80

Анонимен

преди 2 месеца

Простото ще намери нещо по-добро на косматото. Как така ще се излага с малък стар автомобил като RAV4. НАП и застрахователите да се намесят, има нещо куцо.

79

Анонимен

преди 2 месеца

до 71 Свидетеля със замръзналите спирачаки.... А бе човек, возих се с шофьор който беше педант по отношение изправността на колата си. Имаше някъде 2 милиона километра навъртяни зад гърба си. Цял живот е карал бусове. Тойотата му беше на 20 000 километра, всичко изправно....возя се аз с него и няма проблем със спирачките, но стана през нощта - 15 градуса и на един завой като тръгна да намалява, няма спиране. Добре че опитен включи веднага на по-ниска, на по ниска и избегнахме най- лошото.

78

маалатъ

преди 2 месеца

Крадецъ предпочел Джипъ вместу Ленчету на Кирчу! -)))

77

Българсият Народ

преди 2 месеца

Пак на Загуба, щото с Чии Пари мислите е Закупен?!

76

Анонимен

преди 2 месеца

Как частно лице подава жалба за автомобил на дружество на което не е представител???

75

Анонимен

преди 2 месеца

До IQ 3.14 - абе ти какъв ези говориш? Пишеш на кирилица, ама не е български...

74

Едни сУмнение ме...

преди 2 месеца

"Мирослав Иванов, който живее на семейна начала с Бориславова и е баща на дъщеря й ***" Дали е "баща" въобще не е сигурно... ама въобще!!!

73

Коментарът тук

преди 2 месеца

Може да бъде само един - егати и скапаната държава! Държава в която се краде от години, всеки знае кои са крадците и никой не си мърда пръста да наложи ред!

72

Миро feat Киро

преди 2 месеца

- Откраднаха ми колата!- Ходи ли в полицията?- Ходих, не са те!

71

Хъмфри

преди 2 месеца

Тая е толкова "красива",че може да участва в Ергенът.

70

да си кажа

преди 2 месеца

Да ви кажа. Бил съм из Европа, Тайланд, Дубай, Китай, Египет. Изключително много се карат Тойота по тези места.

69

До iq

преди 2 месеца

Ако щеш вярвай един Ланд Крузер (нов) точно с блокаж го спасиха, че един го откраднаха, как го монтират, принципа на действие какъв е, не знам но го правят, вероятно през електрониката, който трябва знае

68

Тенгри кан

преди 2 месеца

До IQ 3.14Във вашто село са зле монтьорите;))),а селяните са пиени ***;)))

67

Капитанът

преди 2 месеца

На бат Бойко Тойотата дето обикаляше с нея никой не смееше да я пипне.

66

Анонимен

преди 2 месеца

"в студа и снега спирачките им замръзват" - не може да е така, брат, бъркаш нещо. Яко беше вярно, фирмата досега щеше да е съсипана от съдебни дела. Явно водача не е натиснал спирачката както трябва или е имало въздух в системата, или пък тъкмо е сменил спирачни челюсти с нови... Нещо такова трябва да е, иначе ако си прав и наистина е било както казваш - пълна трагедия, братче, добре че сте се разминали без инциденти, че е можело много страшно да стане!!!

65

Анонимен

преди 2 месеца

Колега,не си прав за спирачките.Все пак спирачната течност трябва да се сменя редовно иначе се получава този ефект.Особено ако шофьора е по-неопитен и прегрява спирачките.

64

Скандинавеца

преди 2 месеца

Аз си карам VOLVO и не ми пука

63

застрахователите ще

преди 2 месеца

и платят на фирмата на Лена . Новия семеен живот си има и трудности . СИК и ВИС крадат най-много . Ако искат откуп да не им дава нищо . Има камери и полисманите ще я проследят . хахахаха

62

питам

преди 2 месеца

Някъде бях чел, че Хюндай и Киа били най-лесни за крадене и масово тях удряли.

61

Анонимен

преди 2 месеца

Колега 49 Благодаря за подкрепата .Имам познати които живеят в Исландия (Айсленд) Ледената земя . Там нямат пътища , а колите им са с гуми с шипове .Споделиха ми че най -масовата кола която се кара там е именно Тойота .