22

Анонимен

преди 1 месец

Прцел , после къща по ваш вкус , с поне 300-500 кв,м , свободен двор , това е имот !

21

Анонимен

преди 1 месец

Още е нищо , в София 5000 евро на квадрат , в провинцията поне 3000 евро . Планини , море, реки , питейна вода , плодородна земя , четери сезона . Такава красота няма как да остане ненаселена независимо дали ние ще купуваме имоти или богати чужденци .България се превръща в новото Монако , че и повече !

20

Анонимен

преди 1 месец

Аз съм наредил 8 чушкопека и един електрически казан на остъкления балкон. Чакам само първите череши и с жената почваме яко буркани. АЗ И КАЗАН ЗА РАКИЯ ИМАМ

19

Anonymus

преди 1 месец

Не съм аз ако не си купя по апартамент на месец.

18

Анонимен

преди 1 месец

Хитрите програмисти с по 30-40к месечен доход, които движим имотния пазар в София, отдавна НЕ купуваме имоти. Вече имаме средно по над 10, аз лично 26, които са с цел живеене и инвестиция. В момента цените са абсурдни и от това печелим ние, рентиерите. След данъци взимам около 40к от наеми. Тъсят се луксозни къщи до големите градове, защото хитрите програмисти избягахме от града. Хитър програмист е нарицателно за човек с добър доход (разбирай минимум петцифрен на месец), образован и кадърен.

17

Анонимен

преди 1 месец

Чудех се от червените или от зелените да си купя, добре, че експертите да ми кажат.Ама аз за по-сигурно ще взема и от сините, да не свършат.

16

Анонимен

преди 1 месец

тая тема по цял ден я коментираме има огромен балон ,който докато има кой да плаща , а то очевидно има ще продължава да се издува. цените са нереални с оглед на намаляващото население.

15

До 3

преди 1 месец

На Баце вилата в Барселона струваше смешни пари навремето (2020) нещо от рода на 2-3 милиона евро. 4 етажа с асансьор, с панорама към Барселона, двор и басейн, гараж за 8 автомобила, 7 бани. Да не говорим, колко лъскаво беше вътре. Тук за тези пари ще си купиш един етаж на артекс на зелено, ако си късметлия на първа линия на главен булевард, ако не - на кръстовище от 2 такива. И да, ако платиш в кеш, може да спазариш и едно подземно паркомясто.

14

Случаен

преди 1 месец

Разграбват се последните бройки лол

13

Чобан Ходжа PhD

преди 1 месец

Аз съм наредил 8 чушкопека и един електрически казан на остъкления балкон. Чакам само първите череши и с жената почваме яко буркани.

12

Анонимен

преди 1 месец

До пияница мистик БЕ ТИ НАЛИ СЕ ПОХВАЛИ ЧЕ ВЕЧЕ СИ КУПИЛ 2 ИЛИ 5 ИЛИ КОЛКО БЯХА АПАРТАМЕНТА. КВО СЕ ОБЕЖДАШ ????

11

баба мара

преди 1 месец

новото строителство в люлин е на много лоши места огромни кръстовища шум имръсен въздух денонощно коли мотори гр транспорт каруци кучета нар-ко-***-нитези кръстовища трябваше да бъдат подземни гаражи а отгоре засадени високидървета два мандата кмет беше от герб сега маи е от пп аз не гласувам защотоникои в общ съвет на съответния раион не реагира да се спре това презастрояване

10

пияница мистик

преди 1 месец

Дрогаре, само да ви светна нещо. Природата не търпи празни пространства. Винаги ги запълва с нещо друго. Така че не се кахърете на чужд гpoб :))) Българите били намалявали, балона щял да се спука, ала-бала портокала :))) Нито балона ще се спука, нито имотите ще останат празни. Братята римляни стават все по-богати и тарикати. Потенциални купувачи. Отделно при тази миграция идват хора от Близкия Изток с бая пари. Накрая ще сме 1 милион българи и 10 милиона чужденци, собственици на имоти :)))

9

Анонимен

преди 1 месец

Ами след като е платена тзи статийка от експертите да ми обяснят защо имотите са по евтини в Испания от България?

8

ИСТИНА

преди 1 месец

В този смисъл - статистиката от броя вписани сделки в Имотния регистър не ни дава ясна представа за моментното състояние на пазара и поведението на купувачите.

7

ФАКТ

преди 1 месец

В СОФИЯ ИМА 200 000 ПРАЗНИ ЖИЛИЩА. ПРИРАСТА НАМАЛЯ С 80 000 ЧОВЕКА МИНАЛАТА ГОДИНА

6

супер експерт

преди 1 месец

Така наречения имотен пазар е най-голямата пирамида , на която можете да се нахакате !

5

...

преди 1 месец

Статиите за имоти взеха да стават повече от тези за Украйна. Работата е ясна, тръгвам да купувам.

4

Е ВЧЕРА ПИСАХМЕ

преди 1 месец

ЧЕ ОЧАКВАМЕ ПОРЕДНАТА СТАТИЯ ДНЕС. ЯВНО СМЕ ПРОРОЦИ

3

Роки

преди 1 месец

Отчитате ми ръст на дедовия, манипулатори, стоят празни новопостроени сгради....все полека