146

Анонимен

преди 1 месец

До 133 - Аз по голям блокаж от HR не съм срещал. Един път тръгнаха да ме разнищват, защото с новата колежка, някой ме видял, някъде, в нета, хванати за ръка ... Попитаха ме, дали съм имал "интимни отношения" с нея. Аз им отговорих, че това си е лично наша работа и се е случила преди 4 години. Какво? Да следя кого наемата, за да ви казвам, да не го наематя? С момичето се държим, като големи хора, които са били заедно известно време, ама не се е получило, обаче HR се държат като хлапаци.

145

Анонимен

преди 1 месец

И народна власт, и демокрация, и диктатура, и меритокрация, и каквато си искаш крация - ама народа като е калпав, все така ще си кара. Хайде, хайде на изборите, хайде всички на демокрацията...

144

Anonimen

преди 1 месец

Propagandni glyposti 3000 xilqdi sled 300 godini

143

Анонимен

преди 1 месец

Явно, ще трябва пак да има народна власт за да вразуми тарикатите които вземат властта.

142

Тодор Живков

преди 1 месец

Здравейте тyтманици. Ручате ли ги бананите! Ха хаа хаааа хаааааа!

141

Анонимен

преди 1 месец

До Софиянеца Я ми кажи кое поколение си софиянец, щото Софето е било едно 10 хилядно големо село след Освобождението, докато Варна и Пловдив са си били действително големи градове за България :)) Ако не ви бяха направили столица, вместо Велико Търново, дали щеше да говориш така софиянецо :))

140

Анонимен

преди 1 месец

Русия и Китай ще повишават стандарта си на живот, а населението на ЕС и САЩ ще продължи да обеднява

139

Анонимен

преди 1 месец

Полицията в Брюксел спря среща на европейски консерватори, сред които Найджъл Фарадж и Виктор Орбан. Лигата за правата на човека подкрепи полицията и е сред противниците на събитието. "Свободата на словото действително се отнася за всеки в рамките на закона, но това не означава да отворим дома си за крайната десница", обяви организацията в становище.

138

Центове

преди 1 месец

Така ще е докато властимащите са га*ню*в*ци от "непровинцията" и се интересуват от комисионните си. Те нямат интерес да има добре платени хора в "провинцията", защото стават независими!

137

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 134 : Не "хората". Работническата класа. Която крадеше яко продукция, горива, бълваше 25% брак, кръшкаше от работа, пускаше си фалшиви болнични. Сега се опитват да продължават по същият начин и рИват че им се плащат малко.

136

Анонимен

преди 1 месец

Европа се готви за война, те за заплати мислят. Сега ние българите трябва да се готвим за война. 2 седмици са нужни една част от Холандия да пристигне в Латвия да се поправи един вертолет! Европа трябва да строи логистика за военните, ЕС трябва да отделя средства за война, а не за заплати!

135

Центове

преди 1 месец

Така ще е докато властимащите са *** от "непровинцията" и се интересуват от комисионните си. Те нямат интерес да има добре платени хора в "провинцията", защото стават независими!

134

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 132 : Вече не. Ходим в чужбина, щото ни е писнало от селските ви номера.

133

Анонимен

преди 1 месец

Сравнявате несравними неща . Преди 1989 година хората бяха богати ! Истински богати , имаха семсйства , деца , парите имаха покупателна способност , много от нещата бяха безплатни , безработица 0% , престъпност много ниска , положителна демография . Всеки имаше жилище , някой имаха вили или селски къщи и това беше 99% от населението .Доста хора имаха автомобили (от магазина ) понятие Нов внос не съществуваше . В истинска държава има богати хора , в това което живеем има само лъжи !

132

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 128 : Когато някой е толкова некомпетентен, че за нищо не става : правят го HR да не пречи на истинските професионалисти, които вършат оперативната работа. За съжаление това не работи, и продължават да пречат. Примерно нашата бивша HR-ка реши да налага зелени политики и веган култура в офиса, с което моментално влезе в конфликт с мен.... и така стана бивша.

131

Анонимен

преди 1 месец

В София има също много нпо-та които дават луди пари за да рекламираш лгбтк камюнити.

130

Анонимен

преди 1 месец

Някой от т.нар СОФИЯНЦИ да не би да ходи в провинцията на почивка? На море например? Или на ски да речем? Само питам щото съм отдалеко и говоря на мьеко!

129

Анонимен

преди 1 месец

До Утка : То управлението и ЕС се молят за твоето признание и одобрение, направо не могат да мигнат! Май много на сериозно се взе?

128

Анонимен

преди 1 месец

Копейки, това че вие вземате много по-малко, не значи че данните не са верни, а просто че вие сте пълни некадърници, които освен за пазачи и за общаци, за друго не стават! Иначе да - това е средната заплата в София, като разбира се тя е брутна, а освен това има някои индивидуални професии които взимат много повече и така малко изкривяват статистиката, но иначе това са цифрите, и са съвсем реални

127

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 108 Тодор Живков само може да го реши това.