160

Ники

преди 13 години

Щото така искам.И не си ти човека,който ще казва кой къде да живее.Трай сега.Точка.

159

Vlado

преди 13 години

Ники ти писа ТОЗИ ГРАД НЕ Е ТВОЙ,ЗАЩОТО НЯМЯШ НОТАРИАЛЕН АКТ ЗА НЕГО.

158

гражданин

преди 13 години

тук ми мирише на ***..... бягам от този форум.

157

кой позволи?

преди 13 години

Оня селендур 'първият демократично избран президент' - сърдете се ей на тоя *** Желю. Софийското жителство е отменено още с втория указ на Желю Желев през 1990 г... Айде наздраве!

156

Анонимен

преди 13 години

Що не си купи направо там каде ги дават без пари та да ти излезне по тънко и вече след като си купил апартамент след като продаде нивите на село да се викаш че си софиянец *** !!!!

155

Аз

преди 13 години

Ооо бюрмаджийчето. Най-после да се посереш. Що ради Санде Великиот. Що ради баба ти?

154

тъпаци хрантутници

преди 13 години

Делите макендонци на българи селяни на граждани абе що не вмете да се вземет и да си го духате под вода така лежерно докато изсъхне поне да се намерите малко на работа щото само *** човек може да дискриминира и резделя хората по видове и по етническа принадлежност и темата я прочети преди да пишете нещо по нея вид комент

153

Raffy

преди 13 години

Мене на нсело ми харесва па съм софиянец... Та са к'во стана със това земетресение...

152

софиянка

преди 13 години

Прав си за празниците, с нетърпение ги чакам за да подишам свеж въздух, щото в моя град вуни и смърди на пот,простотии,чалгари,***, селски тарикатчета с дрешки втора ръка и диалект.....незнаех ,,че сме толкова богати откъм диалектиката.1.Научете се да се къпете.2.Променете битовата си физиономия.3.По прочетете малко как да се приспособя към града.4.Не псувай,това не е къра.5.Имай милост, върни се на село като разгледаш София при мама и тати, ако не си ги взел и тях да ти гледат отрочетата.

151

Анонимен

преди 13 години

До ПровалсСеляни има яко може да ти наринем с лопата да си носиш за вкъщи

150

Niki

преди 13 години

Ооо не си познал. Отдавна си купих апартамент в Павлово,така че съм си в нас.Този град не е твой.нотариален акт за него нямяш.Така че шшт.

149

Анонимен

преди 13 години

Ами да си идат ама и те са нахалници като теб селянин от селянин гледа !

148

хахаха

преди 13 години

Ха хахахаха и половината родители трябва да си отидат по родните места и тогава????дай сега да разведем хората и да ги върнем по селата щото пенчо на пенка от село и темата е за заметръс не кой от кое село или град е *** абе вие всички тук сте селяни в душата

147

Raffy

преди 13 години

"Гъзъ" е прав, но чиновника не е един а са много и са червени. Вдигат банкет по случай 9 септ. - плюскат, пардът и се оригват

146

Анонимен

преди 13 години

Марш нахален селянин нестига че си на гости тук пък си и нагъл

145

Анонимен

преди 13 години

А вие *** сте роби в турция.. тичате като слуги след българите в кушадасъ и анталия, лазите по земята и протягате ръчичка като *** на жълтите павета.

144

Niki

преди 13 години

Комунизма свърши,но ти нали си *** не си го проумял още.София не е на баща ти.Ако не ти изнася-марш от тук.

143

ХА-ХА-ХА.....

преди 13 години

Сезам отвори се......Ти къде го чукаш, то къде се пука?Каква е темата забележете какъв е спора абе мани.....веселба....

142

Анонимен

преди 13 години

Човече софиянците гледат да избягат от софия, защото това в момента изобщо не е софия, това е нещо средно между село и град, благодарение на мечтата на простия *** /не казвам селянин - има разлика/ да работи за 500лева, глупавото е че с 500 лв в софия не се живее а се оцелява, но в случая важното е да вземе една кола с регистрация "СА"и като се прибере на село, да чува "брей, ццц, дошъл е софиянеца".....

141

PL

преди 13 години

Каква простотия. Ако всички които не са от софия си заминат ще останат 40-50 хиляди души. Ако не са тези хора да работят тази раздираща се да пише софиянка щеше да върши нещо а не да драска глупости. И като я заболят пръстите да попита майка си как е било на времето когато се е преселила в столицата.