11

nixi

преди 12 години

Докато такива бивши комунисти като тая и повечето ни управници са начело - няма надежда, просто трябва да минат поколения, за да може манталитета на народа ЕВЕНТУАЛНО да се поизправи. За съжаление до тогава няма да ни има като държава.

10

ББ

преди 12 години

каза"Като цяло това е поздравление за мен"това е положението, ти го плюеш, той си мисли че роса роси

9

Анонимен

преди 12 години

Тая *** пак се обади.

8

Анонимен

преди 12 години

А мадам отчита ли,че Еврофондовете са разблокирани и се ползват,което е огромна глътка въздух,а преди това бяха блокирани с довода,че се крадат и източват дори на най високо ниво/да не забравяме спонсора на агент Гоце/.

7

бай Курти

преди 12 години

Абе всички са еднакви.. никой не е там за да свърши работата, за която хората са гласували за него. А просто си въртят изгодните търговийки с проектите. Докато е така в доклада какво да има... зайчета?!?

6

БГ Съдия

преди 12 години

*** стар сливок

5

EЛ КАПИТАН

преди 12 години

За корупцията във ВСС и ние само си знаем , но там са се запънали като магарета на байр ,явно трябва да се организира един протест срещу тях ,че да си пуснат оставките.Още си мислят,че живеят в комунизма дъртите пръчове , не разбират,че щом народа не ги иска трябва да се оттеглят !!

4

СПАС

преди 12 години

Ех тия ГЕРБЕРИ направиха от Селска България перфектната държава в Европасамо за 2 години мале мале ?А Българите се връщат от чужбина на талази !!!ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха хаКак може да ги плюете толкова

3

Паси

преди 12 години

Алооооооууууууу моме осъзнай се и земи фамилията на мъжа си та да те видят всички коя си. Масони, комунисти и псевдо френски и банкери не искаме. Колко ли хорица ще подведе тази на изборите... ХОРА НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ПРЪНЕВА!!!

2

Анонимен

преди 12 години

и ти си по-стара от миналата година

1

Анонимен

преди 12 години

Жмуда...