90

Анонимен

преди 1 месец

Сащ нали пробваха. Тръмп като беше нали започна търговска война с Китай? Е? Как приключи? В момфнта гледаме последиците от загубата мацсащ. Ние сме им колония и затова има инфлация и информационно затъмнение. Да са живи и здрави китайците че не решиха изведнъж да фалират америката а постепенно. Че иначе Голямата депресия 2 щеше да ни се стори като чума и метеорит едновременно.

89

Хемус

преди 1 месец

,Персите не са решили,не са унищожили клингонците!

88

прав си

преди 1 месец

До без упойка Жириновски беше казал,че "българите са бо кл ука на Европа!"

87

предчуствие

преди 1 месец

че с аятоласите ще се приключи , да се готви женският полов орган.

86

без упойка

преди 1 месец

В Бг е пир по време на чума.Ще си платим като нация за безгрижието, лигавенето и вечното ни егоцентично егоистично държание пред света.Ще платим за злобата, която насаждаме в децата , че медиите ни лъжат и дезинформират , че сме прогонили морала и Бога от земите си.И като теглим чертата на това вакханийно съществиване ще открием нация от объркани страхливци, които даже не могат да предстажат едни избори и една война, но всеки ден се тикат да "анализират" нещо си в медиите.

85

Анонимен

преди 1 месец

Тук по лайковете виждам как много хора, както винаги, реагират първосигнално. Както атаката на Хамас не беше случайна, така и удара на Израел не е. Великите сили си разменят ритници под масата. Подготвя се почвата на глобален световен сблъсък, който ще определи кой е шефа. Америка готви глобален конфликт с Китай, който ги измества икономически и държи една трета от дълга им. Руснаците са полезният *** в цялата картинка.

84

Анонимен

преди 1 месец

Историята с изчезналото безследно оръжие", доставено на Йемен като военна помощ, можеше да не се разчуе. Поредният грандиозен гаф на администрацията на Барак Обама бе оповестен от репортерите на Вашингтон пост, който драматично смени новинарския си подход, откакто стана собственост на милиардера Джеф Безос, притежател на търговския интернет гигант Амазон.Пентагонът засега отказва да коментира, но признава, че не може да установи "какво точно е станало с въоръжение за половин милиард"

83

Анонимен

преди 1 месец

Иран само чака шифрограма от Кремъл, да приключи с Израел!

82

Чети кухар

преди 1 месец

Американски въоръжения за 500 милиона долара са попаднали в ръцете на терористи от Ал Кайда в Йемен, твърди в.Вашингтон пост.Ислямистите дори откраднали над 20 скъпи коли, собственост на САЩ, от летището на столицата Сана. Возилата били задигнати от паркинга на аерогарата, където били зарязани от евакуиращите се американски дипломати.

81

Анонимен

преди 1 месец

Иран не са арабели. Даже до преди 30 години бяха във война с арабелите от Ирак.

80

Сандокан

преди 1 месец

До нищо добро, най-вероятно!...

79

Анонимен

преди 1 месец

Да, само от израел ще получават оръжия мюсулманите. Даже и на еврейското крав мага ще ги обучат. Да ти имам опорките. Всеки знае че сащ въоръжават ислямисти. Не друг , а сащ. Дори в Йемен!

78

Анонимен

преди 1 месец

Иран приключва за час, два при война с Израел. - Аха... И руснаците щяха да маршируват победоносно в Киев за 6 дена.

77

Анонимен

преди 1 месец

Не дразнене арабелите, че не смея да отида в МОЛ!

76

Анонимен

преди 1 месец

Всички въоръжени до зъби ,а само нашите военни са с щембаци и не знаят даже , че САЩ са в НАТО.Армията ни е посмешище.

75

Анонимен

преди 1 месец

Кюрдите в Ирак и Сирия редовно получаваха оръжия от Израел. Целта беше да създават размирици.

74

Анонимен

преди 1 месец

*** ин, какво мисли по въпроса?

73

Анонимен

преди 1 месец

"Това включва всички фабрики за дронове" - Според теб колко големи са тия дронове? Ти как си ги представяш? Колкото пътнически самолет? Нека ти обясня. Такъв дрон всеки човек по света може да произведе дори вкъщи, след като му обяснят как. Стига ръцете ти да не са завpяни отзaд.

72

Анонимен

преди 1 месец

66 армията на ердоган по едно време беше на три континента. Само се заканваш ти. Ердоган отдавна е казал че няма да пита нато за нищо. И не ги и пита. Прати армията в Ирак и смаза иракските кюрди. Които американците въоръжиха и ги считаха за съюзници, а после ги изоставиха на ердоган. Мисли преди да пишеш глупости.

71

Аноним

преди 1 месец

Израелци бомбардират и джамии и църкви,те освен тях си не уважанат други.те си мислят за богоизбрани