539

оптимизатор

преди 13 години

да разбереш другите е мъдрост, а да разбереш себе си е просветление, и начало на богоподобие, път към истината, *** грешката е обратното на истината и те учи, че благочестив е с претенции към себе си а подлият към другите, не е честно да издумаш *** бил народът, та той оцелява катадневно и се учи, опит по европите набра и все по трудно ще е да с корист да го лъжат, променя си мащаба и порасте на неколко века веке

538

Анонимен

преди 13 години

Да беше говорил със свещениците по въпроса за облеклото преди да ръси глупости!!! В Гърция не е така и той го знае.Но там свещениците са се приготвили с поли за всички. А тук наш,те - за какво мислят?! Май само за печалбите! Броят свещичките...! И все народа им виновен!? И на свещеници, и на този министър. Стига хули! Що за речник пък аз да попитам на човек, който би трябвало да знае как да работи с хора!

537

skanager

преди 13 години

браво! на завистници само така.

536

Анонимен

преди 13 години

Оставка на ченгето от ДС и член на БКП, за герберите мога да кажа *** матриал.

535

e

преди 13 години

Ми църквата що ги пуска така да влизат да питам аз . Щото да им веземе парите за свещите поне. Айде моля ... Да отиде да види църквата в манастира на Св Константин и Елена...и иконите са махнали за да слагат надписи с цени за снимки , за свещи , за молитви...навсякъде, полвината манастир на ресторант са го направили... После хората им били виновни, те поповите по-комерсиални от обикновенните хорица...

534

sas

преди 13 години

Аз пък не искам настояще с 3 посещения седмично при психотерапевт. Ако ти мечтаеш за такова настояще - ходи духай супата!

533

Глупав въпрос?

преди 13 години

"имаме култура и история, за които западняците могат само да мечтаят" Да имаме и нека да използваме това. Но и западняците пък имат настояще, за което ние можем само да мечтаем. Така всеки човек има две крайни възможности: или да живее с миналото, в което той лично няма участие или да живее в настоящето като се опитва да го промени към по-добро. Друг е въпроса, че някои хора използват миналото за користни цели и заблуда. Понякога посягат и на християнството.

532

Анонимен

преди 13 години

***, от тълковния речник разбийш ли, било - брулен, каза Бужупа на английсики - fu ck edсмятай

531

Глупав въпрос?

преди 13 години

Той и БД е комунист, защо само мен пращаш в Сомалия? И откъде знаеш, какво правят в Сомалия? Да не би да си бил няколко пъти там? Просто те съжалявам. Ти си едно първосигнално човече.

530

stenly

преди 13 години

Кой е казал ,че трябва да си умен за да разбираш от религия. Справка- най-религиозните народи като бразилския например, са с най-ниска интелигентност и образованост на глава от населението.Тук говорим за морал, а за него не ти трябва висше образование.

529

sas

преди 13 години

Да! Представител на *** народ съм! Министър на многовековната българска култура, чийто наследник съм, е етнически турчин, на когото не му пука за българската куртура. *** съм, защото го търпя. И ти си шибанячка, защото се правиш на интересна. *** сме, защото забравяме, че имаме и култура, и история, за които западняците могат само да мечтаят. *** съм, защото около мен е пълно с *** като теб и изобщо сме един *** народ.

528

man

преди 13 години

В случая въпросът не е до колко разбираш от религия и до колко си вярващ. Въпросът е като влезеш в Божия храм, да проявиш малко уважение. Иначе, че масово българите са атеисти спор няма.

527

NSPP

преди 13 години

Млъкни комунисте!!! Не са ли завистливи колегите един на друг??? Затова - млъквай *** комунистическа *** и марш в Сомалия да ти разцепят левия *** !!!

526

man

преди 13 години

Че БД е прав в определението си за народа ни в днешно време, прав е. Това, че хората се съгласяват с подобна оценка, не значи, че се гордеят с нея. Още повече, това не значи, че всеки един българин спада към това определение. Мнозинството от българите обаче спадат. Безотговорни, безочливи, мързеливи, отказващи да извършват мисловна дейност, защото е по-лесно да въприемат чуждото мнение, вместо да изградят свое. Ш*бан народ!

525

Impresia

преди 13 години

Bojidar Dimitrov napravil " oshte po- ekspersivno izkazvane "!Gluposti, ekspersivno!Chovekat mnogo tochno e nazoval neshtata, bes da se opitva da bade " diplomatichen i zavoaliran "! Vse niakoi triabva da go kaje po tozi nachin, moje pak, da e za dobro! No ne viarvam!

524

Глупав въпрос?

преди 13 години

Обръщам се към всички, подразнени от моите въпроси. Аз се боря. Присъединих се към подписката във Фейсбук. Присъединете се и вие. Призовавам ви да мислите, а да не се поддавате на първоначалните емоции. Мислете и се борете за правата си! Животът не е черно и бяло. Но ако все пак смятате, че БД е прав, започвайте така изреченията си: Аз съм ***, представител съм на един "*** народ" и се гордея с тази точна оценка, отговаряща напълно на моята същност.

523

Анонимен

преди 13 години

598, ние се съгласяваме, защото е ПРАВ. За да се подобрим, първо трябва да си признаем какви сме! Вярно в миналото сме били велики, но днес сме обезверени ***. НО все пак, нека продължаваме напред. Един ден ще просветне и тук.

522

Малък кон

преди 13 години

100% прав.

521

Не разбирам защо

преди 13 години

Какво разбира нашия народ от религия .. много са малко интелигентните хора които четат и история на религиите . имам предвид не само български източници и не само християнска религия.И жалко и жално!-- с голямо съжаление.

520

утре

преди 13 години

Тоя вече почва сериозно да се излага