121

Анонимен

преди 2 месеца

Този път това влечуго е право не даваме достатъчно на Украйна. Крайно време е всички фенки на Укрофашистите, неолибералните .ърши и Евроатлантици и всякакви такива .оклуци да заминават на фронта. Както и Тагаренко Соломон Паси и син, анонимен ***, Зозо, Сата Нато, АнонимеН, и други подобни .лигофрени вместо да стоят тук и да пречат на България.

120

Анонимен

преди 2 месеца

Няма да си разваляме ''успехите'' , които продължават да са все ПО-НАДОЛУ , И ПО-НАДОЛУ !

119

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 2 месеца

Хайде не си затваряйте очите. Ей тоя на снимката го направиха министър защото беше обещал да прати българи в Украйна. Той си мислеше, че българите се манипулират толкова лесно като укрите и без проблеми ще набере формирование от редовната армия и запасняци. Всеки запасняк викан във Военно Окръжие обаче правеше скандали, а голям брой от редовните шишковци започнаха да напускат, никой не искаше да почва работа в армията. Плюс няколко похода за мир, един от които мина до неговия дом и посолствоТо.

118

Анонимен

преди 2 месеца

България ще остане в историята като руския сателит с диктатурата и убийствата и гоненията на народа и накрая с разграбването на държавата.

117

Браво на Тагаренко

преди 2 месеца

Велик Премиер! пак ще Гласувам за него от ПропадналитеЖълтиПавета!!

116

Анонимен

преди 2 месеца

Да, пропуснали сме да им дадем Тагарев! Бързо да поправим тази грешка!

115

Анонимен

преди 2 месеца

Експерти на германския Бундестаг: Руски удар по френски части в Украйна няма да е основание за колективен отговор на НАТО."Ако военни части на държава - членка на НАТО, участват в колективната самоотбрана в съответствие с член 51 от Устава на ООН на страната на Украйна в конфликта (между Русия и Украйна) и същевременно бъдат ударени от другата страна (Русия) по време на военните действия, това не представлява основание за прилагане на член 5 от Устава на НАТО", съобщава агенцията ДПА

114

НИМРОД

преди 2 месеца

Даваме толкова, колкота да бъдем обявени от Русия в УЧАСТНИЦИ в тази война!! КОЙ ЩЕ ПЛАЩА РЕПАРАЦИИТЕ ПРИ ПОБЕДА НА РУСИЯ БЕ ТАГАРЕВ?!! Твоята съдба и тази на ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ от ГЕРБ , ДПС , ППДБ е ясна!! Тя не е интересна за нас!! Вас кучетата ви яли!! Заложихте съдбата на държавата!! Отново сме пред поредна НАЦИОНАЛНА КАТАСРОФА!!

113

БАНко

преди 2 месеца

КОЙ ЩЕ НАСЛЕДИ НА ФРОНТА ПОСЛЕДНИТЕ УКРАИНЦИ , ТАГАРЕНКО ???

112

Зорница

преди 2 месеца

Къде човек може да се запише да отиде на фронта в Украйна, за да умре за свободата, демокрацията, отстоявайки политиките на велики хора като Борис Джонсън, Джо Байдън, Макрон, баба му, г-н Делян Пеевски, Кирил Петков, Бойко Борисов и Лена Бориславова? За един приятел питам....

111

Маугли

преди 2 месеца

Този плешивец изтрепа хиляди руски момчета. Дали Путин ще му прости? А дано,ама надали!

110

Разбира се,

преди 2 месеца

не всичко, а само каквото си изберат! :D

109

Българин

преди 2 месеца

Тагаренко,скоро ще отговаряш пред народа,няма разминаване! Сега се гърчиш,като настъпен червей,обясняваш се,но няма милост! Ще дойде време хората да те съдят,за предателство към Родината в служба на чужда държава

108

Юлия

преди 2 месеца

Българи, продавайтебвсичко, купувайте биткойни и идвайте на Запад. Тук е чисто, екологично и има Кока кола на корем. Западняците ви чакат с нетърпение....

107

Анонимен

преди 2 месеца

Поредният министър-бушон, който си седи на топло в канцеларията и не слиза на терен за да види състоянието на ресорът, който управлява!

106

Украйна март 2024

преди 2 месеца

Германия март 1945

105

Българка

преди 2 месеца

Тагарев има честни очи. Според мен много обича Украйна и е готов да даде живота си за нея и Джо Байдън.

104

Анонимен

преди 2 месеца

На Зеленски му остава малко време.

103

Анонимен

преди 2 месеца

Българите които отидоха на запад сега един след друг се връщат... с проваления си живот на слуги.

102

правилно, учете!

преди 2 месеца

До Учете история - Русия пет пари не дава за вас, не сте нужни на Русия, жалки цървуланковци предатели, и САЩ не ви искат. А когато Одеса стане руска и Русия стигне до границата с Румъния, за американските бази в бегето ще стане горещо. Учете история, къде бяхте 500 години, и пак там ще се върнете.