78

Анонимен

преди 2 месеца

Така си е, за 35 години "демократчетата" съсипаха тая територия, от страна с водещи технологии на световно ниво в много области и среден стандарт на живот стигна дъното. Има статистика...Както каза професорът, такъв си е материалът.

77

Гооооолем праз

преди 2 месеца

ГЛУПОСТИ БЕЗ КОМЕНТ!

76

леле

преди 2 месеца

През 1997 г. една българска майка ,,,,, пепи го е написал два пъти за да е по дълга статията хахаха

75

Анонимен

преди 2 месеца

През 2100 името бъ;гарин вече ще е забравено от едно поколдение.Територията ще напомня Газа и ще бъде бомбардирана от САЩ за ислямски терористи.

74

ДОЛНЮ

преди 2 месеца

ИЗТРИХА....ПА.РА.ЗИ.ТИ.ТЕ ... ВЕЧЕ ЧОВЕК ЗА ДА КОМЕНТИРА ТРЯБВА ДА ИЗПОЛЗВА САМО "КУ " "КЮ"

73

Незабавна

преди 2 месеца

пълна лустрация и конфискация на капиталите на комунистите и свързаните с тях лица, ако искаме да я има България.

72

Анонимен

преди 2 месеца

До Унищожават ни факт Определено няма да оцелееш,защото си перко!

71

българина

преди 2 месеца

никой не ни е виновен. нашите партньори ни тикат натам, а ние се съгласяваме. Глупостта ни е пословична още 1444 г при Варна се е видяла, в битка почти няма българи, прочетете, защо 1828-29 войната се е водила изцяло на наша територия, но са освободени Сърбия и Гърция, *** не разбрал какво става пак! днес е същото, не разбираме какво става и глупостта ни ще ни затрие, абсолютно закономерно!

70

Леля чичо

преди 2 месеца

Начиии моята прогноза е по точна аз давам 50% шанс че ще намалее, или 50% че няма да намалее

69

Унищожават ни факт

преди 2 месеца

Американците така унищожиха Хаити с честоти(според Хаитяните Вудо) и милиции, а нас трепят и чрез МВР, ДАНС, Прокуратура и политици! България няма да оцелее, няма шанс!

68

...

преди 2 месеца

До 2100 година ,няма да сме живи за да видим какво ще стане с демографската криза, но без паника, братята роми са бъдещето на България. Ха ха ха.

67

Анонимен

преди 2 месеца

Ето ви плана Ран-Ът.Намерете си сами информация в интернет и си го прочетете."Съюзниците ни" са виновни.Дано им се върне на душманите!Да си се "съкращават" сами себе си,а не нас!Извършили са грях спрямо целия български народ.

66

мдамм

преди 2 месеца

Не е вярно, в БГ стандарта до 10-тина години ще се изравни с ойропата, и ще стане привлекателна дестинация да си остават хората, вместо да мият чинии в гермяния за по 100 ойро на ден, ще бачкат за по 80 в бг. Хайде намерете в София някой да бачка за под 1500-2000лв (80-100 ойро на работен вен), за каквато и работа да е - сертиьтор, шофьор, чистач. Въпрос на време е да се вдигне и в останалите градове, села и паланки.

65

Те са Сатанисти

преди 2 месеца

СДВР изповядват Сатанизъм, не ми се мисли какви роми са полицаите в провинцията - тези прогонват и убиват Българите години наред, а вие спите!

64

Анонимен

преди 2 месеца

Каквото е песимистично за България, е оптимистично за човечеството.

63

Анонимен

преди 2 месеца

Около 3 милиона от които половината бели, отделно ще има прииждащи много тъмни субекти. Аз реално очаквах края на България около 2100 г. но явно ще успеем до устискаме до към 2120-2130 г.

62

Аз съм оптимист!

преди 2 месеца

Еми значи ще останат само индианци и ИТ-та. А може и индианците да са станали ИТ-та.

61

Makedon

преди 2 месеца

Ako be taka treba...... eden Bolgsrin da ne ostani.....

60

Анонимен

преди 2 месеца

Спомнете си предсказанието на Ванга - война и тежки бедствия в Европа, но България ще остане незасегната. Така че, може и да се случи да се окажем пренаселена територия.

59

До Анонимен 62

преди 2 месеца

Ти си описал истината за демографското ни дередже. Мъжете не искат да се "връзват" с брак, а да си поергенуват докато могат и дори на 50 г. се правят на тийнейджъри-плейбои. Затова има и толкова много жени стари моми.Не искат да са такива, но просто няма желаещи брак мъже.Едва през последните 20-25 години жениците се осмелиха свободно да раждат без брак, за да не останат сами на старини. Но за съжаление отлагат извънбрачната си бременност чак до 40 г., надявайки се все пак да си намерят съпруг.