18

Киро

преди 9 години

Тази калинка Д. Атанасова дава дилетантските си мнения за БСП от позицията на новоизлюпено същество незнайно откъде. Такива простички активисти говорят за БСП високомерно, вярват си и вървят с гърдите напред към нанадолнището. А БСП ще пребъде много след подобни заблудени и ентусиазирани хорица. Все някой трябва да им го каже!

17

БКП

преди 9 години

Георги Кирков - този виден Ленинист, млад болшевик!Слава Деси, не съм го очаквал от теб(или пък съм го очаквал)Комунисти, идеята е жива!! Слава Маркс, Вива интернационал!!!!Макчай Българите!!!Браво ГЕРБ, с вас сме до последната капка кръв, вие сте нашия хоризонт!!БСП умря! Изложи се като мека и неубедителна партия!!ГЕРБ победа!!!!!Разберете Българи, че трябва да сте със силни на дена, да няма проблеми, всичко да е точно, останалото ще бъде смачкано!!Вива ГЕРБ !!! Бойко Премиер !!

16

Анонимен

преди 9 години

доскорошният шеф Станишев също е калинка - той не е ходил нито в казарма, нито е работил реална работа. Всичко е постигнал, благодарение на баща си - виден сатрап в бившето БКП.Мая Манолова е същата - великия законодател, сестра Галева, авторка на поправката "Ванко 1" и на смешния "нов" Изборен кодекс който ги направи за смях - 15/15.Така, че не ми хвалете и БСП. Особено когато става въпрос за калинки - по-големи от тях няма.

15

Петър

преди 9 години

Тая знае ли кой е гошо тарабата?

14

Анонимен

преди 9 години

Кой както се уреди. ГЕРБ пък си имат психично болно *** за лидер.

13

Васил Коларов

преди 9 години

Тая защо бърка БКП с БСП незнам.

12

кк

преди 9 години

Стига политическо храчене! Пита: След като БСП са имали такива личности в редиците си, колко пъти ББ или който и да е от ГЕРБ, в продължение на толкова години, са казали една хубава дума за Георги Димитров, Георги Кирков и Димитър Благоев - за тяхната роля и място в световното социалистическо движение? А, да, когато са ги приемали в ДКМС и БКП са ги възхвалявали.... БСП поне са имали личности, а ГЕРБ има ББ, ЦЦ, ИФ, ЦЦ и други знайни и не знайни боядисали и пребоядисали се НЕличности.

11

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ съжали БСП: Имали са Георги Димитров, а сега са с МаноловаСтолетницата била залязваща политическа сила------------... и на снимката - една от многото калинки (нито юрист, нито доктор, но специалист по медицинските въпроси)

10

Анонимен

преди 9 години

Щом Деси от Дулово го казва,добре.От нейните уста освен безмислени приказки,друго не може да се чуе.

9

въпроси има ли?

преди 9 години

Пожарникарят (агент Буда) подкрепя фашистката хунта във вече бивша Украйна! Какво да коментирам?

8

болшевики

преди 9 години

Най-червените болшевики са тези от тиквения герб! Пожарникарят - агент Буда е член на БКП и е бил генсек на СИК, Цецо Пудела е член на БКП и е работил в 7-мо Управление на ДС, убавата Цецка е член на БКП, даже е била член на окръжен и на квадратен комитет, Цацата е бил член на БКП, Плевелът е бил член на БКП.

7

БГ

преди 9 години

И тая коза с две години стаж в лудницата в Русе беше министър ! Боже, боже, наистина Нема такава държава !

6

Деси

преди 9 години

Десислава Атанасова,Десислава Атанасова,Десислава Атанасова оххх страхотна сиии..искам да сам красива като теб..охх така ме възбуждаш...

5

Анонимен

преди 9 години

Някой да има снимки от времето в което Станишев е бил в казарма?

4

ЗА МАЙЧЕТО

преди 9 години

или добро или нищо. Ама за ***, дето закопа целия народ - само избрани мисли на работниците от ЧИСТОТАТА

3

Анонимен

преди 9 години

Според ГЕРБ - Европейското Развитие на България е МИЗЕРИЯТА !

2

Анонимен

преди 9 години

И едните и другите не са стока, ама ПП ГРОБ МИРИШЕ ТА СЕ НЕ ТРАЕ !!!

1

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ са имали Танов,сега пак с Танов