275

Анонимен

преди 1 месец

Президентът на Казахстан: "У нас по конституция държавният език е казахски. Руският език се използва съгласно Конституцията наравно с държавния език, изпълнява функциите на официален език. Следователно тук няма противоречие. Както е удобно, така трябва да се говори. Да се ескалира истерия около езика, да се борим още повече срещу него, както се случи в някои страни, и какво имат сега в резултат на всичко това - виждаме".

274

Най-чистият град в

преди 1 месец

Света е Пхенян. А като градоустройство може би да се сравни с Рим, в най-добрите му години. Проектът на архитектите от КНДР се изпълнява до най-малката чертичка. Навремето не можех да повярвам, че в София има кръстовище "Петте кюшета"! Но го видях! Що за из.р.оди са били кметовете и архитектите преди 9 септември 1944?

273

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

272

Анонимен

преди 1 месец

Ха-хааа! Не бях виждал толкова гневни копейки накуп. Кой им бръкна в здравето? Кеф! И циклофрения. Повториха по 10 пъти репетираните си опорки и пак не се утешават. Учестен пулс, изпънати жили, вдигнато кръвно. Ако са сигурни в правотата си, ще са спокойни. Пък то - изнервени зомбита. Значи им се бръкна в здравето все пак.Ъхъм!

271

Възраждане! Време е!

преди 1 месец

Ние истинските българи чакаме с нетърпение разпада на нато и ес за да се присъединим отново към Русия и нейните съюзници!!!

270

Анонимен

преди 1 месец

Емигрантите, които докара започнаха да бият русофобите по улиците. Много ми е кеф хахаха

269

Анонимен

преди 1 месец

Няма да има западна и източна украина, а малка украйна и русия.нито корейският, нито германският сценарий работят тук. След 20г всичко ще е свършило, ЕС няма да го има в днешния му вид.

268

Анонимен

преди 1 месец

Кой едно време ти взе нивите бе русофобе? Руснаците ли ти ги взеха? Кой напляска дедо ти? Руснаците ли го напляскаха? Да ти кажа ли кой ти взе нивите и напляска дедо ти?И сега като ти върнаха нивите какво направи с тех? Работиш ли си нивите сега бе тарикат-русофобе? Работил ли си на нивата да видиш какво е? Или всичките си ниви ги продаде да си купиш кола 5-та употреба с обратен волан? Зареждаш ли я с Путински бензин бе цръвул? Ти русофобе си кеуеме недоделано!!!

267

Анонимен

преди 1 месец

Абсолютно малo-умни ли тези гущери??

266

Краваророб

преди 1 месец

Русофоби какво правите още тука, а не ходите да помагате на вашите приятели укронацягите в Донбас?

265

Путински бензин

преди 1 месец

Кой ще ви напада вас бе русофоби голищари? Какво имате вие бе? Русия има всичко и територия и безкрайни ресурси. Вие русофоби геiропейци имате едни голи duпари. Русия ще ви нападне само за да ви раздроби svинктерите!!!!

264

Анонимен

преди 1 месец

"Изостаналата" социалистическа Корея (КНДР) произвежда ракети и всякакви високи технологии. Населението на Корея расте, докато Бг е в демографска катастрофа. Потърсете в Гугъл напишете "Пхенян", вижте облика на града. Сф прилича на разбита, изостанала кл0ака в сравнение с Пхенян. Корея е само една, защото южната част е п0робена от кравария отдавна, точно като Бг сега. Време е за освобождение от Zападното Zл0! Слава на Чучхе, долу западните т0талитарни режими!!!

263

Луков марш=ГоМно

преди 1 месец

Нашите нацяги са много смели. За 2 години отидоха само 5 нациста (некви футболни хулигани беZделници) да се бият за усссрайна. Единия бели картофи. 3-*** избягаха, 5-тия приятеля на Расате го денацифицираха хахахаха

262

Анонимен

преди 1 месец

Да вдигат една Брелинска стена и да се приключва.Самите укри по между си ще се избият,защото Виктория Ню Ленд на Майдана им е раздавала хапчета,от които са се побъркали и после са ходили по психиатрии.Питайте самите организатори на Майдана и ще го потвърдят.Вероятно са били на основата на ЛСД.Още халюцинират неща,които не съществуват и на своите съграждани налитат.ЛСД никога не пробвайте...даже от първия път може да отключи шизoфpeния и после цял живот да сте по психиатрии.

261

Анонимен

преди 1 месец

Съветска България произвеждаше компютри и роботи, а атлантическа България бере ягоди, мие Zадници и възпитава _шайка русофоби!

260

Край за Геiропа

преди 1 месец

Видяхте ли в западните църкви как trаверси се въртят на пилони, как се женят едноп0л0ви и как са превърнати в сатаниски сб0рища? Губ бай западна транс-банбино

259

Слава на Русия

преди 1 месец

Русия мачка нацягите и наетото натовско дришньо и напредва стремително на фронта. Русия направо пържи нацягите и натовците още в хотелите, преди да са се добрали до фронта. Русия ви пръска русофобчета и аз съм много доволен муахахаха!!! Вчера са 0праскали френския легион в Славянск.

258

Еврокл0ака

преди 1 месец

Москва е чиста, подредена и красива, а париж в0ни, по улиците е пълно с 0тпадъци и плъхове. Париж е една в0няща западна кл0ака!!! Само Шопландия (Сф) е по-голяма еврокл0ака от париж

257

Слава Урине

преди 1 месец

Под Авдеевка е унищожен главатаря на френските нацисти и футболен хулиган Сезар Ожаро. Членувал е в групировката на нацистката френска организация "Парижките Зуави". Заминава за така наречената страна украйна и постъпва в нацисткия полк "Азов". Денацификацията си върви с пълна пара. Няма прошка за нацягите!!!

256

Лукова глава

преди 1 месец

Русия е велика сила и разруши икономиките на запада за 2 години. За 2 години Русия изпрати над 2 млн укронацяги и натовски наемници на вечна командировка при бандера. Нашите нацяги/демократи отиват при Луковата глава. Нали бе?