14

Не е точно така...

преди 13 години

Това, което се казва в статията е истина, защото фактите са си такива. Като всяка страна България също си има своите издънки, които не са за показване пред света. Обаче...Не съм съгласен и смятам, че е изключително тъпо тази отрицателна страна на милата ни родина да се свързва с туризма. От къде на къде? Защо авторката смята, че чужденците, които идват тук да почиват или да се запознаят с красотата на страната ни ги интересуват кирливите ни ризи? Със сигурност не ги интересуват. Просто вързани по този начин нещата изброени в статията изглеждат като изсмукани от пръстите и не на място. Нищо че са истина.

13

Анонимен

преди 13 години

Кой ще обърне внимание на гореизброеното, след като прочете голяма водка-1$?

12

Ницше

преди 13 години

Добра статия.

11

Анонимен

преди 13 години

Истината боли .

10

xaxa

преди 13 години

Тази Анелия няма мозък за 2ст. явно.Що за простотия.В мензис ли си и ти ***, че си развя карантиите и дреболийките.Помия.Добре, че има интернет, такива бездарници като теб да видят бял свят.

9

Анонимен

преди 13 години

Търсих я, търсих я....но уви! Смятам да напусна завинаги това подобие на държава. Повече не искам да я търся!

8

Търсеща

преди 13 години

Стига с тоя Алексей Петров! Писна ми! Свестни журналисти призоваха да не бъде отразяван и са прави. Защо продължавате да го споменавате този арестант в дописките си! Спрете вече, омръзна ми да чета за Петров, Цветанов и сие.

7

Дедка

преди 13 години

Имаме и хубави неща за показване, не сме чак като аборигени, моля, моля... Да не бъдем чак толкова негативни - сериозните промени изискват време, нормално е, а все трябва да се започне отнякъде, нали? Като си имаме проблеми и дай да за*бем всичко и да вдигнем ръце.. Нека има такива инициативи - ако изобщо не се опитваме да постигнем каквото и да било, шансовете ни със сигурност ще са винаги нулеви. И туризмът също няма да се развие от самосебе си. Аз лично се радвам, че поне опитват :)

6

македонец

преди 13 години

хи хи хи хи

5

Расъл у Расник

преди 13 години

На Анелия - Браво. Изкарала е есенцията от последния месец...Точно това ще открият в България + изненада от ромски произход, което е премълчано...ама нали е против общите условия на сайта...затова не за друго.

4

Анонимен

преди 13 години

Дамм...истината боли....."Розово" бъдеще ни очаква,ама сами си го оцветихме

3

оуууу

преди 13 години

аре стига соц драми. Никой от чуждестранните туристи не го интересува какъв ни е министъра. Иначе нямаше да ходят на почивки в Тайланд, Индонезия и Африка. Там да не са цъфнали и вързали?!

2

Роли

преди 13 години

Не, че имам нещо против баницата, ама какво всъщност представлява националното лого на България - роза или баница???

1

Nobody

преди 13 години

Браво! По-несвързано нещо не бях чел наскоро.