75

Анонимен

преди 1 месец

До анонимен *** - Според коментара ти бих ти дал около 14-годишна възраст. Или и това ти е много? Взимай джобните от родителите си и отивай да си купиш сладолед, вместо да пишеш глу_пости в нета. Хем ти ще се чувстваш по-щастлив, хем останалите няма да четем плоски коментари под статиите. Добър апетит!

74

анонимен келеш

преди 1 месец

кАпейки в България сте гости и то неканени за разлика от украинците!Дръжте се прилично,че скоро може и малкото което сме ви разрешили ,това да пишете под новините и него да ви го забраниме:):):)

73

Анонимен

преди 1 месец

Атомните не прощават прехванати отгоре отдоле все тая

72

ЧИФУТЛАНДИЯ СЕ ТРЕСЕ

преди 1 месец

Иран решиха да пратят малко фойверки -- всичко е с цел да успокоят иранският народ че има ответен удар срещу ционистите--Ударът е съгласуван със САЩ и часове след изстрелването на дронове и ракети -САЩ са пратили изтребители за да свалят целите===Това е просто визитката на Иран че не се шегува и може да удари наистина Израел-- Това е едно предупреждение срещу ***--ВТОРИЯТ УДАР ЩЕ БЪДЕ МНОГО ПО СМЪРТОНОСЕН--ЧИФУТЛАНДИЯ НЯМА ДА ОТГОВОРИ СЕГА -ЗАЩОТО ЦЕЛИЯТ СВЯТ ВИДЯ ХОЛОКОСТА НАД ПАЛЕСТИНА!!

71

Анонимен

преди 1 месец

Обладаните pycopoби които официално приеха исляма и 'Джихад Христянството' пръскат мозък пак в коментарите. Ако ги слушаме, то значи Израел вече е занулен и тотално унищожен (clown)

70

Очакваше се

преди 1 месец

5-ти американски флот стациониран в персийския залив и 6-ти американски флот в средиземно море да прихванат дроните и да спрат атаката. Защо не го направиха?

69

Хаха

преди 1 месец

Дрън-дрън, това ни казва публикацията ,.. Все пак по- малко лъже - другите казват 99, а тук вече е 90 процента успеваемостта. Истината е само една - ако зад гърба си нямат ФАЩ, аятоласите отдавна да са им разказали играта. Такива публикации не помагат.

68

Анонимен

преди 1 месец

Тръгнали *** да се надпреварват с една от най-технологичните нации

67

Анонимен

преди 1 месец

понеже чета тук големите "икономисти" във военното дело как са сметнали всичко до последната стотинка та да попитам русия колко изхарчи за 3 години или е неудобен въпрос.

66

Анонимен

преди 1 месец

ТО ЕДНА АТОМНА СТИГА

65

Анонимен

преди 1 месец

Вчера бяха 99%, утре ще са 85%.

64

Нов тип заплаха.

преди 1 месец

Опасността е че Иран са готови да агират. Това е нещо ново. Нещо което единствено реагиращия бивш СССР не никога не беше правил.

63

Анонимен

преди 1 месец

Онази нощ Иран изстреля към 300 единици (170 "Шахеди", над 30 управляеми ракети, като 10 от тях свърхзвукови и към 120 балистични ракети). 10% пропуски означава че всички управляеми ракети са минали без препятствено. Със сигурност се знае, че всички свърхзвукови ракети са си достигнали целите и са "пробили" т.нар. "Железен купол"! При това разходите на Иран за атака спрямо разходите на евреите за отбрана са около 1-към-то-10......

62

Анонимен

преди 1 месец

Глупости на търкалет, 70% от свалените ракети и безпилотници са прехванато от самолети на САЩ и Великобритания. А израелците са истреляли ракети за над милярд долара да свалят 20% безпилотници за жълти стотинки. Поразени 3 бази от която една секретна. Голяма ефективност

61

Анонимен

преди 1 месец

честит рамадан копейки спазвате ли канона да не сте гладни *** калрабини сте знам ви аз.

60

Испанеца

преди 1 месец

Има клипчета как ракетите на Иран - свръх звуковите удрят една след друга базата на Израел . Без да могат да им направят нищо .

59

анонимен келеш

преди 1 месец

кАпейки вашите ирански братя май нищо не направиха вчера:):):)За сметка на това Хамас изчезна от лицето на Земята:):):)

58

Пепи

преди 1 месец

Според някой коментатори , целта на многото дронове и евтини ракети е била заблуждаваща . Иран имат ракета която е почти като Искандер на Русия . Пуснати са около 20 и са минали половината . Тоест 50 процента . Тоест щит няма . Има щит за аматъорски дрончета и ракети от втората световна война . Но срещу ново оръжие - щита не действа .

57

Турко-циганска драма

преди 1 месец

Поредна, но не последна.!.

56

Анонимен

преди 1 месец

Това си е като да забиеш юмрук в лицето на училищния хулиган и да го проснеш на земята пред цялото училище. *** имат топки, определено. Имат и ракети явно.