67

DW =WC

преди 2 месеца

Иска ви се, гнойчОВЦИ

66

Хитра лисица

преди 2 месеца

Е Лукашенко, но и той от много тънки сметки ще влезе в капана.Сега вдига пушилка за да угоди на Путин, но едва ли е чак толкова *** та да си позволи нападение над страна от НАТО.Тогава Беларус ще бъде прегазена, той няма никаква подкрепа сред населението и опозицията отдавна му точи ножа!

65

Червените Бригади

преди 2 месеца

Беларус се готви за вътрешен преврат.Вече на няколко пъти опитаха,но ги ссмачкаха.има създадено нелегално движение което може да прерасне във партизанско движение ако беларус се обърка и обяви война на НАТО.Кой е Беларус че да обявява война на НАТО? Все едно Албания да обяви война на НАТО.Нали се сещате че ако Русия тръгне срещу НАТО,това ще е световен конфликт провокиран от Русия.И защо Беларус ще напада НАТО? Ами тъпо е.

64

Анонимен

преди 2 месеца

До Христо Христов - ти си ценен кадър за руската разведка, що не ходиш това да го изложиш на еленовъда и да напада НАТО и да не и бави

63

Анонимен

преди 2 месеца

"На всяко нарушение на държавните граници ще отговорим с унищожение. Те разбират само езика на силата", каза Бацко.

62

Христо Христов

преди 2 месеца

Най-доброто в немската армия са униформите за бременни танкисти, които Урсулата поръча. Може би защото НЕ СА шити в германия.

61

Христо Христов

преди 2 месеца

Според Вики, 200 000. Според медиите имат снаряди за 2-3 дни. Според фактите: нямат никакво свястно оръжие. От 12 нови машини Пума и 12 те се оказаха брак на първите тестове. а Леопардите в Украйна дето миночистачите чистят мини като се гръмват върху тях няма какво повече да се пише. ПП. Продадоха на Гърция 4 подводници от известната корабостроителница в Кил срещу 8 милиона подкуп и едната не може да влиза в открито море, защото е крива, а друга също с неотстраними по-малки дефекти. Факти.

60

Хм

преди 2 месеца

Колко много индивиди с мозъчен дефицит мечтаят да се върне рушистанското потисничество!!! Да ходят с униформи като севернокорейците, да манифестират прославяйки сатрапа от кремлин, да почиват само по социалистически плажове и за награда от Коминтерна да пътуват до москва. И най-вече да се съмняват във всеки около тях, който е потенциален КГБ-еец. Жалки копейки!

59

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя умник научи ли, че Балтийско море стана натовско езеро?

58

макрон ги провокира

преди 2 месеца

с дъртия чех . Ще влезнат в Киев . това е .

57

Мустакатия

преди 2 месеца

Със тези провокативни прояви си го простят

56

Анонимен

преди 2 месеца

Бундесвера по официални данни има 500 000 личен състав. Дали е така, не знам.

55

Анонимен

преди 2 месеца

Отан е струпал войски на западната, северната и даже южната граница на Белорусия. Западът не остави избор на Бацко и той е длъжен да се готви за военна конфронтация.

54

Анонимен

преди 2 месеца

Учител и на путин и на лукашенко е един единствен- Адолф Хитлер. И в двете държави- Русия и Беларус господства откровен фашизъм с всички негови прояви включително и военна агресия срещу съседни държави. Все някога ще си го получат гадовете!

53

Анонимен

преди 2 месеца

Беларус не е фактор, народа е готов за революция от години, една война само ще ускори процеса. Армията им е една голяма нула, НАТО ще ги изпари за секунди.

52

Факт

преди 2 месеца

До колкото виждам Беларус си стой там а НАТО напредва и я заплашва.

51

Христо Христов

преди 2 месеца

До 25 "Не четеш дрогарю, не четеш! Германия имат 200 000 професионална армия, самолети и оръжия, които не искат да дават на Украйна." - туй в някоя книжка от 1941ва години Али го прочете? Защото anno 2024 германия няма НИЩО от това, което пишеш.

50

Анонимен

преди 2 месеца

Още Полша не е загинала...!

49

Анонимен

преди 2 месеца

Тва Беларус беше с ония тик ток нинджите дето скачаха и танцуваха с военни униформи ли бре? Малкия Дисни Ленд ли бяха тия? На Вова левото мъденце?

48

Анонимен

преди 2 месеца

До Консерви - не само, а как украински земеделци теглеха с трактори руски танкове и БТР, които бяха зарязани, че няма тунджа