70

(:)

преди 14 години

До Чао или 68 : лека нощ ! :)

69

щщд

преди 14 години

Където да пипнеш в тази държава ,вониии......Каква прокуратура, какви 5 лева, там са техни хора, свесните прокурори ги самоубиха....

68

Чао

преди 14 години

Ще изчакаме 6 месеца и после избираме хората ,които обещават трибунали........явно не сме дорасли до времето в ,които глави не требе да хвърчат!!!

67

dsa

преди 14 години

Провален и корумпиран министър на ДПС иска директорски пост от Бойко Борисов - 24rodopi.com

66

Гражданин

преди 14 години

Крадло, за теб сливенския и да те чукат стари пандизчийки, не наяде се *** помиярке. А Серго и теб същато лайньо скапан.

65

zatvor!!

преди 14 години

Taq mrusna mastiq e za zatvor, ama da q vkarat v mujki, 4e *** da i skasat g***za ot e#@ne!!!!

64

keke25

преди 14 години

Прокуратурата е под ръководството на партизанския внук,приятеля на Гоце,слугата на монтерейци и подчинения на Маджо....Борис Велчев.Имайте го на предвид когато плюете новото правителство.Не се правете на прясно ебани.

63

Р@до

преди 14 години

Масларова ако въобще я подведат под отговорност(в което се съмнявам да стане)най-много ще я въртят като пинг -понг и накрая или ще я осъдят да плати глоба или условна.ТАКА СТОЯТ НЕЩАТА В НАШАТА БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ ГОЛЯМ БАНДИТ ГО ОСЪЖДАТ УСЛОВНО. Да живей ПроКУРАтурата

62

Р@до

преди 14 години

Ех ,жалко че каквото и да напишем то си остава само една мечта.......

61

Анонимен

преди 14 години

120- НО ДА СИ ГИ ЗАРАБОИ В ЗАТВОРА. И СЪПРУГА И-ДО НЕЯ. И ТЕЗИ НАД НЕЯ,С КОИТО Е ДЕЛКАЛА.

60

Анонимен

преди 14 години

Няма ли най-после прокуратурата да започне разследване с добър завършек за народа и тая смръдла да отиде в затвора.айде Бойко къде си криеш ли се направи нещо

59

Р@до

преди 14 години

ДА, обаче преди да отиде в сливенския затвор , хотела й да изгори и да загуби ВСИЧКО а мъжа й да я напусне .А после в сливенския затвор да я изнасилят брутално и пребият и пак да остане жива за да СТРАДА.

58

валио55

преди 14 години

до Херлок Шолмс Да прав сте.следих развитието на случая и след шумното разгласяване на връщането му в музея си направих труда да проверя.А и далеч съм от мисълта,чекомунист,ще върне нещо без да е изправен пред стената.

57

maria

преди 14 години

vusmutena sam ot rasto4itelstvoto na bivchite upravljavachi ,jiveja v germania ot dulgo vreme ,tosi center e luks sa germania ,tuk tosi vid centrove sa kude po skromni ,,,,,,,,,,,smjah i tesi beli divan4eta

56

Анонимен

преди 14 години

Подкрепям на пълно предложението Ви.Точно там и е мястото на тая безсрамница.Краде и последния залаг от горките пенсионери и трупа капитал и за поколенията си дори.

55

Анонимен

преди 14 години

Е, айде журналистите дето го четат тоя форум да проверят дали е достоверна изнесената информация, от там на прокуратурата и от там масларката след публичен процес да заминава за килийката!

54

до valio55 от Херлок

преди 14 години

Абсолютно си прав, но направи си труда да провериш от кога е там пианото.Тук колкото и нескромно да е, твърдя, че това се случи след...скромната намеса на някои хора, които разшумяха случая, иначе хич и не си мисли, че момата щеше да го върне!

53

anonimen

преди 14 години

Kakav sram, Boje moi...

52

Херлок Шолмс

преди 14 години

Апропо, нали се сещате, че другарката Масларова не може да направи всичко това без да има верни хора, които пряко да съдействат за реализиране на плановете и! След около 2 часа ще пусна списък с доверените и хора в Стара Загора /включително и такива на отговорни постове/, които също трябва да бъдат абонирани за прокуратурата/ сега трябва да издоя кравите/.

51

valio55

преди 14 години

до Херлок Шолмс Ако посетите националния исторически музей може да видите още на самия партер пианото на Лора Каравелова/вярно сбутано до самия вход на тоалетнатаза мъже/.Това не го казвам в защита на Масларова.