48

Анонимен

преди 14 години

Явно и в затвора е като навън. Имаш крава - пиеш мляко ! Който има парички, затвор не кара ... А,който има повече парички, съвсем ... Пък и като гледам и двамата "герои" - за търговия с наркотици, единият с 3 години, другият с 4 години присъди ... Май и съда е на същия хал като затворническата управа. Абе то цялата ни държава е такава - КОРУМПИРАНА !!!

47

Анонимен

преди 14 години

да, то направо си е като заведение - тип бар.

46

онбашията

преди 14 години

е ако не са го измушкали в затвора да се има късметлия, кво се оплаква от някакъв си бой.

45

До № 41

преди 14 години

Мислиш ли, че не е пробвано "Гарван на гарвана око не вади", може би си го чувал това някъде, надявам се с това ново правителство което се кани толкова много начело с Г-н Примиера да вземат някакви мерки, защото все пак човек влиза в затвора за да осъзнае грешките си, да осмисли живота си и т.н., но за съжаление системата е такава, че ставаш по-голям престъпник. Корупция до безумие..но няма кой да им задава директни въпроси...сигурен съм, че вътре има доста хора които ще го потвърдят дори и пред

44

xaxo

преди 14 години

ЕГАТИ И ОБЩЕЖИТИЕТО! С БАР, ЧАДЪРИ , ФИТНЕС, БАЙСЕЙН С МАСАЖИ НЯМА ЛИ?

43

Анонимен

преди 14 години

prodaval narkotici,mitio mi nedeite kupuvaite i toi sam 6te se otkaje za6toto 6te falira.:)na4alnika na zatvora bil vzel pari za edi kvo si mi 6te vzeme kato e tarikat.iad vi e 4e neste gi vzeli vie li.tova e druga sistema koiato na dosta xora ne im e iasna.6tom vi pre4at takiva xora.ne se vaspolzvaite ot uslugite im.az ne vzimam narkotici ne se zanimava s narkotici.nemi pre4i nikoi i niama kakvo da gi pluvam.

42

Retro

преди 14 години

Ми то полицията като спи, взаимно ще се бият и стрелят... пак е нещо.

41

до:Пикси

преди 14 години

Защо не потърсиш начин чрез МВР този началник да отиде при подчинените си ?

40

Анонимен

преди 14 години

dokato pluvate xorata te praviat pari.po dobre si 4etete kakvo stava i nekomentiraite ot vaz ne zavisi ni6to taka 4e....

39

Анонимен

преди 14 години

Мъжа е мъж, няма значение бандит или не. Митьо не е МЪЖ

38

Пикси

преди 14 години

Знаете ли самият Началник колко пари е "оскубал" от затворници за да ги изкарва да работят, но не спира и до тук....прибират се парите, а затворника си остава на същият режим без да му се дава обещаната работа..съответно не може да си вземе и парите които е дал защото отговорът е: Парите вече са по предназначение...и т.н., а ако евентуално се оплачиш, ако има кой да те чуе на някаква по-горна инстанция веднага ти се правят какви ли не постановки за да ти се утежни престоя в затвора.

37

jiko

преди 14 години

Драгановеца е по-известен като бизнесмена, отвлякъл чалга певицата Тони Дачева...Митьо Очите .. tva sa segashnite geroi v bg...smeshna darjava

36

mind twist

преди 14 години

До журналята: Каква новина сте сложили на първо място, от национален характер, нямам думи! Грую набил Пую в затвора, че даже сте се погрилили да има повече от една снимки и дори не са от онези по подразбиране.

35

m

преди 14 години

Ейййй корупция майка, в тази страна нищо никога няма да се оправи.Всички гангстери явно излежават присъди в почивни станции с барбекюта и всички екстри. Как така Митьо и Новак са заедно това случайно ли е или да?Обаче трябва да се признае че най-коравите мутри са от Бургаски регион.Едно време Софиянци и от Мечката трепереха, сега от Митьо.

34

Анонимен

преди 14 години

Тоя Митьо Очите много взе да се мотае в медийното пространство.Който криминален тип много се задържи в медиите свършва зле.Това че е в затвора не е страшно за Очите.По страшното е като излезе.Ще започне пак да се занимава с наркотици и тогава вече ще го очаткат.Лечениета на всички мутри е само едно и се нарича снайпер.

33

Пикси

преди 14 години

Здравейте!Аз съм човек който е от един месец съм на свобода и излежах присъдата си в същия затвор в Казичане. Мога да ви кажа само, че лично един от цитираните в статията Новак Купенов е човекът който разпространяваше наркотици вътре в затвора представляващ Митьо-очите, но не без помоща но Началството. обществена тайна. Изобщо не си хабете приказките тук да се хабите защото надали имате идея за какво изобщо става въпрос, за каква корупция, но всички управляващи се правят, че нищо не зна

32

Glock-тЕАМ

преди 14 години

Абе то и на МИТЬО живота му струва не 2,50 , а 0,50 ст. (на точното място) защото сега по време на криза тряба да съкращаваме разходите за боеприпаси!

31

Анонимен

преди 14 години

Какъв съд само -в щатите щяха да му дадат 2 доживотни

30

Анонимен

преди 14 години

Отговорът е много *** - с финиkийcки знaци. *** на мoрето и виж хотелите на cъдиите и ще ти "cветне".

29

Анонимен

преди 14 години

докато се помпате с наркотици ще ги има и такива.. тоя ще го гръмнат, идва друг... и така..