218

Шоп

преди 9 години

До #антиНПО Да, нямам против това, но те се опитват да заграбят още. При толкова огромна територия защо заграбиха Южна Осетия, Крим, а сега се опитват и Домбас? Ми те после ще искат и нас да заграбят.

217

#антиНПО

преди 9 години

И що да не е правилно и честно, бе Шопе? Земята си е тяхна, природните ресурси - също. Аман от баш ла*нари, че и социопати, дето смята, че всичко което им харесва, трябва да е тяхно.

216

макето

преди 9 години

водената от украинците война с такива колосални загуби се нарича геноцид не случайно Потрошенко иска мирни преговори веке се говори за международен съд във Венеция вчера опълченците па са ги изтрепали коко беше 125 единици техника барабар с екипажа им намерени са мъртви тела на *** от уса-армия

215

Анонимен

преди 9 години

Дърво, прочети армагедона и ще ти се изпарят надеждите.

214

Шоп

преди 9 години

Ужасно смешно и в същото време тъжно е, колко много хора гълтат *** л**** и вече дори са започнали да ползват русизми без да се усещат. Вижте, истината е, че руснаците са 2% от населението на света, а държат 30% от ресурсите. Сега, това според вас правилно и честно ли е?

213

Анонимен

преди 9 години

А гладомора на Украинците ще им се стори като пир.....Сега ще видят кон боб яде ли...

212

#антиНПО

преди 9 години

МВФ и Fitch предупредиха за последиците от санкциите срещу Русия.Санкциите от страна на САЩ и ЕС застрашават с отрицателни икономически последици на първо място страните от (ОНД) и ЕС, но могат да повлияят и на цялата световна икономика. "Геополитическото напрежение в Русия и в Украйна може да предизвика значителни вторични ефекти, посочва докладът. Същевременно, директорът на Fitch Чарлз Севил изтъкна, че всички страни-членки на ЕС ще заплатят своята цена.А НПО-ошките по-католици от папата.

211

Шоп

преди 9 години

До НФБ Да бе, прав си, но какво лошо има ако черпим природните им ресурси на ниски цени? Ти караш ли кола? Защото аз карам няколко коли и да ти кажа никак не искам да ми вдигнат бензина на 5 лева.

210

Задунайска ССР

преди 9 години

Всички БГ "медии" цитират Итартас, риа новости и подобни путински буламачи

209

До 343

преди 9 години

Може и да имат някакъв резерв, ама дълговете им колко са????????????????????????????????? Всички те анулират това което имат. Затова е борбата сега, да им се открие възможност да "спишат" тези дългове.Тоест, на когото държат, ще има да чакаааааааааакат! Или ще се спукат, като сапунен мехур. Какъвто са си от основаването си.

208

НФБ

преди 9 години

САЩ ПРЕДИЗВИКАХА АРАБСКИТЕ ПРОЛЕТИ С ЦЕЛ ДА СПРАТ РАЗВИТИЕТО ИМ И ДА ГИ ВЪРНАТ ИКОНОМИЧЕСКИ ДОСТА НАЗАД А СЪЩЕВРЕМЕННО ДА СИ ПРОДАВАТ ОРЪЖИЕТО..И ДА ЧЕРПЯТ ПРИРОДНИТЕ ИМ РЕСУРСИ НА НИСКИ ЦЕНИ..В СЪЩОТО ВРЕМЕ ПРИБРАХА ПАРИТЕ УЖ НА САДАМ И КАДАФИТО..НЕ ГИ ВЪРНАХА НА ЛИБИЙСКИЯ НАРОДСАЩ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ОТ НАРОДЕН СЪД ЗАД ГЕНОЦИД НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО..ВИЕТНА..АФГАНИСТАН..ИРАК..ЛИБИЯ..ЛАТ.АМЕРИКА..МИЛИОНИ ОБИТИ И ОСАКАТЕНИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ..Е ТОВА Е АМЕРИКАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ С ОРЪЖИЕ В РЪКА..

207

Анонимен

преди 9 години

"Ветер армагедона" - какво се случи и не се случи през вчерашният ден - актуално в "Политикус".

206

До 328

преди 9 години

Ти пък. Сигурно си слънчасал. Къде и кога в българските медии си чел или чувал обективна информация? Те сутрин получават инструкция кой сега е новия властелин и кого ще хвалим - преди беше СССР, сега европата и хамериканците. Абе се някакъв "брат". Никога собственно мнение, даже капчица достойнство и самоуважение. Руските журналисти си дадоха живота да покажат ИСТИНАТА, нашите си играят на журналисти. Чак е жалко.Не знам как сутрин се гледат в огледалото?

205

Анонимен

преди 9 години

Абе кой е фалирал не знам ама САЩ имат над 8 000 тона златен резерв за разлика от Русия с 900. Те руснаците от край време са си фалирали и живеят в мизерия

204

змията засъска

преди 9 години

Основният извод от това тотално въвеждане на икономически санкции срещу Русия от страна на Щатите, използевайки марионетката си Евросъюза, показва само едно нещо- Не Русия, а Щатите са пред финансово икономически колапс, след като поне 25 процента от доларовите постъпления изфирясаха с: Китайско Руското газово споразумени; образуването на ЕвроАзийския съюз; създаването на Фонда и Банката за развити на БРИКС с по-изгодни условия от Щатските Фонд и Банка за развитие. Щатите търсят война.

203

Шоп

преди 9 години

До АЗ Ти не си българин, по стила на писане ти личи. Постарал си се да научиш български, но трябва още малко

202

НФБ

преди 9 години

До АнонименС ЕМБАРГО САЩ НЕ СЕ СПРАВИХА С ИРАН ТА СЕГА ЩЕ УДРЯТ РУСИЯ..НО ВСЕ ПАК РУСИЯ ДА СЕ ГОТВИ ЗА ВОЙНА...САЩ ПРЕДВИЖДАТ МАСИРАН ПЪРВИ ЯДРЕН УДАР КАТО ПРЕВЕНЦИЯ СРЕЩУ МОСКВА..АГЕНТ ЗОРГЕ

201

блабла

преди 9 години

Статията е пълен *** в стил врели-некипели. Няма да се учудя олигарсите вече да са поръчали килър за Путин. Много взе да им бърка в касичките

200

Анонимен

преди 9 години

БРИКС се контролира от бизнеса а не от Путин. Между другото Ротшилд и Путин са колеги. И двамата са акционери в Газпром. :)))

199

Некъв негър

преди 9 години

А как само си замълчаха големите " демократи" за малайзийския самолет а ? Какво стана бе Б.Хюсеин Банана ? Кои са терористите свалили самолета ? Не са ли тези в Киев ? Що замълчахте така сконфузено ? И сега какво ? Нови санкции...това е като набързо спусната завеса след зле изиграно второ действие на пиеса в театъра.