292

Човек

преди 14 години

споделям мнението ти, затова мисля да се оттегля ,защото нивото доста се снижи. желая приятна вечер. желая приятна вечер на всички състрадателни хора, който не решават проблемите си с бой и убийства

291

сико

преди 14 години

selqni ama sme i lovci

290

Анонимен

преди 14 години

Аз предлагам да съберем на едно място всички ***, ***, депутата и да ги подпалим и да видим какво ще стане?

289

Еми..

преди 14 години

*** е човек който отстоява насадена позиция, която дори не е разбрал. Защитава нещо за което дори не се е замислял а просто си седи неделя вечер няма какво да прави си вика айде да си поспоря, ама като не мога да насадя моето мнение - другите са прости. Като не търсиш диалог значи изобщо не мислиш за проблема а да обориш всички и да те потупат по рамото - Браво ти си герой! Но не ти си просто егоист :)

288

Анонимен

преди 14 години

Ето защо кучемразците са селяни :D

287

Анонимен

преди 14 години

ами ако се сгрешии човеците грешат

286

Анонимен

преди 14 години

Еми четеш ли други коментари? от сарказам разбираш ли?Моляте не говори глупости!

285

Макаров

преди 14 години

Кучкари, аз си плащам данъци и тази държава трябва да ми осигури за това чистота и сигурност. Аз не искам децата ми да се ровят в кучешки *** и да се разболяват от тении. А за сигурността - не стига всичкото, ами трябва и да дам 60 лева за кучегон, защото зимата се въртят на глутници! Като нахапят някого вие ли ще му платите лечението, ***!!!

284

Анонимен

преди 14 години

Готвя я тази манджа в момента ,утре ли ще видя резултата?

283

Анонимен

преди 14 години

Ако беше малко по умен и имаше гражданска позиция, щеше да се справиш много по лесно с помияра, който ти вие, и да не говориме че дупченето на едно куче е по зле от убиването му защото то трябва да обикаля улиците с дупките в тялото си Аз спирам да споря вие не спорите вие нито мнения изразявате нито доказателства давате просто си изказвате че трябва да стреляме по кучетата, просто не знаете как да докажате твърдението си, което навежда на мисълта че сте П Р О С Т И!!!!

282

Човек

преди 14 години

не не е желателно да нахапИ никой, нямам такива желания, защото не желая на никой злото. Просто трябва да има сериозна организация за решаване на този проблем, прибират се кучетата и се установява кое какво е ! не искам да те нахапИ, не се притеснявай

281

Еми..

преди 14 години

Изопачаваш смисъла на думите, това говори за лоша дидактика и незначителни способности да водиш диалог. Има проблем който трябва да се реши - започната е кастрация, умъртвяване чрез упойващи и прибиране по специализирани домове трябва да се ускори. Никой не говори за Картагенското клане както го чертае развитото ти въображение!

280

Анонимен

преди 14 години

трябва ли да нахапи някой, за да разберем че е агресивно?

279

pesho

преди 14 години

samo jenite 6te ostavim

278

Анонимен

преди 14 години

цитатБезстопанствените кучета също не са обхванати от никакъв закон, каквото и да пищят нещастните маниаци, които ги защитават, но едва ли с въздушна пушка може да се убие куче. Все пак аз си запазвам правото да надупча *** на всеки ***, който вие в 3 часа през нощта пред прозореца ми, или просто има неблагоразумието да се разкарва наоколо и да ръси бълхи, кърлежи и болести.

277

Анонимен

преди 14 години

Абсолютно съм съгласен с 298!

276

Анонимен

преди 14 години

Дайте една пушка на Костов, той е виновен! Да почне да ги гърми тези масттиии! И *** ЗА ЛЕВСКИ ОЛЕ!

275

Човек

преди 14 години

Кучемразците така и не осъзнаха, че ние които обичаме кучетата защитаваме тезата ПРОТИВ БЕЗПРИЧИННОТО убиване на тези животни.. Естествено че доказано агресичните кучета трябва да бъдат приспивани! а и е доказана взаимовъзката между жестокостта към животните и хората! този които е сподобен да увие хладнокръвно куче , няма да му мигне окото да посегне на човек!

274

Анонимен

преди 14 години

Ох, майко а вашето цивилизовано решение е да излезем с пушки и да стряляме по всичко, което не е човек... нормално е, навсякъде така си решават проблемите, пречи ли ни дай да го гръмнеме...Нормалното решение е евтанизацията на уличните кучета...

273

pesho

преди 14 години

A sofiq u moito selo ko znaite ko stava bon4o sqka ve4er ma strqska do nen4o deto e v garciq i 6te go nabiq ve4e ili ubiq