16

юбералес

преди 9 години

При евтиния ток НЕК е на загуба и понеже е държавна се покрива от бюджета, т.е. от всички. При евтиния ток се консумира енергия от атом (АЕЦ) и въглища (ТЕЦ), в нашия случай това значи повече пари за Русия и САЩ. Единствено при зелената енергия, парите от тока ще останат в България и е въпрос на механизъм за правилното им разпределяне. Но за да може българинът да произвежда ток изгодно, трябва и да го плаща скъпо. Или около 30ст. за кв/ч.

15

Анонимен

преди 9 години

Да направим анархия и да гласуваме с невалидна бюлетина

14

loo

преди 9 години

digaite go, de!:)

13

Анонимен

преди 9 години

Произвеждаме най-евтиния ток в Европа - 0,045лв на киловат от АЕЦ и същевременно най-скъпият - 0,78лв на киловат от зелените централи, както и адски скъп ток от Мариците. Цената на тока за крайните потребители НЕ ЗАВИСИ ОТ ЦЕНАТА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НАТОКА.Зависи от политиците, които са реалните собственици на зелените централи и на Мариците. Реалната цена на тока е три пъти по-малка от сегашната, но за да я опстигнем трябва да се обесят 100-120 депутати и останалите да си вършат работата вече!!!

12

Homer

преди 9 години

Докога бе *** народе, докога питам Ви ОВЦЕ??? Въстание и да ги измитаме до девето коляно! Но покойният Радой Ралин го каза много точно: "Търпи народът наш, той има петстотин годишен стаж"!

11

1

преди 9 години

До социологГерб контролираха сивата икономика и си разчистваха сметките.

10

Анонимен

преди 9 години

В цяла Европа тока е по-евтин, той щял "плавно" да го вдига... А заплатите кой ще вдигне, рязко!?

9

Анонимен

преди 9 години

До социолог Споко за теб глад няма да има като те гледам сигурно добре ти плащат да постваш под всяка статия едно и също. Сигурно за някакъв просветител се имаш?

8

Анонимен

преди 9 години

Тези избори ли ще готвят или ще го натикат докрая в *** на толерантния демократичен *** и търпелив като вол българин.

7

1

преди 9 години

До ЗащооооооооооИзвод накажете Герб като гласувате за други. Нека Герб събере 1 процент.

6

Защоооооооооо

преди 9 години

Цената зависи от министъра. Ако е грамотен, цената е ниска, ако е гербер цената се вдига. Как няма да е висока като има НЕК,БЕХ, сега и БОРД, ХОЛДИНГИ, КОНСОРЦИУМИ, СКЪПИ ОБЩЕСТВЕНИ ПОСРЪЧКИ, КРАДЕНЕ, ИЗТОЧВАНЕ ИЗХРАНВАНЕ НА ПЕНСИОНЕРИ ОТ ДРУГИ ДЪРЖАВИ, скъпи секретарки, ненужни бонуси И ОЩЕ МНОГО, МНОГО. Е при тези структури цената ще се вдига!

5

Анонимен

преди 9 години

В МОМЕНТА ПЛАЩАМЕ ТОК ПО 35 СТ. С ПРЕВОЗА И ПРЕНОСА. А КАТО ДОЙДЕ ГРОБ ЩЕ ПЛАЩАТЕ ПО 60 СТ. НА КИЛОВАТ ЧАС БЕЗ ПРЕНОСА И ПРЕВОЗА. САМО ТАКА ЩЕ ПРЕИЗПЪЛНИМЕ ПЕТИЛЕТКАТА ЗА ТРИ ГОДИНИ ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ. ДАЙТЕ ДА ДАДЕМ А ПЪК ЩЕ ВЗЕМЕТЕ НА МАРКО ЧАДЪРА. ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ НИЕ ОТ ГРОБАРСКАТА И БЕСЕПАРСКАТА ПАРТИИ ЗАЕДНО С НАШИТЕ РЕЗАНИ БРАТЯ ОТ АНАДОЛА ЩЕ ВИ ИЗДИГНЕМЕ ПАМЕТНИК НА БЕЗСМЪРТИЕТО. НЯМА ПЛЕМЕ ПО СВЕТА ДА ЖИВУРКА С ПО 100 ЕВРА НА МЕСЕЦ ПЕНСИЯ И 200 ЕВРА ЗАПЛАТА. ВИЕ СТЕ ГЕРОИ ДРУГАРИ.УРАА

4

социолог

преди 9 години

Драги сънародници гласувайте за когото си искате. При управлението на ГЕРБ имаше ред, спокойствие и ниска престъпност. Държавата беше финансово стабилна , строеше се и Държавата се развиваше. При БСП-ДПС-Атака имаше убийства, грабежи, въоражени обири на банки и невъоражено ограбване на КТБ и всички гадости за които се сещате. Избора си е Ваш, но след това да не започнете пак ежедневните протести , защото гладът ще е голям.

3

Монархист

преди 9 години

Абе, айде стига с това качване на цената на тока. Толкова ли се ненаядохте?! Толкова ли ви мързи да мислите, че е редно да качите и заплатите, да направите нещо за да дойде некой инвеститор да инвестира в завод, в някаква индустрия в нещо, което да раздвижи малко нещата? Но, нееее, по-удобно е да фантазирате как трябвало да се качва цената на ток/вода/парно/горива/храни/цена на въздуха още малко ще сложите само и само да крадете...

2

E!

преди 9 години

Само от заглавието ми замирисва на протест и павета по главите им.Как няма един политик, нацелен с камък, за да се замислят малко и за народа.

1

Анонимен

преди 9 години

А заплатите кога ще пораснат бе ***???