233

Анонимен

преди 13 години

ВМРО да отидат на футболен мач и да чуят как се пее К.р за Левскитогава да се заяждат за сватбарските песни

232

Анонимен

преди 13 години

Не вярвам да има ***, който да се казва "Паисий Календарски". А ако има, не е било редно да му разрешават да се кръщава така.Да не мислите, че при кръщаването на *** и турците всеки е можел да се кръсти "Владимир Ленин" или "Карло Марксов"? И "Паисий Календарски" не е можело! Някой е подучил *** да се оправдават така, защото някои искаха да ги съдят.Вместо да им теглят един добър бой.

231

tulski

преди 13 години

Кючека си е много як ! Там е истината. Тука си е Ориент, каквото и да се правите на европейци. Песента е хит. Дано оркестър Джамайка, пуснат още някой хит това лято ! Пък и песента има и образователна цел - прави се връзка между история и актуалната музика.

230

pompata

преди 13 години

Bravo na mangal4eto,dori znae koi e Paisii Hilendarski,a sam siguren ,4e 50% ot balgarite ne znajat koi e !!!!

229

български малоумник

преди 13 години

Прав си! Щом съм българин, значи, че съм български ***. Получаваш точка!

228

хахаха

преди 13 години

Абе, хора , глейте кво стаа бе, къщата ( баси къщата) , кола ( баси колата) ... от ***. Джамайкаааааа, к'во се коркате, тук стаа дума за "Паисий Календарски", младоженецът от сливенска сватба...само как се прави пачка, а ?! ***. Джамайкааа.....аййййде!

227

Ленин ми е идол

преди 13 години

Няма българин, няма ром! Няма хетеро, няма хомо! Няма черен, няма бял! Всички хора сме еднакви, разберете го! Паисий Хилендарски без това не е направил нещо особено, че толкова да хленчите!Обичайте се всички хора! Обединете се срещу класовите си опресори! Истинският враг не са различните, ами по-висшите социални класи! По-богатите експлоатират по-бедните и така бедните страдат! Убийте богатите!

226

такааа

преди 13 години

Пеят си песента хората а ние се правим на ущипани моми. Политици ВМРО и други *** разделяте хората и ги насторойвате един срещу друг. Всички сте престъпници.

225

Анонимен

преди 13 години

Всички сте хомофоби/расисти/антисемити/националисти/десни екстремисти/християни! Оправете се малко, станете европейци!

224

Европеец

преди 13 години

237, така е, точно за антисемитизъм си говорим в случая!И аз мисля, че всички българи са задръстени от средновековна култура и трябват даже повече подобни пародии, за да станат българите по-ОСВОБОДЕНИ И ЛИБЕРАЛНИ ЕВРОПЕЙЦИ.Предлагам да се направи "Васил Лефски кючек" и "Ристо Ботев убит в 6 без 10"!

223

roshav bastun

преди 13 години

do 227:abe choek kakuv im e talanta na tez ***? Che mogat da peqt i svirqt ednovremenno li? A parite im kade sa ? Zamisli se malko!

222

няма български воин

преди 13 години

Ако кажеш, че си български хомосексуалист, ще ти повярвам. Но български воини, от 20 години, в България няма!

221

пишмани коментатори

преди 13 години

Повечето от драскачите, пишмани коментатори, изобщо не ги интересува Паисий Хилендарски, а основната им цел е начешат вродената си ксенофобия, този път срещу *** и някаква изпята от тях кичозна сватбарска песен. Задръстеният от средновековните си и ориенталски предразсъдъци българин, откъснал се отдавна от европейския хуманизъм и от европейската култура, начело с пожарникаря, ЦЦ и Волен Луфтханзата, го е ударил на ксенофобия, антисемитизъм, див и варварски расизъм и подклажда предразсъдъци и дискриминация спрямо хора от различна раса, различни възгледи, народност, етническа принадлежност, човешки геном, гражданство, произход и сексуална ориентация! С тази своя нагласа сте стигнали до достойна за вас позиция възможно всички последни места в Европа.

220

преди 13 години

Със сигурност обаче ти не знаеш как се пише името ПаисиЙ. Май не си много различен от "***".

219

Анонимен

преди 13 години

kato gledam komentarite i broya im ne ste mnogo gnevni vij ako byaha turcolya mayka im jalna

218

Светлин

преди 13 години

Много шум за нищо, та сериозните въпроси да остават винаги в сянка. Чомски е прав.

217

Анонимен

преди 13 години

истината не е обида..имаме много пишман политици..от 20г. едни и същи са.

216

ми

преди 13 години

Колкото и чудно да звучи в България има човек с такова име ,Явно бащата е бил като предшественника му-писал и описвал всичко което е носело, а не отнасяло родът му,Иначе песента въобще е пародия,,

215

Анонимен

преди 13 години

te i ne izkat da znayat te sa ***

214

MEFISTO

преди 13 години

Най трагичното е че нито *** които свирят тази песен нито голяма част от българите знаят кой е Паисии