280

Анонимен

преди 14 години

ГЕРБ на изброрите са пътници (ако има избори де).Само фалшификация ги спасява.

279

Анонимен

преди 14 години

Много ясно... даде винетките (250 млн. лв годишни приходи) на Жена си. Взе Банковия Резерв и го даде на банките на Жена му да го "управляват". Със сила затри конкурнцията - разкара застрахователнит фирми които са конкуренция на неговите фамилни фирми... Как няма да го намразят хората. Дойде на власт и си оправи неговия бизнес. Вкарва конкурентите в затвора, нас ни лъже, че били престъпници и се "борел" с мафията, а пък хората обедняват, не могат да си плащат елементарни разходи... безработица

278

до 277

преди 14 години

човек,ти си много заблуден да не забележиш,че това правителство си заминава,ще се издънят скоро.Дори при Жан Виденов хората загубиха своите спестявания,но не загубиха работата си.При Герб хората нямат спестявания,нямат и работа.Това е най-слабото правителство на България въобще.Аз разбирам че ББ иска да направи нещо,ама това става с акъл.В момента в Герб са се събрали само некадърници,които дори не могат да крадат правилно.

277

Анонимен

преди 14 години

според агенции като тази бкп и ГЕРБ щяха да имат почти равни гласове на изборите ...

276

Анонимен

преди 14 години

АЗ НЕ ВЯРВАМ НА ТАЗИ СОЦИОЛОГИЧЕСКА АГЕНЦИЯ, БОРИСОВ СПАДА А ДОГАН СЕ КАЧВА, ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!

275

dan4o

преди 14 години

e zavisi koi e dal pove4e pari za dopitvaneto!!V BG rezultatite ot dopitvaniqta sa v polza na platiliq!!!!Tur4ina e dal-kakvo da pravi!!!

274

Анонимен

преди 14 години

ГЕРБ Е РАЗРАБОТКА НА ЧЕРВЕНИТЕ ГЕНЕРАЛИ КОИТО НАВРЕМЕТО РАЗДАДОХА ЧЕРВЕНИТЕ КУФАРЧЕТА С ПАРИТЕ НА НАРОДА АЙДЕ ЧАО

273

Гъбарко

преди 14 години

Проучването не е представително. Много хора въобще не знаят за социологическите агенции, а те са не по-малко от 30% от гласуващите. балонът се е спукал още предеи да е надут, но сме малко тези които виждеат истината. Ние с теб имаме различна политическа нагласа, но е хубаво когато опонентът ти е умен.Съжалявам.

272

Анонимен

преди 14 години

Още 2-3 гафа като този с Румяна Желева и доверието в ГЕРБ ще се изпари съвсем.

271

Манчев

преди 14 години

Да обясня на влюбените в Квадратния. Няма как рейтингът на мутрето да се задържи на висините от юли 2009. По обективни причини. В края на краищата, лубовите и омразите се подчиняват и на джоба.

270

Вальо

преди 14 години

Аааа, сетих се какво свърши Борисов -даде 50 млн държвна поръчка на жена си - Цветелина. Може да е имала рожден ден

269

EVIL

преди 14 години

Ако форумите представляват някаква форма на изява на обществените настроение, то тогава Б.Б. би инкасирал спад поне с 50%!

268

Анонимен

преди 14 години

положението в тая държава с всеки изминат ден става все по зле и правителството трябва нещо да предприеме а не да се отдумва с ланшния сняг

267

Чичо Живко

преди 14 години

Доверието в Доган е нараснало с 1.1%Тази година за него са гласували 11 човека в сравнение с 10 от миналата година.

266

Анонимен

преди 14 години

бат Б не им се връзвай на глупостите на комунистите

265

Ха-ха

преди 14 години

Нещо много бързо бързо БАЛОНЪТ "БИБИТКО" взе да изпуска... Има въздух за още два-три месеца

264

Анонимен

преди 14 години

На следващите избори няма да гласувам.Бойко се оказа фес - увеличи данъците по време на криза,със заменките нищо не стана,вкараха ГМО,подкрепиха Турция за ЕС,наложиха слухтене по интернет.Слаба работа ,Бойко!Типичният комунист!

263

df

преди 14 години

за съжаление условията за живот в тая държава се влошават по-бързо от колкото пада рейтинга на правителството. а рейтинга му все още е абсурдно висок поради една проста причина - НЯМА РЕАЛНА КОНКУЕНЦИЯ/АЛТЕРНАТИВА

262

Лошо, Седларов!

преди 14 години

Ех, добре си беше при тройната коалиция -13 заплата, увеличения всяка година по 15-20% на пенсии и заплати, безработица 5%. А сега к'во - пари няма, увеличения няма, безработица 10% , и едни хлацопръцковци - Борисов и Дянков, седат, тупат се в косматите гърди и се хвалат колко са добри. Мерси аз за таквиз добряци - не ми трябват. *** недни! Show me the money!

261

МБМД

преди 14 години

Преди да падни Костов от власт, пак така обявяваха социологическите проучвания за манипулативни. Докато точно на изборите 2001 самия Костов разбра, че са напълно верни