9

Анонимен

преди 2 месеца

Никога в историята си българите не са били по-богати от днес.

8

Ха-ха-ха

преди 2 месеца

В България са окрадени 200 милиарда евро само от целевите програми и присъединителни фондове на ЕС. Всичко е източено. Вземат се отгомни външни дългове, които никога няма да може да се върнат. Ето защо една панелка в София струва повече от апартамент в Мадрид. От крадене са дошли и парите за тези автомобили - България просто няма индустрия и средна класа, която да си позволи покупката на това с честно изкарани пари.

7

до 3

преди 2 месеца

Аз не мога да се реша на 100% електричка. Да, имам къде да я зареждам, да- в офиса всички имаме безплатни зарядни, да вариант са панелите, ама не знам... Имам плъгин хибрид. Волво. 80км изминава на ток- предостатъчно да закарам децата на градина, да ида да пазарувам, да се върна до вкъщи и после да ги взема. И така 3 дни без зареждане. Ама има и доволно бензинчец в резервоара. Просто сме в третия свят- зарядните станции са малко. Иначе Тесла са навсякъде- половината ми колеги Тесла, та Тесла.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Електромобилите дръпнаха неописуемо много. Както 3 е написал- във ФЕЦ е бъдещето. Къща до големия град, на чист въздух, далеч от лудницата и ФЕЦ на покрива. Несравним кеф! Смяхме се на няколко души тука, които говореха как има безвъзмездно финансиране от ЕС за първите 15к от ФЕЦ и 5к за топла вода, ама на- дори аз се наредих на опашката и действам в тази посока. Замислете се. Богатите неслучайно са богати.

5

От кои населени мест

преди 2 месеца

Може да се назоват градовете в които са регистрирани новите автомобили ..

4

Анонимен

преди 2 месеца

Бензини и хибриди , какви да са .Народа се опари от дизела , пък и стан по скъп .

3

до 1

преди 2 месеца

Теслата си е чудна машина. Втора купих, първата я продадох с 8к по-малко, спрямо това за което я купих. 0 разходи по нея, зареждам я през ФЕЦ безплатно вкъщи и отново безплатно- в офиса. На световара се подигравам с най-висок клас спортни автмобили, разбира се. Гаранция на батерията- 8 + 2 години за всезнайковците.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Нормално. Хитрите програмисти сме с НУЛА конкуренция и за 1 работно място сме по 0.3 души. Работим на по 3 места през собствени компании и всички караме нови автомобили. Най-разнородни. От среден клас новички Мазда, Тойота и Опел до висок клас лимузини. Толкова пари направихме, че пасивният ни доход ще изхрани и внуците ни. Айде, злобейте, ама фактите са си факти- 98% от новите милионери са хитри програмисти и 98% от собствениците на нови коли физически лица- също.

1

Анонимен

преди 2 месеца

"През миналия месец са регистрирани с 8% повече електрически коли.' - Нормално - почна да има Model 3 и дори S на достъпни цени, а Zoe-тата и те са доста и са си рено Клио, но електричекско и ако не се шири човек на повече от 40-50 км от града, са си супер.