15

Атанас

преди 12 години

Вече измислят невероятни глупости - как може това да са учени от БАН? На всеки средно грамотен му е ясно че е имало събитие в Черно море подобно на описания потоп, знае се кога се е случило и всичко друго - но интересното е да ми кажат как ще правят ТУРИЗЪМ на -120м дълбочина ???Поредните невероятни глупости на някакви псевдо учени.

14

Анонимен

преди 12 години

Ъхъ може се напрай ама нема кък. Да ми кажете нещо направено с музей, организирано така за туристи да ходят да им разказват, прожектират и т.н. Щото аз съм виждал само табелки с някви надписи на местен диалект с няква кабинка дето седи някой и вика дай пари па после се разхождай. Квот видиш - видиш, ко не си видял - да си гледал.

13

някой

преди 12 години

До: номер 9Сбъркал си нещо, не си преброил правилно. Къде си виждал държава през последните 67 години? Това бих попитал аз.

12

мдаааааа

преди 12 години

Нее теория,а факт. След ГЕРБ и потоп...

11

xxl

преди 12 години

Ние в какво ли не се превърнахме. За справка ползвайте пресата през последните 22 години.

10

9

преди 12 години

Виждал, поправям се...

9

Анонимен

преди 12 години

До 8А къде по нашите земи си миждал държава през последните 20 години? Да не питам къде си виждал отговорен и интелигентен държавен служител.

8

Анонимен

преди 12 години

Да го направим, може да струва скъпо, но вложените средства ще се възвърнат. Със сигурност ще има интерес. Но да се направи умно, след подробно обмисляне и организация. И контрол от страна на държавата, а не на частни фирми!

7

Анонимен

преди 12 години

Kato se promeni misleneto na instetuciite i politicite togava moje da okazvat podkrepa na horata si no tova shte stane sled dosta godini

6

Indiana Jones

преди 12 години

Затова ли потопиха самолета на Тодор Живков?

5

Анонимен

преди 12 години

Че защо им е да се гмуркат? Просто да си купят някоя панелка някъде и да заживеят в *** - така ще станат свидетели на потопа!

4

hj

преди 12 години

ми умно говори човека,ама едва ли ще стане

3

Bo

преди 12 години

Един приятел искаше да прави подобно нещо на морето преди 2-3 години.Дошли биячите на некви местни групировки с много пари и му казали че ако не спре ще го взривяват или разстрелят.Отишъл той в полицията за защита и местните полицай му казали."Еее тия са много силни -"държат" цялото крайбрежие и никой нищо не може да им направи-всичко е тяхно".С цивилизованите страни специалните части се погрижват за такива когато няма достатъчно доказателства за съда.Тук им цъкаме на милиардите и треперим.

2

до 1

преди 12 години

По-точно рапанджиите. Дъното е преорано няколко пъти

1

Анонимен

преди 12 години

Te ribarite I tehnite tralove e**** maikata na starinite blizo do brega...