65

Анонимен

преди 13 години

Кво спорите бе тиквеници?!Как може 1,75млн кутии да имат данъци 12млн евро?????Това прави по 6'85евро на кутия данъци.Този левак Дянков с тези сметки ще ни прати до 1 година да пасем патките на Румънците.Ама вие го заслужавате!

64

Iwan

преди 13 години

гадно спа , както спа гадно и с факта за бившия ДС офицер и бивша мутра министър председател на България

63

И ловец съм и рибар

преди 13 години

Аааа можело значи.... а сега кажете натиска върху митниците не дава резултати.....!

62

Анонимен

преди 13 години

Имаш нещо против агентите ? Как спиш с идеята за агент Гоце - президент ?

61

Iwan

преди 13 години

толко Ви е акъла на бившите партиини членове и ченгета на ДС като ББ и компания, 5 цифри не може да сметнет и една операция не може да направите като хората

60

Анонимен

преди 13 години

Явно ти математиката точно така си я 'научил'. Били са те с нея по тиквата.

59

Iwan

преди 13 години

я ислушай и прочети изявлението на хер флик и тогава ми пиши глупости :)))) каквото и да се дължи няма как да стане 12 млн евра :))) а иначе се дължи и ДДС, обаче след вноса и начисляването на акциза другарю - фен на ДС мутрата

58

Анонимен

преди 13 години

Другарю, според теб, като се внасят цигари в страната (и ЕС), само акцизи ли се дължат ?

57

Iwan

преди 13 години

естествено че е ПР , да хванеш 35 мнл. цигари и да обявиш че си предотвратил щети за 12 млн.евра му се вика ПР ама неграмотен ПР, щото 5 цифри не могат да сметна като хората, хер флик заслужава да го върнат в 5 клас и да му нашокат главата с учебника по математика :))))

56

Анонимен

преди 13 години

до 53Другарю, работата на агенция митници и други служби е точно такава. Всеки ден. Когато няма контрабанда (примерно), не си мисли, че държавата ги пуска в неплатен отпуск.

55

Анонимен

преди 13 години

БРАВО .,СЕГА КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЧЕ ПАК ПИАР ЛИ СИ ПРАВЯТ ? ПИСНА МИ ТУК ОТ ЧЕРВЕНИ КЛАКЬОРИ НА ЩАТ ,ЗАТОВА И РЯДКО ВЛИЗАМ В ДНЕС .БГ

54

42

преди 13 години

47Кретен,аз нищо не съм крал!Нито от теб нито от когото и да било но това не ме прави хронично злобен към всичко което мърда!Кой крал, крал.Той рано или късно си плаща но такива като теб неудачници също плащат.Плащат за хроничната си злоба и завист!Сигурен съм че си с поне две хронични заболявания,така ще е и с децата ти!

53

Анонимен

преди 13 години

Боко сам си създава проблемите!! Вдига акциза на цигарите и после държавата хвърля огромни пари и човешки ресурс за борба с контрабандата...Няма логика, нали...Сещам се за други две думи: Държавна далавера !!!

52

Giggsy

преди 13 години

Nai-korumpiranite hora v Evropa sa balgarite! Jalko za nashata naciq! Mitnicharite na pristanishte Varna sa dori po-eftini i ot Katadjiite. Az po-bezkrupolni i korumpirani hora ne sam vijdal! Sram me e da se nareka balgarin!

51

Iwan

преди 13 години

първоначално мислех, че иде реч за някаква редакционна грешка , обаче сега гледах новините и найстина хер флик се изказва много неподготвен :))))на 35 млн. къса цигари акциза е малко над 2,5 млн евро или малко над 5 млн. лева :)))) за какви 12 млн евра говора тези младежи начело с хер флик не ми е ясно ?????? да вземат най-накрая в едно с министъра си да се върнат в началното училище и да се научат да смятат ............. ама ха :)

50

Анонимен

преди 13 години

до 44ЕИ па като не си митничар оти така запуши бе човек.

49

тото

преди 13 години

Та затова сега като пресъхнаха кранчетата недейте да квичите! И 'анонимни', ти си крал от детето ми, от пенсията на майка ми и баща ми, от това което те са направили... И не завиждам, мечтая си да върнеш всичко с лихвите, другарю!!!

48

киро

преди 13 години

точно така е станало ,без олаф си минават като всеки път,въпреки меверето и митниците,сещаш ли се как става и защо

47

Анонимен

преди 13 години

42Така е и какво от това??Ти завиждаш ли?Защото ти не си учатвувал ли?А ти какво направи след като 20 години всеки имаше възможност да изкара лесни пари?Нищо??Така си и знаех.Не завижай защото ще се поболееш!

46

pooo

преди 13 години

прав си.и в сметките...а и pit може да смята-загубеното в контрабандата той го е заложил като дефицит..вопще които е дошъл отвън да ни оправя все е успял да ни \';оправи\';