160

Анонимен

преди 1 месец

Нови служби трябват защото "политически проекти" в България са рецидиви на прасетата от шесто , да горят в ада начело с тодар Живков Свинаров

159

Анонимен

преди 1 месец

Последните 34 години са най-срамната част от историята на България , дълго ще се говори за тях . Българския народ никога не е бил толкова лъган , унизен , грабен , подтискан като през пол+аледните 34 години .Българите сме велик народ , а произведения като Бай *** , трябва да излязат от учебната програма . Горе главите , имаме вековна история , трябва да накажем всички които бяха в телевизора от поледните 34 години и смело напред .

158

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Закривайте ТЕЦ но давайте по 1000 лева пенсия защото часника не дава пари а иска работа.

157

Мнение

преди 1 месец

Преди изборите трябва да осъдим престъпленията на Борисов, Цацаров, Трифонов, Пеевски и Доган и да върнем десет милиарда лева в бюджета на България

156

Анонимен

преди 1 месец

Срам и резил! Тия където щяха да изчегъртват се молят на неизчегъртаните да останат още на власт! Тая пасмина да се омита от България!

155

анонимен келеш

преди 1 месец

Съветникът на Чорапа,агент ДС Майстора сега генномодифицира в лабораторията "нов проект" пак със децата на другарите комунисти,които вече не били комунисти,а модерни бизнесмени:):):)Славчо синът на онзи другар с Хладилния Завод го готвят за шеф на проекта,защото много му знае устата:):):)

154

Анонимен

преди 1 месец

киро няма любовница в чужбина. Неговата е тука- мустаканката. И дете има от нея. цъклю също няма любовница, защото има любовник, но това е друга тема.

153

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Пак ще измислат некой мини ГЕРБ. По-малък но много по-зъл като ПП и ДБ.

152

Анонимен

преди 1 месец

Нема страшно ГЕрб и ДПс и техните протежета Възраждане и Славчовци са връщат след изборите на бял кон!!!! Народът това иска

151

Анонимен

преди 1 месец

Демокрацията недемократична дело на нагли евроатлантици . Само членството да не изстървен и нов евро проек ще им дадем . Важното е да няма промяна до самия край на България .

150

На следващи избори

преди 1 месец

Да си знаете, грасувате за Боко получавате Кирчо! Гласувате за Кирчо получавате Бойко! Те пак ще се коалират и същото ще се повтори..

149

Анонимен

преди 1 месец

Ами като си отидат всички кой ще дойде начело на властта? Няма и никога не е имало държава без управляващи.

148

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 134 - Беше очевиден ход. Това, което не се знаеше, дали Борисов ще счупи сглобката на кметсктие или в края на "ротацията". Очаквах, да е на кметките и се изненадах, когато не гонаправи, но като видях "представянето" на ПП, всичко ми стана ясно. Дори им харизаха София, която пак ще си контролират, когаот изчистят ПП от властта.

147

Анонимен

преди 1 месец

Като в публичен дом, старата труженичка Денков, като евтина а ни уверува, че е девствена отново и отново! Докарват свежа а Габриел в публичния дом от друг публичен дом в Брюксел и тя уверява, че е девствена! И от нас се очаква да верваме!

146

Анонимен

преди 1 месец

Те ще избягат в чужбина. Повечето са двойни и тройни агенти на Турция, Русия и САЩ. Имат си деца и любовници в чужбина. Имат даже гарантирана рокфелерска пенсия от България, която изнасилват без да свършили едно почтени нещо през цялата си "кариера" на "магистрати, бизнесмени или политици " , по скоро обратното. Те имат страх само от смъртното наказание, по съветски. Еми ще върнем смъртното наказание в конституцията за запазим гражданите за европейското развитие на България от убиеца на народа.

145

Анонимен

преди 1 месец

Реално корупцията в България се дирижира от Москва. Надеждата ни е в това Украйна да спечели войната и режима в Кремъл да се смени. Тогава и България ще тръгне рязко напред. Иначе ни очакват лоши дни.

144

Анонимен

преди 1 месец

Аз лично,за Американофили,няма да Гласувам повече!!

143

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 131 Не само филтирте, но цели системи се сменяха с чисто нови и то в последните 4 години. ПП извъртяха нещата, да се внася ток от чужбина, който ... не винаги е евтин, а после ни показват, как "от ТЕЦ-ове изкарваме 35% от ненергията си, а от панели 33%", тотално игнориарйки факта, че бап тогава ТЕЦ работи на 12%, че 12:30 на обяд, без да вкарват масивния внос, като изобразяват нещата по изключително подвеждащ начин. А последното е, че щяло да се прави индустирална зона ... без ток.

142

ьаьаьаьа

преди 1 месец

До АнонименИма кой да защити БГ. Просто хорта трябва да гласуват, а не някой да им върши на тях работата. Който не гласува, значи е доволен от парламента. Аз винаги гласувам, но има разни дето не гасуват и другите дето искат да крадат от мен, а те са твърде много. Всеки иска да краде от всеки , но така не става. Крумски закони му е майката

141

Зозо

преди 1 месец

Хахахаа, нов проект със стари комунисти и техните деца не става.