24

110

преди 13 години

Както е казал бай ни *** и едните и другите са маскари, всички са от едно котило.Идват едни и сменят членовете на някоя комисийка - политически реваншизъм, не ги сменят - приемственост, изобщо такава каша е и не се знае кой кого.Каквото и да ни говорят обаче - след 20 години успешно управление и реформи сме на опашката на Европа и то изоставаме с много и даже все повече! Всичко друго е ала бала.

23

Анонимен

преди 13 години

ex най после ви светтаааа българиноооо

22

НЕМА СТРАШНО

преди 13 години

Пълни глупости - при първата грешка ДАНС ще ги събори.Вижте какво стана стана с Агенцията по вписванията.Държавните чиновници треперят защото вече много добре знаят, какво ги чака. Проявете малко акъл - не се връзвайте на крадеца Костов!

21

Калин

преди 13 години

ходеха а *** приемите на гоцето!евала на Костов, че изрита маса сини болшевикИ от СДС!Днес теса бесепари и депесари и прочие гърбави - все отбор *** с криминален уклон!

20

аз

преди 13 години

Сделка има и то не само тук. Доказано корумпирани служители не се уволняват, най-вероятно, защото те знаят как се краде. Вчера са крали за ДПС - днес за ГЕРБ. Утре, ако се наложи ще крадат за някой друг. Такава ни е държавата и за съжаление не виждам кога ще се оправим.

19

Костов

преди 13 години

Колко трябва да си нахален,след толкова години лъжи и кражби,да излезеш пред хора????

18

вяра

преди 13 години

"под мъдрото ръководство на Б.Б." ГЕРБ се гаври с българите; правителството имитира дейност за борба с корупцията - кмета на Ямбол под закрилата на ГЕРБ, кмета на Сливен - под закрилата на Ц.Ц., а колко от далаверите на кметове не могат да стигнат до съда, защото на разследващите им е наредено да "спомогнат" при проверките. Това е, г-н Костов.

17

Калин

преди 13 години

така е Ели обшеството беше мачкано, някак си свикна да търпи, обслужва и толерира маргиналните прояви на политици и роми!

16

се

преди 13 години

ДО ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ - майката таковахте на тази държава всичко разрушихте и ограбихте сега като свършат и еврофондовете от какво ще крадете само за глоби и данъци говорите разрушихте здравеопазването побъркахте хората.... само *** и неграмотни ще останат в тази държава в най скоро време.

15

Анонимен

преди 13 години

Ели, че Боко е *** като гайда е ясно. *** знаеха, че идва криза и просто му подадоха щафетата. Той това и чакаше. Хукна като Форест Гъмп и няма спирачка. Само не ни пробутвай Костов обаче. След като разби индустрията и земеделието сътвори същото и с СДС и не ти, а Маргините ходеха на партитата на СДС да снасят.

14

Ели

преди 13 години

Беше разбира се ,но хората са слепи да видят от къде и на къде духа вятърът!!! А преди това какъв е бил ? А сега .....разлика няма. Единствената е ,че ромите продължават с набезите и убийствата ,а по време на комунизма не смееха да надигат глас.

13

Българин

преди 13 години

Страхотни политици.Няма що.Тези политически инфантили използват фразеология от преди 55г." Политически враг"Това ли ви е демократичният начин на мислене ? Вие сте врагове на България.Доказвате го с всяко свое изказване.

12

Анонимен

преди 13 години

Добро утро, Костов! И какво ще направиш? Бойко е сложен за да се провали - и той вече се провали, само че идеята е да бъде свален от народа... Само дето народът е виждал и по-тежки положения от днешното и все още си седи. Бойко е поставен и да се разправи именно с кокала на Костов - и сценарият е доста добър - прикотква Костов за "съюзник", симулира дейност срещу Станишев... А Костов не смее гък да каже, защото на нови избори парламент няма да види.

11

Калин

преди 13 години

дам често се случава управляващите тази страна да се крият зад формулировки като приемственост и колективна отговорност.. и това е показател за маргинални подбуди и безотговорност .. измиване и нетърсене на такава!

10

Анонимен

преди 13 години

ами той Бойко нали доскоро беше част от тройната коалиция,заедно с царя в НДСВто...

9

Гражданин за ЕРБ

преди 13 години

Мургавелчо, да вземе най-накрая да се дистанцира официално от Милиционерското Управление. Бойко Комунитич, 100 пъти изля помията върку Костов, Костовчета и прочие тъмно сини, а те още се надат, да им пуснат от кокала да ръпат и те.Просто явно не са разбрали ли или не могат да повярват, че Бойко иска кокала само за него, Цвекилинка БориМЕЧКАРОВА и техните протежета.

8

Анонимен

преди 13 години

Искра Фидосова от ГЕРБ категорично отхвърли обвиненията на Синята коалиция. Според нея не може да се говори за сделка с тройната коалиция, а за приемственост.Анджък де, за приемствеността става дума. :)

7

мами

преди 13 години

Всичко трябва от корен да се промени за да има някакъв напредък. Единият бил от НДСВ другият от БСП третия от ДПС и всеки слага прът в колелото и после ще говорим за приемственост и като я слушам тази Федосиева тя ли е най-умна от всички там.

6

Ели

преди 13 години

Айде сега почнете да плюете Костов ,това го умеят някои ,а не виждат реалността ! Много ясно ,че онези играят заедно .Нали са от едно потекло.

5

Анонимен

преди 13 години

Драгалевскио га търчеше с китките да се целува с Бочко не беше обиден. А, ***. Каква е тая политическа партия ДСБ с 5 партийни члена?