17

до 13

преди 13 години

е, хайде да не издребняваме... кахъриш се за един невключен микрофон след блекаута със слънчевото затъмнение??? нали не се изненадваш :)))

16

Анонимен

преди 13 години

И песента на Поли не е лоша и искрено се надявам да се класира поне в 10тката,но мисля,че на Jacob беше по-европейска някакси.Като цяло вечерта и повечето изпълнения бяха пълен смях.Единствено Бонбоните ме изкефиха максимално и повдигнаха макар и съвсем на накрая духа на публиката.Все пак - Успех Поли.Дано този път сме обединени и тези,които не сме били 100 % за твоита песен и тези,които са гласували за теб,за да отидеш напред,напред и да ни представиш достойно.

15

Анонимен

преди 13 години

Върнете "Мелодия на годината" и "Хит минус едно", инвестирайте някой лев в "Златния орфей" и спрете да ни занимавате с малоумната "Евровизия".

14

Анонимен

преди 13 години

Хубава статия, и в мен останаха подобни впечатления. Като цяло никоя песен не ме впечатли достатъчно....Като оня швед, който се опитваше да ни убеди, че в Швеция това било "събитието на годината", смешка...И все пак успех на Поли, макар че предния път песента й ми харесваше повече...

13

Анонимен

преди 13 години

Снощи пуснах да го гледам точно за 5 минути и то не толкова защото съм против Евровизия, или участниците тази година, или дори песните от тази година. В момента в който си включих телевизора, не знам как успях но нацелих ОГРОМЕН гаф от страна на милата ни национална телевизия. Stanny Brown и N.A.S.O излязоха да пеят, на момичето не й беше включен микрофона! На БНТ им трябваха сигурно 30ина секунди да се усетят за да направят нещо по въпроса.За какво става въпрос!?

12

zzz

преди 13 години

Без текст на английски няма шанс песента.А накрая как имитира Pink не е истина само

11

абсурдът

преди 13 години

... резилия, евроРЕЗИЛИЯ

10

антифен

преди 13 години

Да бяха пуснали бон-боните на финал, да не ни е срам... На инат не гласувах, да си бяха спестили паричките националните телевизионери и направо да бяха изпратили Камен Воденичаров, неговата "Не съм избягал" хем е с по-приятна мелодия, хем текстописецът, измъдрил редовете на "победителя", нямаше да се пъне да да ги преработва и да ги напъхва в нова дрешка! Д2 го докарват на Никълбек без да дразнят, ама девойката никога няма да стане родната Мари Фредриксон, сори!

9

народа

преди 13 години

Тка е като няма международен конкурс "Златен орфей"всичко запада и потъва,изражда се ,а композиторите и текстописите са вече исконсумирани,няма алтернатива,но избраната песен не е лоша.Пожелавам и касмет и успехи все пак .

8

мая

преди 13 години

Пълен провал! По-добре да не ходи никой за да не излага страната ни. Всяка следваща година се явяват все по-слаби изпълнители с абсурдни песни. Ужасно слабо и противно!

7

хх

преди 13 години

Ние като нация нямаме ли желание за едно достойно представяне или само лаем преди конкурса, а след това чакаме следващит.

6

ех

преди 13 години

Стефан Диомов написа най-лошата си песен в живота ,представена от 5 Сезона.Спринт открднаха припева на Селин Дион ( ако не се лъжа Just walk away )Иерихон запяха хит на Скорпион ...,изглежда наистина времето за подготовка беше малко и почти всички композотри и изпълнители трябваше да изваждат и съшиват дрешки от гардероба ,но пачуъркът е уат оф фешън и тази година ,ще се представим с песен ,безлична и какво от това че ще е изпята ЧИСТО !

5

eh

преди 13 години

Чух песните в Ютюб и бях за Милена ,но след като се появи В Бнт ,ооооооо Др.Емилова трябва сериознио да се заеме със случаят ,дори и гласовитите негърки не си позволяват да излгеждат толкова абнормалнно на сцената ,нали няма да трошим инвентар на Евровизия ( туко-виж наложили ни глоба и затова).Останаха Поли Генова ,която на моменти ме караше да си мисля ,че гледам Роксет ,но озвучен с гласа на Люси Дяковска (No Angel) ,след това ме впечатли Нона ,а Стефан Диомов ,представен от 5 сезона е напи

4

Мария

преди 13 години

Ужасно беше!Рут Колева се справи добре!Боже да бяха пуснали Преслава, единствено тя поне пее добре от фолкаджийките :)))Даже и youtube Каза Рут Колева победител:)

3

Анонимен

преди 13 години

Евро...какво???

2

Анонимен

преди 13 години

Демокрация и България- не се вързва!На кого ли е човек???За класиране не говорим!Видяхме човекът без глас!

1

Аз

преди 13 години

Не съм съгласна с повечето неща в статията. Като цяло концертът снощи бе много жив и разчупен. Хубава сцена, добри ефекти. Гост-музикантите с изключение на Румънеца и Енчев ми харесаха. А най-готиното бе, че гнусния Драго Чая не е водещ.