37

За Чиста и Свята Реп

преди 1 месец

Всички ПП-Пудели в затвора!!!

36

Анонимен

преди 1 месец

Всяко едно решение на Кирил Петков е нелигитимно, не само заради фалшивия подпис!

35

Анонимен

преди 1 месец

Лелее, тази не се е сетила да подпише Киро и да му дръпне поне една офшорка. Хахаха Оставила си ръчичките.За нищо не става.Пълномощното даже не е заверено. Писала го по нощите. А този адвокат, където ви разтяга локуми, че трудно можело да се докаже - лъже. В свойства на документа е посочено кой го е създал. Там е посочено и до секунда кога е създаден документа. Може да се докаже като 5 пари в кесия. Адвокатът, който е на снимката над статията е адвокат на шефката на митниците Банкова.Мафия!

34

Анонимен

преди 1 месец

цялата манипулация е с цел да се прикрие връзката между тиквата и санкционирания по магнитски

33

Ек

преди 1 месец

Много неща може да се кажат, но едно прави впечатление - трудно доказуемо е. като всичко останало в тази държава.

32

Лена

преди 1 месец

Щрак, щрак, белезниците щрак на ръцете ми! Аууу сега ще лежа в Сливенския женски затвор! Въъх, докъде я докарах с моите лъжи! Кирето и Асен ще ми идват на свиждане. Ще им махам зад решетките.

31

Нотариуса

преди 1 месец

Ако има издадено пълномощно, то трябва да е нотариално заверено. Ако е нотариално заверено наистина (което ще се установи с проверка), тогава има нотариус който е извършил нарушение. А нормално е и нотариуса да каже, кой е поискал и кой е получил това фалшиво пълномощно. Интересно е кой е дал на Лена пълномощното и как се е сдобил той с него. Мисля че при една нормална проверка всичко ще излезе лесно на яве. Но ако цялата работа е прогнила като около онзи Петьо, нищо няма и да чуем.

30

Анонимен

преди 1 месец

Те и американците публикумаха санкции за корумпирани българи, но някой да тръгна да ги проверява ? ? ?

29

Анонимен

преди 1 месец

Когато адвокат извърши престъпни действия с фалшифициране на документи не е същото, като бай Пешо от пенсионерския клуб да подпише бай Кольо, дядо Наско и леля Сийка, че ще дават дежурство за почистване на печката в клуба. Юрист пристъпил към преправяне на документи не може да бъде глобен с 5 бона, които може да е изкарал с един фалшив подпис. А ако сделката е за 50 милиона пак ли 5000 ще глобата? Директно трябва да и анулират дипломата.

28

Държавата е виновна

преди 1 месец

Не е виновна Лена

27

Анонимен

преди 1 месец

В най лошия случай ще трябва да обслужи боце или шиши

26

Всъщност...

преди 1 месец

Каква присъда грози Лена ... НИКАКВА. Ще го пишат като "политическа провокация" и как от конкуренцията го правели нарочно за да дискредитират Ленчето от Виликата Партия ПъПъ. п.с. Абре, да попитам Намери ли се дипломата на Кокорчо? Щото и тя се беше загубила ? Ами разбра ли се какво аджеба е учил Про100 Киро в Харвардо ? Всички знаем че е "учил" там... ама кога е завършил и какво ? Никой не знае. От Харвард и те не знаят.

25

Анонимен

преди 1 месец

Не и пука. Тя срам няма. Под полата и бърка женен мъж с 3 деца, тя си мисли, че е хванала Господ за шлифера. Много добре знае какво прави. Тя работи за професионални измамници и международни крадци. Всичко е обмислила. Но има едно голямо НО - некадърността и е арогантна. КС върна всичко, което мина през ръцете и като противозаконно. Нито едно нещо не може да направи като професионалист, освен може би професионално вдигане на крака.С това се домогна до мечтаните пари след обсебването на парапета.

24

Анонимен

преди 1 месец

парапета е зад гъ..рба и - няма да пропадне!

23

Анонимен

преди 1 месец

За милиони няма закони

22

Анонимен

преди 1 месец

те обраха ктб, пък тук за някакъв къмпинг ни занимават, евтина мавипулация преди изборите

21

Христо Христов

преди 1 месец

До 5 ". В България за милиони няма закони, за кокошка няма прошка." - как е в ЕС, как е?

20

Христо Христов

преди 1 месец

Присъдата ще е Кокорчо да я опраи на парапета.

19

Анонимен

преди 1 месец

В Библията пише какво я грози! Тук, пред съда е с индулгенции доживот!

18

Сливен обича Лена

преди 1 месец

Нищо не грози лена, освен изражението на лицето ѝ. Въпреки това, Сливен я очаква с нетърпение. Тук е свежо и ветровито. Мъжо ѝ е от Ямбол, лесно ще свикне да идва до Сливен за да се виждат.