75

Анонимен

преди 4 седмици

От както Костов го въведе това със НЗОК и т.н. си е точно търговия, дори бизнес не е защото няма правила, търговия с цел максимална печалба дори това да означава да те приключат!

74

Анонимен

преди 4 седмици

На богатите честито! Който е беден, ще си ходи болен.

73

КОЙ...??

преди 4 седмици

КОЙ НАЗНАЧИ КИРО, С ФАЛШИФИЦИРАНИТЕ ОТ ЛЕНА ДОКУМЕНТИ, ЗА МИНИСТЪР В СОБСТВЕНОТО СИ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВОТО.. ... А СЕГА СЕ БЪРКА В РАБОТАТА НА ПРАВИТЕЛСТВО, ЗА КОЕТО ОТГОВАРЯ ПАРЛАМЕНТА...... ГЛЕДАЙ СИ РАБОТАТА, БЕ ЧОВЕК....

72

Атмаджа

преди 4 седмици

От една страна президентът е много прав.От друга страна обаче,реалността е такава,че опреш ли до услугите на лекари и медицински персонал се налага да даваш пари или подаръци,за да има по-човечно отношение и да отделят допълнително внимание на близките ти.Това важи особено при престой в болнично заведение.Отделно от това,в много случаи е от огромно значение дали ще бъдеш прегледан и изследван веднага или ще висиш с часове в коридора,сред цяла група други болни,очакващи преглед и лечение.

71

Анонимен

преди 4 седмици

Русия е полуосвободила 20% от България, за да я нарича Задунайская Губерния и да я граби до ден днешен, както и Украйна,Белорус, Молдова, Грузия и всички които не са ги изхвърлили като нас!

70

Анонимен

преди 4 седмици

След изборите правителството на ПП-ДБ ще спре този пладнешки обир.

69

Анонимен

преди 4 седмици

БРАВО ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ! ГЕРБ СА ЕДИН ФАЙТОН ТРОЛЯЦИ.

68

Христо

преди 4 седмици

Отново съм бесен а бях решил да не ги слушам и коментирам. Тоя дето се е изтъпанил на снимката чак сега ли разбра че има частни болници и че почти всеки доктор работи на частно и цица пари от болните. Два мандата като президент! Е на това се казва дебелоочие. Срам ме е, гнус ме е и още и още,,,знаете какви са думите.

67

Анонимен

преди 4 седмици

Куклата на конци Главчев , ще подпише каквото му наредят. Защо никой не пита как нареди доведеният си син Александър Църноречки в БЕХ? Как без да кандидатства влезе в управителния съвет на БЕХ? Този за шепа жълтици ще продаде и душата си!

66

Анонимен

преди 4 седмици

Русия не е в България като култура, религия или дух, това няма значение за почти никой! Те са тук за икономическите си интереси и ако могат и втора Украйна ще ни направят ,ако ги изхвърлим! Но засега нашите политици са доста проруски, макар на приказки да са европеисти! Където тук е изхвърлена Русия е от решения на европейските институции, не от нашите ***!

65

Анонимен

преди 4 седмици

Реших да прочета как е в Русия. Един от провинцията, казва-със същото счупване на глезена-мен ме държаха 2 месеца в болница и не платих и копейка. Това за копейкини. А аз си платих и престоя и отвратната храна.

64

Анонимен

преди 4 седмици

Лошо, Русия губи все повече петролни складове.

63

Нека да има

преди 4 седмици

За частните болници съм защото там хората получават вниманието от което имат нужда всички от здраве по скъпо няма!

62

Анонимен

преди 4 седмици

При всичките ми здравни осигровки, отвсякъде и ми поискаха 2 бона за да си оправя счупения крак и ясно ми дадоха да разбера, че ако нямам ще ме изхвърлят като мръсно коте на улицата.

61

АЛА БАЛА С ПРЕЗИДЕНТ

преди 4 седмици

ЦИК ТРЯБВА МНОГО ДА ВНИМАВАТ ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ, ЧЕ КАКТО СИ ГОВОРЯТ НА СЪБРАНИЕТО ПП ДБ - ПАК ЩЕ ПРАВЯТ АЛА БАЛА С ПРЕЗИДЕНТА И МАШИНИТЕ...

60

Анонимен

преди 4 седмици

БРАВО НА ПРЕЗИДЕНТА!

59

Радев,с ГЕРБ

преди 4 седмици

Сте фифти-фифти .Те продадоха децата,ти пък ни зароби за 13 години по 1 милион за "Боташ".Догони ли Баце по чекмеджета?

58

Анонимен

преди 4 седмици

Путинистка ***, всеки ден да ни крадат Лукойл, Газпром и Булгаргаз, ядреното гориво....10 милиарда на година изтичат за Русия! Насреща пуделите Радев,Костя....за 1% правят всичко! И пропаганда от 10%, но нагла, креслива, конфликтна, само и само са създаде образ!

57

Зозо

преди 4 седмици

Оня разбойник д-р Меджидиев нали каза, че болницата е 100% осигурена??? На Рундев министъра. Рундю кво се прави на чукнат?

56

Захар

преди 4 седмици

Щом държавата нищо не прави по въпроса, защо да няма частна болница, плащаме си и получаваме адекватни условия