449

Защо

преди 13 години

Защо.... ли?...

448

Стоян

преди 13 години

Прав си...В момента аз не съм на работа така е извън Бг.Но от Българие по умни и по мързеливи нема.За това требе да има некой друг виновен или е тека просто да има кой да си поплюваме от време на време.

447

manuelche

преди 13 години

Защо не ги пратят по обезлюдените села, където ще са принудени да работят? Около Ямбол има десетки такива...

446

Уж Анонимен

преди 13 години

Е да Тук всички сме отворени ама ако требе да застане пред тия дет ни управляват ще мълчиш като папуняк

445

вива

преди 13 години

ще се множите докато не почнете да измирате от глад и чума, *** мръсни

444

германец

преди 13 години

Щом пишете тук във вторник следобяд, значи не работите, (ако пък работите не си заслужавате надниците) =>нямате достатъчно пари, а за това е виновен собствения ви мързел и некадърност, а не министъра....

443

леля

преди 13 години

След 10 години ще има много свободни къщи,хората умират,деца не се раждат,българките раждат в Америка,Испания,Гърция ,по целия свят,не се връщат в България,тук българите намаляват ,увеличават се ***,по селата 50% от къщите са празни,след 10 години ще има села и градове само от ***,ако не се спре това деца по 11-12 години да раждат деца-***.

442

Gruppensturmfuhrer

преди 13 години

Ми хората си изразяват мнението бе...Свършва времето за интеграции, декати, плеяди и други дивотии. Скоро идва времето на кастрациите, резерватите, изселването-..това е положението. Никой не е длъжен да търпи *** изпълнения, не само тук а и в цяла Европа. На който не му харесва- да плува към Индия, акулите ще му се зарадват....I HAVE A DREAM

441

Ст

преди 13 години

За Бойко..той си човек на народа.Но за всичко останало те поздравявам.

440

вива

преди 13 години

"Според него останалите без жилище роми можели да живеят на поносим наем при български семейства."За мен поносим наем е 1000 евро/кв.м. месечен наем плюс 3-месечен депозит, за да пусна *** да живеят в моето жилище.Не виждате ли , че министъра се е изгаврил с *** от ДРОМ, като им е предложил "авангардно решение", то е ясно че тез маймуни никой няма да ги вземе да му потрошат къщата.

439

fatim

преди 13 години

Ei bulgari vigte se kakvo predstavlqvate be nie romite sme ve4e po4ti kolkto o6te 5-10godini ni trqbvat i bulgariq 6te na6ata durgava.Golemi baluci ste ei tova bulgarite vie rabotite a nie se mnogim ha-ha-ha.

438

Опа чай са

преди 13 години

Ама ти да не мислиш че си Българин?Ооо.....тцтцтцк

437

сийка от гърция

преди 13 години

Видяхте ли,чухте ли Бойко Борисов като беше в Америка,той не може две смислени изречения да направи,да не говорим,че и английски не знае,за една година поне английски да е научил да не се срамуваме от него ,гледа като теле и маниер никакъв,бай *** без грешка и кога ще се върнем в България като нищо не се оправя вече 20 години,кога ще ни дойде акъла на нас българите и да си изберем читави хора да ни оправят държавицата,хора са умирали за България,а тия ще умрат ,ако не откраднат.

436

abc

преди 13 години

ЩЕ МИ КАЖЕ ЛИ НЯКОЙ КАК МОГА ДА СИ ПРОМЕНЯ НАЦИОНАЛНОСТТА, ВЕЧЕ ЗАПОЧВАМ ДА МЕЧТАЯ ДА СЪМ ***, ЧЕ И АЗ ДА ПОЖИВЕЯ КАТО БЯЛ ЧОВЕК!!!!!

435

сиган

преди 13 години

ние не крадем кабел ние си берем жица И не мога да напусна парламата що не са ме пущили у него

434

Гурбетчия

преди 13 години

Ама сега ние мразим ли ги или им завиждаме?Дайте да се изясним.

433

Гурбетчия

преди 13 години

Българин да се наричам...опс...*** да се наричам първа радост е за мене...

432

СКК

преди 13 години

Да ги впретнат всичкити подред ***, да си построят блока със собствени средства, така както го разрушиха, изкрадаха. Аз искам да знам - ДО КОГА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ТОВА!!! Крадат кабели, правят поразии за милиони левове, от които нито лев не е от тях; само консуматори на НАШИТЕ БЪЛГАРСКИ парички; Но нали са електорат на всички партии! А обещаващите управници ги хвърлят после на нас да им понасяме глезотиите и капризите. БЪЛГАРИ, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ! И който не е съгласен с това - да напусне Парламента.

431

Магеизточник

преди 13 години

Има ***-има проблем, няма ***-няма проблем!

430

Бебе

преди 13 години

Ами нека Тотю Младенов, Дянков, бат Бойко пожарникаря,Костов и сие,Яни Янев и дружинка да си вземат по една *** фамилийка под наем, да си я култивират, да си ги интегрират, че тогава да карат обикновените българи да си дават жилищата под наем на тях. Съгласен съм да си взема малко *** *** във вид на сапунче.