200

Анонимен

преди 2 месеца

"Отговорност за нападението пое "Ислямска държава"... Каква ти "Ислямска държава"??? Глупости на търкалета! Ако е "Ислямска държава" - Къде са исканията за унтервюта с журналисти? Къде са самоубийците? Къде са "шахедските пояси"? Къде са виковете "Алах Акбар"??? КОГА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА Е ПРАВИЛА ТЕРОРИСТИЧНИ АТЕНТАТИ ЗА ПАРИ??? И по- точно - За "жълти стотинки"??? Глупости и лъжи, а също и ефтина пропаганда! Но следствието ще покаже кой всъщност е организатора.

199

Nightwatch

преди 2 месеца

Руснаците са за бой. Какво чакат? То търпение до време. Вместо да изпепелят тази прерия наречена Америка и да приключат с проблема веднъж завинаги, те се правят на дипломатични и ко? Разни селляци им аккат на главата, натискай бутона и след 20тина минути ще има гробна тишина отвъд океана :)))

198

ХРИСТА ХРИСТОВА

преди 2 месеца

ТОЗИ УКРАИНЕЦ НА СНИМКАТА ЩЕ БЪДЕ НАКАЗАН!

197

Bormann

преди 2 месеца

Скоро ще почнат да пеят като чучулиги и ще си изпеят всичко :)))

196

Nightwatch

преди 2 месеца

На фюрерчето и компания много време им отне да се изкажат по въпроса. Цели 20 часа по-късно намериха украинската следа. Дано скоро се приключат КГБ филмите му.Съболезнования на изстрадалите невинни руски граждани!

195

ами..

преди 2 месеца

Във всички държави, които имат проблем със САЩ или Израел по някое време от ИД им организират атентат. Все едно като по поръчка.... Да се чудиш !!

194

Анонимен

преди 2 месеца

Кога Русия изравняваше Сирия със земята мълчахте, сега изненада!

193

али

преди 2 месеца

За какво и е на ИД да прави атентат в Русия ? Този атентат няма нищо общо с ИД и това е поредното доказателство, че ИД е фасадата (маската) зад ,която се крият определени държави и слуби за да може да си прават мръсноте политики....

192

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя Зеленски, хем фашист хем евреин хем джихадист .......Последно кое ?

191

Е сега мангАЛИте

преди 2 месеца

Ще се интегрират в урановите мини,да разберат от къде идва тока за минаретата?

190

187

преди 2 месеца

Еднопосочен за теб към блатная да им ближеш задниците мишкa

189

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 194 Когато видя някой да изпитва задоволство от мъчения, винаги ми изниква Белене в главата. Трябва да си психично нездрав, за да имаш такова отношение.

188

Анонимен

преди 2 месеца

Много ми харесва как за начало са го разкрасили. А в затвора какво го чака, та ще му се прииска да е мъртъв.

187

Анонимен

преди 2 месеца

да 191, е го пак Белене му в главата. Какви права може да има терорист убил 133 цивилни бре ***.

186

Идиоти

преди 2 месеца

Дори на децата в децката градина стана ясно,че ***.к.и.н не става за нищо и трябва да си ходи, защото ще съсипе тази държава Русия. Стигна до тук да снима филми с 4 маймуни, които са психично болни и да лъже,че украинците са му виновни. Много е зле,тези методи на КГБ от 60 те години вече не са актуални в днешно време. Иска още 500 000 души да мобилизира, ми кажи си. Защо трябва да избиваш 150 човека за да може да го направиш с твърда ръка. И без това нямаш опозиция реално.....

185

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 188 Много кариери като надзиратели в Белене отидоха напразно, нали другаре. Язък, че падна комунистическия режим и ви лиши от светло бъдеще.

184

Анонимен

преди 2 месеца

До Бай Юналсега ще им прочетат правата по руски а такива будааали като тебе сами ще си турите бомбата и вървете при вашия мъченик ще видите какво е да си мъченик

183

186

преди 2 месеца

Защо пишеш така за любимите си руснаци? Нали Украйна била руска и там живеят руснаци, ти *** ли си?

182

Анонимен

преди 2 месеца

Първия като го разпитваха при залавянето нещо шикалкавеше, и офицера каза спрете камерата за малко. Гледам днес се е подул от зъб. Пяна му излизаше от устата.

181

смях

преди 2 месеца

обаче, тия диваци, нискочелни индивиди, действително са безмозъчни твари. Как може да направиш подобно дело, да се качиш на колата, да караш и да се надяваш, че няма да те хванат. Това да не е България.