40

Икономист

преди 1 месец

Куха лейка. Или лъже или е некомпетентна. Максималния осигурителен доход беше увеличен от тази година и го видяхме в заплатите си.

39

Анонимен

преди 1 месец

Ако по някакво стечение на обстоятелствата, Ванюшата оглави БСП, Корни ще ни се види като благ будистки монах. Освен дразнене с други политици и говорене срещу някакви опоненти, аз от нея друго не съм чула. Нищо конструктивно. Тя знае само и единствено как да е опозиция на някой и да критикува.

38

Анонимен

преди 1 месец

При бойната знаменоска на БКП/ДС/БСП Корнелия Нинова, всички в столетницата трябва да допринасят и безропотно да мълчат под нейните команди, дори и когато ги изхвърли.

37

Анонимен

преди 1 месец

Поредната марионетка. Овцете обичат нови спасители.

36

Анонимен

преди 1 месец

Причината БСП да има и един съветник не е Ваня Григорова, а това, че и ГЕРБ, и ПП правят гаф след гаф, особено в София. Хората търсят някаква алтернатива и са толкова отчаяни, че вече и БСП гласуват. Но това не е от любов.

35

Анонимен

преди 1 месец

Ванчето не е хубаво така да говори за друга жена, в случая Нинчето, ама женска конкуренция за постта :))) Иначе ми изглежда харна, не некаква злобарка :)))

34

Анонимен

преди 1 месец

Тази Ваня с нищо не е по-различна от Нинова. Заяждане на дребно, сарказъм, изпускане не нервите. Нищо не предлага като политики, освен краен популизъм чрез раздаване на пари, които държавата няма на *** и Пульо. Иначе като жена става много - изглежда кексуална натура и бих я блъскал като кубинка в празна пералня.

33

Стилиян

преди 1 месец

Максималния облагаем доход пази парите на богатите. Време е изобщо да отпадне, тогава ще се стабилизира и пенсионната система и ще има пари за инфраструктура и за всичко, а не да се чакат подаяния от ЕС

32

Анонимен

преди 1 месец

Ванчето ми излежда свястна, ама Нинчето кръв повръща, пост не връща :)))

31

За Григорова

преди 1 месец

На втори тур гласуваха ГЕРБ,за да направят мръсно на ПП.Сега обаче дали пак ще гладуват за нея?

30

Анонимен

преди 1 месец

Харесвам е Григорова, но Нинчето няма да й позволи да е измести :)))

29

Анонимен

преди 1 месец

Подобни нахъсани, неспиращи да говорят плямпалници, са много удобни на Б.Б., той обича бъбриви женички, които скоро ги прови послушни...

28

григорова

преди 1 месец

и ний сме човек бате шиши...

27

Анонимен

преди 1 месец

Е, това вече е голяма хвалба, посмали малко, Ваня! И имай предвид, че можеше да бъдеш в БСП-то, докато се огледаш и прецениш къде да отидеш. Стрина Корни вече само НС и ИБ я слушат. Тя все още не е разбрала, че е пътник. Само в ПП коалицията може да я вземат, но барабар с партията й.

26

аспий

преди 1 месец

легна ли в леглото на Бойко и шишко Григорова :) ?

25

опетков

преди 1 месец

До Бау Както и да я гледам си е чиста средностатистическа българка.

24

Анонимен

преди 1 месец

Лелчеее, заради теб БСП има 0 съветници, ти ги подари всичките на ГРЕБ и ти трябваше само 1 месец да се продадеш!

23

По предложение

преди 1 месец

На Григорова съветниците в София си вдигнаха заплатите,защото Ваня не можела да си плаща ипотеката.Сега явно е решила като Копейкин да си плаща със субсидиите.

22

Какъв

преди 1 месец

Гений. Как сме живяли до сега, без нейното присъствие в политиката- хаха тая се мери с Нинова хахаПроблемът и е Нинова и не знае какви глупости говори. Не чух нищо рационално. Само плюене!

21

Анонимен

преди 1 месец

Ако не беше ти БСП-то можеха да имат и по-малко от 4 съветници. Ти си ракета-носител на комунистите, самата бидейки върл популист.