19

Анонимен

преди 10 години

вижда се офиса на снимката ,много е хубав

18

Човек

преди 10 години

То бива демагогия,ама това вече е извращение.Росенчо кога в трудови войски са образовали ***,преподавали са им род и култура ли бе.Единственото което правеха беше да махат с кирки и лопати от сутрин до вечер и да псуват държавата.Образование с лопата не става и вие от без цензура сте същите *** като тези които давате за пример от БСП.Ще излъжете 100-200 *** и това ще бъде,другите ще ги купи Пеевски то нали сте си едно с него.От продажната ти уста всичко е лъжа,засрами се,***

17

arhar

преди 10 години

Доган е ортак с Йосич и покровител на Пешо сумиста, Брендо, Златко баретата и Маргините, а Д. Пеевски им пере парите .Един от хотелите на Доган е свързан с пране на пари и трафик на наркотици от Брендо/ в - к 'Капитал' / .Сещайте се за останалото и защо Доган вече е мултимилиардер / банка, телевизии, хотели, вестници / и защо Д. Пеевски мълчи по тази тема !Обзалагам се, че и Д.у.д.у.к.цензура и Росен ПетрОФ ще мълчат по този въпрос, защото са поредните проруски доганови марионетки !

16

Харалампи

преди 10 години

Очаквах от този човек да каже това първо на българите. ПФУ!!! Разочарован съм! И той като другите ще влезе заигравки с ромските гласоподали само и само да се докопа до властта! А си мислех, че е различен...

15

мъгляви обещания

преди 10 години

С появата на Бареков и разни новоизлюпени кандидат мистърчета се започва и пропагандата-хитър ход,мочмета,но празна ви торбичка:)

14

Атанасов

преди 10 години

УжасТ!!!

13

Анонимен

преди 10 години

Колкото Боко Цървуля беше генерал, толкова и тоя вулканизиран кондом е офицер!

12

Анонимен

преди 10 години

Все си мислех че по-големи смешници от Яне и *** няма, но тоя милиционер ми разби представите! А като му чуя истеричния смях, направо се чудя на какви наркотици е тоя.

11

ОБРАТНО В ИНДИЯ

преди 10 години

Ама къде са тръгнали? като гледам това стадо на снимката, направо ще се променят.Добре са се събрали, само Осама липсва, да им пусне едно самолетче та всичките проблеми на тая снимка да изчезнат!

10

Анонимен

преди 10 години

Бареков ще купува *** гласове и после ще ги продава на БСПТова е схемата

9

Анонимен

преди 10 години

Росенчо, *** ***, по колко кинта даде на *** които са те наобградили на снимката? Само не ми казвай че много са се интересували какво ще им кажеш понеже занят кой си и за к'во се бориш и затова са дошли за без пари при теб.

8

88

преди 10 години

Я изчезвай оттука бе Роско Чипоноско, този филм сме го гледали, сега дърпате *** да гласуват за вас и после всички ще сме равни - да ама друг път! Цигаите никога немогат да бъдат интегрирани в обществото те само крадът, мамят и живеят на гърба на обикновените хора и това им харесва и не смятат да се променят! Затова тези празни приказки ги разправяй на някой друг, дано хората не се излъжат и да гласуват за тези мошенници! И за да не стане това всеки трябва да гласува а не да вика няма за ко

7

Надежда

преди 10 години

Този човек няма капка достойнство.

6

Анонимен

преди 10 години

Да плача ли или да се смея, Росене колко жалко човече излезе и ти ей за тея пари и майките си ще продадете. Но нищо всичко се плаща!!!!

5

Айшету

преди 10 години

Това ли е новият купувач на *** вот?

4

Анонимен

преди 10 години

"Ние сме един народ на една земя. И българите, и ромите искат едно и също работа, хляб, да си изучат децата и спокойствие."______С малка разлика - "да си изучат децата"

3

ицо

преди 10 години

Росенеееееееееееееее,спирай антидепресантите брато.Ако държавата е забравила ***,не знам ние българите от кого сме забравени,на нас и господ не може да ни помогне.

2

Анонимен

преди 10 години

офицер от МВР?!Ушев?Поредният Ушев?Така ли?

1

Анонимен

преди 10 години

Боже, тоя жалък милиционер стигна дъното- да се прави на *** за да изпроси гласовете на ***. Баси майката и падение!