще им разреши и защо г-жа Меркел си мълчи ,тя не знае ли ,историята си !? Тези от Вашингтон искат война и винаги ще са на страната на Киев ,но Миротвореца Меркел ...!??

11

Папата

преди 9 години

Отвътре... Там не беше ли Украина... По тазилогика всъщност се опитва да разкъсата Македония :) чебурашка преса... мале мале...

10

7

преди 9 години

толкова отлично,че беларус и Казахстан не искат да чуят за него.

9

Анонимен

преди 9 години

Отново искам да подчертая, че мира в Донбас е изгоден само за украинците.

8

Анонимен

преди 9 години

Войната между Украйна и Русия ще приключи когато се разпаднат на парченца

7

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТА защото с германските заеми Германия продължава да принуждава Гърция да й купува старите оръжия.С други думи Германия се модернизира за сметка на Гърция.

6

Анонимен

преди 9 години

САЩ умело използва аутизма на водача на РФ

5

Анонимен

преди 9 години

всичко свястно се изсели от русия. останаха лакеите,алкохолиците пенсионерете. още ли някой се съвнява че русия ще се разпадне както СССР. Сибир ще бъде евтината бензиностанция на китай

4

Анонимен

преди 9 години

Новите санкции показват, че Европа гледа предпазливо на договореностите от Минск--------------------------------------Новите санкции показват, че Европа е неадекватна или че по заповед на САЩ се опитват да изкарат Путин извън кожата си и да го въвлекат във война!Което е и целта!

3

даммм

преди 9 години

В нета излезна видео от вчера,в него украински войници се хвалят как обстрелват мирните жители с тежко въоръжение-какъв мир очаквате да има.

2

Анонимен

преди 9 години

Ционистите няма да се откажат, докато не разкъсат Русия, това е ясно. Русия е единствената, която им пречи да си разиграват коня по цяла Европа и да назначават марионетни правителства. Освен това са хвърлили око и на несметните й природни богатства и ресурси.

1

Анонимен

преди 9 години

Няма да има мир-това не е изгодно на САЩ....